معرفی رسیور تیتانیوم مدل 20000 HD با ساپورت Cccam

goldenferi

کاربر
2008-07-22
206
519
  • درود خدمت اساتید گل
  • برای منهم این سوال پیش امده
  • بین این دو رسیور موندم
  • ممنوم میشم یه راهنمایی کامل کنید چون زمان زیادی برای خریدن ندارم
  • بین istar 20000 hd و titanium 20000 hd کدام گزینه بهتر هستش
  • ممنوم میشم دلیلش رو هم بیان کنید
  • سپاگذارم
من ای استار داشتم...اول اینکه از نظر هماهنگی بین نرم افزار و سخت افزار که تا حالا افتضاح بوده.هر چی پچ هم زور زدن دادن بیرون بازم اشکالات را رفع نکرد.پنل بسیار بی نوری داره...کیفیت پخش کانالهای معمولی آن بسیار ضعیف هست، خصوصا اگر تلویزیون شما بالاتر از 32 اینچ باشد تمام پیکسل های تصویر را می بینید!!!شرینگ رایگان دارد ولی کلا بدرد یکی از فامیلهای پدریش می خوره!!!پکیج اسکای که همش فریز داره و بهتره اصلا سراغش نری. ساپورتش هم هی میگه خبر های خوبی تو راهه ولی من که تا حالا خبر خوبی نشنیدم! آخرش مجبور شدم رسیور را بزور به یکی قالب کنم.راستی کنترل خیلی بیخودی داره منو یاد کنترل تلویزیونهای سامسونگ لامپ تصویری می انداخت. از نظر من آیکلاس 9696 سگش شرف داره به آی استار. در ضمن حدود 45 دقیقه طول میکشه تا دو تا جهتو سرچ بکنه. خلاصه یه رسیور آشغال آشغال ...

koorosh3d

کاربر
2010-01-18
14
22
44
  • درود خدمت اساتید گل
  • برای منهم این سوال پیش امده
  • بین این دو رسیور موندم
  • ممنوم میشم یه راهنمایی کامل کنید چون زمان زیادی برای خریدن ندارم
  • بین istar 20000 hd و titanium 20000 hd کدام گزینه بهتر هستش
  • ممنوم میشم دلیلش رو هم بیان کنید
  • سپاگذارم
خواهشن جواب بدین جوابه سواله ما هم هست

seven1995

کاربر
2010-01-14
52
82
43
دوستان این رسیور تیتانیوم اچ دی 20000 در هنگام خرید اکانت رایگان شرینگ برای یکسال دارد؟ مثل استارست پریمیوم. یا اینکهباید سیسیکم بخریم. ضمناً منو دستگاه راحت هستش یا مکافات داره مثل ایکس کروزر؟

kamran372

کاربر
2006-12-02
4
13
دوستان به این مسئله توجه کنید که اکثر رسیورهای موجود در بازار چینی هستند خوب 1:چینی اصلی2: چینی تقلبی یا غیر از اصل پس توجه دوستان به چینی بودن کالا نباشه توجه کنید مارک اصلی را خریداری کنید

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
معایب تیتانیوم 20000

1-دربافت برخی کانالهای hd مانند انیمال پلانت به صورت شطرنجی
2-دیر بوت شدن
3-عدم سازگاری کامل با دیش گردان در حالت usals
4-عدم سرچ سریع کانالها و تعریف نشدن همه ماهواره ها در قسمت fast serch
رسیور ایکس کروزر هم معایب خاص خود را دارد

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
سلام . با در نظر گرفتن قیمت در سطح (170000 تا 270000 ) اول اکسکروزر 400 دوم تیتانیوم20000

قیمت بالای این رسیور دلیل بر بهتر بودن نیست ایکس کروزر مشکلاتی زیادی دارد خصوصا با cc cAM در صورتی که تیتانیوم cc cam بهتر ساپورت می کند ایکس کروز بعد از یک ساعت کار مداوم کند می شود و هنگ زیادی دارد

برتری ایکس کروز نسبت به تیتانیوم > ظاهر این دستگاه شیک تر از تیتانیوم -سرچ و بوت شدن سریعتر -تصویر شفاف تر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
قیمت بالای این رسیور دلیل بر بهتر بودن نیست ایکس کروزر مشکلاتی زیادی دارد خصوصا با cc cAM در صورتی که تیتانیوم cc cam بهتر ساپورت می کند ایکس کروز بعد از یک ساعت کار مداوم کند می شود و هنگ زیادی دارد

برتری ایکس کروز نسبت به تیتانیوم > ظاهر این دستگاه شیک تر از تیتانیوم -سرچ و بوت شدن سریعتر -تصویر شفاف تر
بادرود
دوست خوبم علی اقا
خوشبختانه کروزر400 با استفاده از نرم افزار75 که اخرین ورژن ان فعلا میباشد وپلاگین شرکتی 21.1 خیلی ایرادهای قبل را ندارد واکثر مشکلات به پچ نویس اون برمیگشت که جدیدا جالب ایرادها دارند رفع میکنند واگر کاربر از سرور خوبی اکانت تهیه کرده باشه با CCCAM قابل قبول جواب می دهد:bs_iloveyou:

