معرفی رسیور ایکس کروزر XDSR400HDnand

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
10.jpg 20.jpg

• [*=left]Supports MPEG4 /MPEG2 - HD/SD and Fully DVB-S2 /DVB-S Compliant
    [*=left]Intelligent Blind Scan for both SD and HD TV & Multi-Satellite Search
    [*=left]Multi-LNB Controlled by DiSEqC Control Version 1.0, 1.1, 1.2 and USALS
    [*=left]HDTV PVR Receiver (H.264/ MPEG4 HD)
    [*=left]Embedded Linux OS
    [*=left]Time Shifting, Recording & Playback with External HDD (USB 2.0)
    [*=left]Simultaneously Records upto 3 Channels and allows Viewing of 2 others (PIP) on the same Transponder
    [*=left]Powerful Extended EPG supports Event Recording
    [*=left]Dual USB 2.0 Host ports (MP3 Player & JPEG Viewer)
    [*=left]MKV, Xvid file play back support
    [*=left]Ethernet Support
    [*=left]High Definition On-Screen Display
    [*=left]Favorite Groups
    [*=left]Powerful Service List Manager for Favorites, Lock, Skip, Move, Edit and Delete
    [*=left]Service Sorting by Name, Transponder and CAS
    [*=left]User Friendly & Multi-language Supported (OSD & Menu)
    [*=left]Teletext / Subtitles Supported
    [*=left]Maximum 10,000 Services (TV & Radio) Programmable
    [*=left]Picture-in-Picture (PIP) & Multi-picture Display
    [*=left]Parental Lock / System Lock / Installation Lock
    [*=left]HDMI Video & Audio Output (576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p)
    [*=left]Supports Y/Pb/Pr (component) Output in HD
    [*=left]CVBS(composite) Video & Audio Output via RCA
    [*=left]CVBS, RGB, Video & Audio Output via TV SCART
    [*=left]Optical Output for Digital Audio (SPDIF)
    [*=left]Software & Service channel Database upgrade via USB & RS-232C port
    [*=left]2 Smart card reader and 2 Common Interface Slots
    [*=left]1W Stand-by Power Consumption

1.JPG
2.JPG

پیوست‌ها

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
درود دوستان گرامی
این دستگاه با400پلاس خیلی فرق داره ومثل اینکه دوستان گفته اند که انیگما2 نصب نمیشه
تا برسه بدستم وچک کنم دقیق اعلام میکنم
ولی مواظب باشید سوء استفاده نکنن قیمت پلاس بهتون بفروشند!
چون 400پلاس دیگه تولید نمیشه وبسیار کمیاب شده است

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
درود
اختلاف اصلی بسشتر مقدار رم دستگاه
دوستان بهتره مدل 385 و یا کاملتر آن که 420 میباشد رو تهیه کنند
فعلن 385 در بازار موجوده ولی 420 خیر که به زودی...
از نظر ساختار نرم افزاری بیشتر شبیه 600 هستند و مرور گر بدون احتیاج به فلاش در این دستگاه ها راه اندازی میشه
ممنون

reza007

کاربر
2010-07-08
121
266
من دارم یکی شو میخرم الان براش برنامه هست یا پلاگین ویا برنامه های پلاس بهش میخوره وسوال مدل600 درایران هست حدود قیمش البته 600میخواستم بخرم توشهرستانها خبری ازش نیست با تشکرازمدیریت

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
من دارم یکی شو میخرم الان براش برنامه هست یا پلاگین ویا برنامه های پلاس بهش میخوره وسوال مدل600 درایران هست حدود قیمش البته 600میخواستم بخرم توشهرستانها خبری ازش نیست با تشکرازمدیریت

با سلام.
دوست عزیز پلاگین ها مشترک هستند اما نرم افزارها متفاوت و برای هرکدام جداگانه نرم افزار ارائه شده.
کروزر 600 هم در بازار خیلی کم شده و فروشندگان هم با توجه به این قضیه قیمت های متفاوتی میدند.
در خرید دقت کنید.

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
سلام به همگی دوستان و خصوصا آقا بابک عزیز که پست بسیار خوبی قرار دادند.

آقا بابک شما با این دستگاهها کارکردید؟؟؟؟الان میخواستم واسه یکی از دوستام بخرم و بنظرم بین تمام لینوکسی ها از همه ارزونتر و مناسب تر هست.نظر شما چیه؟؟؟تو رنج همین حدود قیمت 300 هزار تومن چه مارکایی خوبه؟؟؟ هم از نظر سخت افزار و هم ساپورت نرم افزار؟؟؟؟بنظرتون ایکس کروزر ناند بهتره یا پلاس؟؟؟یا 420 بگیرم؟؟؟راست میگن که ایکس کروزر تیونر ضعیفی داره؟؟؟
آقا شهرام گفتن مدل ناند ظاهرا انیگما2 روش نصب نمیشه آیا تست شده و این حرف صحت داره ؟؟؟؟برام مهمه که انیگما2 هم ساپورت کنه.
لطفا تمام علامات سوال رو لطف کنید جواب بدید.یه مقدار عجله دارم.شب واسه جوابش میام تو سایت.خیلی ممنونم

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
سلام به همگی دوستان و خصوصا آقا بابک عزیز که پست بسیار خوبی قرار دادند.

آقا بابک شما با این دستگاهها کارکردید؟؟؟؟الان میخواستم واسه یکی از دوستام بخرم و بنظرم بین تمام لینوکسی ها از همه ارزونتر و مناسب تر هست.نظر شما چیه؟؟؟تو رنج همین حدود قیمت 300 هزار تومن چه مارکایی خوبه؟؟؟ هم از نظر سخت افزار و هم ساپورت نرم افزار؟؟؟؟بنظرتون ایکس کروزر ناند بهتره یا پلاس؟؟؟یا 420 بگیرم؟؟؟راست میگن که ایکس کروزر تیونر ضعیفی داره؟؟؟
آقا شهرام گفتن مدل ناند ظاهرا انیگما2 روش نصب نمیشه آیا تست شده و این حرف صحت داره ؟؟؟؟برام مهمه که انیگما2 هم ساپورت کنه.
لطفا تمام علامات سوال رو لطف کنید جواب بدید.یه مقدار عجله دارم.شب واسه جوابش میام تو سایت.خیلی ممنونم

با درود. سلام حسین جان.
بنده با 420 کار کردم و قابلیت نصب انیگما2 رو داره. 400 ناند هم همینطور.
من که مشکلی درباره تیونر ندیدم. سرعت دستگاه و کیفیت تصویر خیلی خوبه. به نظرم با سیسیکم بهتر از 400 پلاس کار میکنه.
در رنج قیمت خودشون فوق العاده هستند.
بهتره 420 تهیه کنید. موفق باشید.

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153

با درود. سلام حسین جان.
بنده با 420 کار کردم و قابلیت نصب انیگما2 رو داره. 400 ناند هم همینطور.
من که مشکلی درباره تیونر ندیدم. سرعت دستگاه و کیفیت تصویر خیلی خوبه. به نظرم با سیسیکم بهتر از 400 پلاس کار میکنه.
در رنج قیمت خودشون فوق العاده هستند.
بهتره 420 تهیه کنید. موفق باشید.