bahman2000

کاربر
2008-02-21
66
222
با تشکر از علی اقا من هم اکسکروز400 داشتم الانم تیتانیوم 20000 دارم تو یه جمع بندی کلی من از مدل 20000 خیلی راضی هستم هم با سی سیکم خوب جواب میده هم مشکلات نرم افزاریش نسبت به ایکس کروز 400 کمتره ,درتیتانیوم 20000 تمام نرم افزار تو یه فایل 30 مگابایتی ارایه میشه در صورتی که تو مدل 400 هر پلاگین و هر نرم افزاری برای یه کاری ارایه میشه که برای استفاده یه یوزر معمولی یه کم مشکله بعدشم کلی مشکلات تو هر پلاگین و نرم افزارش هست اونایی که400 دارن خودشون میدونن که چی میگم اگر هم بخواهند از شرینگ اینترنتی استفاده کنند باید یک اکانت تهیه کنند که 6ماهش حداقل60تا70هزار تومن باید پول بدهند تازه هم به طور عالی جواب نمیده در صورتی که روی تیتانیوم اکانت رایگان هست الانم که پکیج زیبای دیجیترک با شرینگ رایگان تیتانیوم باز شده که خیلی عالیه

sina1527

کاربر
2009-07-08
78
197
تفاوت تصویر به هیچ وجه محسوس نمیباشد بین کروز 400 و تیتان 20000.
در مورد دیر بالا اومدن دستگاه موافقم .وقتی دستگاه را میخواهید روشن کنید ازکلید پشت یه کم بیشتر از کروزر 400 وقت میگیرد تا بالا بیاید در حدود 20 ثانیه بیشتر از کروز 400 .ولی این مزیتی هم محسوب میشود که دستگاه با اینکه کند بالا میاد ولی درصد مشکلات بسیار پاینی در زمان خاموش و روشن شدن دارد.
یکی از مشکلاتی که علی آقا فرمودند تا به حال من با آن مواجه نشده بودم .کانال انیمال پلنت خیلی خوب و بدون فریز من دارمش.اینو اولین باری هست که میشنوم..
حالا اگه از مشکلات کروز 400 بخوام بگم یه طوماری میشه ..قبلاً گفتم .

lovex

کاربر
2010-01-24
38
55
37
من ای استار داشتم...اول اینکه از نظر هماهنگی بین نرم افزار و سخت افزار که تا حالا افتضاح بوده.هر چی پچ هم زور زدن دادن بیرون بازم اشکالات را رفع نکرد.پنل بسیار بی نوری داره...کیفیت پخش کانالهای معمولی آن بسیار ضعیف هست، خصوصا اگر تلویزیون شما بالاتر از 32 اینچ باشد تمام پیکسل های تصویر را می بینید!!!شرینگ رایگان دارد ولی کلا بدرد یکی از فامیلهای پدریش می خوره!!!پکیج اسکای که همش فریز داره و بهتره اصلا سراغش نری. ساپورتش هم هی میگه خبر های خوبی تو راهه ولی من که تا حالا خبر خوبی نشنیدم! آخرش مجبور شدم رسیور را بزور به یکی قالب کنم.راستی کنترل خیلی بیخودی داره منو یاد کنترل تلویزیونهای سامسونگ لامپ تصویری می انداخت. از نظر من آیکلاس 9696 سگش شرف داره به آی استار. در ضمن حدود 45 دقیقه طول میکشه تا دو تا جهتو سرچ بکنه. خلاصه یه رسیور آشغال آشغال ...
دوست عزیز خوابی یا بیدار!!! واسه خودت تز میدی!!! با اخرین پچ این رسیور(istar هیچ مشکل اساسی جز چند باگ کوچک دیده نمی شود...به هیچ عنوان با سوییچ مشکل نداره همینطور ضبط کردن که راهکار دارد...پکیج اسکای روی سرور قدرتمند کشورها هم فریز داره...کجای کاری!!؟؟؟تمام این رسیورها چینی هستند...کنترل هیچ ایرادی نداره و زیباست...45 دقیقه طول میکشه دو تا جهت سرچ کنه!!!!!!!!!مثل اینکه بلد نبودی با این رسیور کار کنی بهتر فروختیش! رسیور دوزاری ایکلاس رو مثال زدی واقعا خندیدم!!به این مقایسه...شما برو ببینم با 190 تومان کجا رسیور با شیرینگ رایگان عالی و لن دار...2 پورت یو اس بی...کیفیت برتر و عالی با کابل اچ دی ام ای و شیک میدهند...رسیورهای تیتانیوم هم رسیورهای عالی هستند ولی دلیل نمیشه بیای اینجوری بی خودی مقایسه کنید. هر دو خوب و در یک طراز هستند تقریبا...وسلام lovex:busted_red:

sasa13

کاربر
2011-01-30
3
13
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیران محترم چند سوال داشتم
1) آیا این رسیور سه بعدی رو ساپورت میکنه چون رو عکسی که از کاتون دستگاه دیدم اشاره ای به این مسئله نکرده بود
2) آیا این دستگاه هارد اینترنال یا اکسترنال میخوره واسه ضبط کردن
3) آیا میشه یه کانال رو تماشا کرد و هم زمان کانال دیگه ای رو ضبط کرد ؟ (دوتیونره هست)؟
4) و آخر اینکه بین تیتانیوم ، ایکس کروزر 400، و آی استار کدوم یکی رو پیشنهاد میکنید
بازم ممنونم

بالا