سلام آقا بابک خیلی مخلصیم.دستت درد نکنه که سریع پاسخ دادید.
به نظرتون کدوم مدلها به ترتیب جدیدتر هستن.و کدومشون بدلیش(تقلبی) تو بازار اومده.یکی نفر از شهرای نزدیکمون قیمت نمیدونم ناند یا پلاس رو 290 هزار بهمون داده.قیمتش کمی مشکوک میزنه.ظاهرا خیلی ارزونه.اختلاف قیت بین ناند و پلاس با 420 چقدر هست؟؟؟در ضمن شرینگ رایگان هم دارند؟؟؟چه مدتی هست و کیفیت در چه حدیه؟؟؟؟کدوم مدلها شرینگ رایگان داره؟؟؟
خیلی ممنونم

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
3 مدل دستگاه تولید اخیر شرکت ایکس کرورز 390-420-400nand تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند تفاوت اصلی این 3 مدل نسبت به مدل پلاس و معمولی افزایش رم و حجم فلش است کیفیت تصویر تفاوت چندانی با مدلهای قبل ندارد سی سی کم هم یکسان این رسیورها سی سی کم بر اساس mg camd ساپورت می کنند و هیچ موقع نمی توان این توقع داشت سی سی کم این مدلها مانند یک رسیور لینوکسی کیفیت داشته باشد در مورد استفاده از انگیما هم پیشنهاد می شود استفاده نشود زیرا شبیه ساز و با انگیما اصلی تفاوت زیادی دارد

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
سلام آقا بابک خیلی مخلصیم.دستت درد نکنه که سریع پاسخ دادید.
به نظرتون کدوم مدلها به ترتیب جدیدتر هستن.و کدومشون بدلیش(تقلبی) تو بازار اومده.یکی نفر از شهرای نزدیکمون قیمت نمیدونم ناند یا پلاس رو 290 هزار بهمون داده.قیمتش کمی مشکوک میزنه.ظاهرا خیلی ارزونه.اختلاف قیت بین ناند و پلاس با 420 چقدر هست؟؟؟در ضمن شرینگ رایگان هم دارند؟؟؟چه مدتی هست و کیفیت در چه حدیه؟؟؟؟کدوم مدلها شرینگ رایگان داره؟؟؟
خیلی ممنونم

هر 3 مدل با فاصله زمانی کمی وارد بازار شدن 420 آخرین تولید ایکس کروزر طی امسال است شرینگ رایگان هیچ کدام ندارند قیمت پلاس بین 280 تا 300 تفاوت قیمت این مدل با سری جدید هم 50 تا 80 تومان است

jordison

کاربر
2011-11-08
3
7
با تشکر از راهنمایی همه دوستان. من میخوام یه رسیور خیلی خوب بخرم. بین این مدل و رسیور forsat 9200 full hd گیر کردم به نظرتون کدوم بهتره؟

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
با تشکر از راهنمایی همه دوستان. من میخوام یه رسیور خیلی خوب بخرم. بین این مدل و رسیور forsat 9200 full hd گیر کردم به نظرتون کدوم بهتره؟

با درود. دوست عزیز یک سوال رو در چند تاپیک مختلف ارسال نکنید.
این سوال رو در بخش 400 پلاس هم مطرح کردید و الان مشخص نیست مقایسه شما درباره فورست و 400 ناند هستش یا فورست و 400 پلاس.
هر 3 رسیور تقریبا در یک رنج از لحاظ کارکرد هستند . تنها تفاوتشون در حجم کمتر رم و فلش در 400 پلاس هستش.
سعی کنید ابتدا فورست و بعد 400 ناند و یا 420 و در انتها 400 پلاس تهیه کنید.

آخرین ویرایش:

ali_36

کاربر
2007-10-19
36
52
سلام

آیا رسیور xcruiser 400 hd nand شیرینگ اینترنتی رایگان داره؟چه مدت؟

چطور میتونم فعالش کنم؟

با تشکر:eek:k:

zoru

کاربر افتخاری
2010-07-24
816
2,624
36
سلام

آیا رسیور xcruiser 400 hd nand شیرینگ اینترنتی رایگان داره؟چه مدت؟

چطور میتونم فعالش کنم؟

با تشکر:eek:k:
سلام نه دوست عزیز کل مدل های اکسکروزر هیچ گونه اکانت رایگانی ندارند باید سی سی کم تهیه کنید و لذت ببرید (به شرطی که اکانتی که تهیه میکنید از سرور خوبی باشد)

بالا