معرفی رسیور تیتانیوم مدل 20000 HD با ساپورت Cccam

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
قسمت تنظیمات برای اکانتهای ماهواره ای رسیور من پریده کسی میتونه کمک کنه؟

سلام . یکجا سوال کن در 2 تاپیک عزیز سوال کردی فقط در تاپیک پرسش وپاسخ .
یک بار قسمت سرور با کلید f1 جی -شر پاک کرده , و دوباره f1 بزنید تا لود شود .

kowsardel

کاربر
2011-01-20
1
1
تیتانیوم 2000 بنده پس از رفتن تو منو ها سرعت آن کم می شود که باید از کلید پشت خاموش روشن کنم درست شود آخرین پج هم ریختن ولی درست نشده آیا مشکل سخت افزاری دارد

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
تیتانیوم 2000 بنده پس از رفتن تو منو ها سرعت آن کم می شود که باید از کلید پشت خاموش روشن کنم درست شود آخرین پج هم ریختن ولی درست نشده آیا مشکل سخت افزاری دارد

درود خیر این مشکل از طرف نرم افزار میباشد از ورژن قدیمی تر استفاده کنید

sina4312

مدیر بازنشسته
2010-01-27
1,427
5,840
یتانیوم 2000 بنده پس از رفتن تو منو ها سرعت آن کم می شود که باید از کلید پشت خاموش روشن کنم درست شود آخرین پج هم ریختن ولی درست نشده آیا مشکل سخت افزاری دارد

دوست من اینجا تاپیک معرفی تیتانیوم 20000 می باشد
سوالتون را در بخش پرسش و پاشخ مشکلات تیتانیوم 20000مطرح کنید

بهبد

Banned
2011-09-04
5
7
سلام دوستان .من يه رسيورتيتانيوم 20000hd گرفتم به خاطرhd بودنش ولي هرچي ميگردم در پشت رسيور جاي كابل hd وجود نداره ؟قضيه چيه؟

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
سلام دوستان .من يه رسيورتيتانيوم 20000hd گرفتم به خاطرhd بودنش ولي هرچي ميگردم در پشت رسيور جاي كابل hd وجود نداره ؟قضيه چيه؟

درود یک عکس از پشت رسیور برای من بذار تا ببینم شاید 20000 نباشد و یک رسیور دیگری باشد من تا جایی که یادم میاد هم کابل hdmi داشت و هم خروجی اچ دی

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
كسي نيست؟ جواب بده

سلام عزیز یک عکس در آرشیو خودم بود دقت کنید اگر تیتانیوم 20000 باشد حتما کابل hdni را ساپورت میکند

ALIREZA-SAT TITANIUM.jpg

shahram22

مدیر بازنشسته
2009-05-16
327
1,066
39
با سلام
چند وقتي هست بعد از ضبط كانالها و هنگام مشاهده، تصاوير ضبط شده رو بصورت زوم شده پخش ميكنه حتي بعد از ريختن برنامه جديد و ريست فكتوري دستگاه باز هم اين مشكل برطرف نشده، دوستان اگه كسي راه حل اين مشكل رو ميدونه ممنون ميشم راهنمايي كنن در ضمن با تعويض يو اس بي هم اين مشكل پابرجاست با تشكر

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام شهرام خان دوست عزیز ورژن 214 و 215 بهترین ورژن هستند از انها استفاده کن ببین مشکل داری عزیز ..

بهبد

Banned
2011-09-04
5
7
سلام من اين رسيور رو امروز خريدم .ولي اصلا بلد نيستم از اكانت جي شر آن كه رايگانه استفاده كنم .راستش آموزشها روهم خوندم هيچي نفهميدم.اينترنت من هم وايمكس ايرانسل و مودم آن يو اس بي است .كسي ازدوستان ميتونه راهنمائي كنه؟

sina4312

مدیر بازنشسته
2010-01-27
1,427
5,840
دوست من خوب دقت کنید شاید برچسبی در پشت باشدکه روی اونو پوشانده باشه
اگه براتون امکان داره عکسی از پشت دستگاه بذارید

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام من اين رسيور رو امروز خريدم .ولي اصلا بلد نيستم از اكانت جي شر آن كه رايگانه استفاده كنم .راستش آموزشها روهم خوندم هيچي نفهميدم.اينترنت من هم وايمكس ايرانسل و مودم آن يو اس بي است .كسي ازدوستان ميتونه راهنمائي كنه؟

نحوه فعال كردن اينترنت براي ديدن كانالهاي كارتي
ابتدا اخرین ورژن يا بالاتر را دريافت و بر روي رسيور نصب كنيد .

در اين قسمت فرض شما كه شما داراي ADSL هستيد و به صورت كابل اينترنتي يا وايرلس مي خواهيد به رسيور متصل كنيد .فرض بر اين شده كه شما نيز از سرورهاي حاضر (رايگان)دستگاه استفاده ميكنيد
ابتدا كابل را نيز به پشت رسيور در سوكت مخصوص بزنيد . (قبلا با نوار چسب مشكي پوشيده شده كه بايد نوار را برداريد)

در صفحه اصلي (بدون ورود به صفحه منو) ، از ريموت كنترل دكمه F1 + 111 را بزنيد و گزينه دوم كه مربوط به اينترنت هست (Enable Ethernet ) را دوبار كليك كنيد تا به صفحه اصلي برسيد .(عكس Enable Ethernet را ببينيد)

در صفحه اصلي (بدون ورود به صفحه منو) ، از ريموت كنترل دكمه F1 + 666 بزنيد . صفحه تنطيمات سرور نمايانگر ميشود. به طور پيش فرض بر روي سرور شماره 1 هستيد.
اكنون با دكمه چپ ريموت(ولوم) ، يك بار فشار دهيد تا به روي سرور شماره 40 برود .
(عكس فايل server_setting)

اكنون براي اپديت شدن اطلاعات سرور ،دكمه F1 رااز ريموت بزنيد . سوالي از شما پرسيده ميشودكه جهت جايگزيني اطلاعات سرور جديد است . ان را انتخاب كنيد .(عكس فايل F1)

بعد از ان اطلاعات صفحه بايد به صورت جديد كه سرور ان G-share+ i است نمايش داده شود . در صورتي كه سوكت اينترنت وصل باشد و اتصال شما با سرور برقرار شده باشد كلمه Disconect به ‍Connect تبديل خواهد شد .
اكنون رسيور شما براي استفاده حاضر ميباشد .
توجه كنيد كه اين رسيور اي پي ها را به صورت خودكار تشخيص ميدهد و نيازي به دادن تنظيمات دستي نيست . در صورتي كه هنوز مشكل وصل شدن داريد رسيور يك بار روشن و خاموش كنيد.

در صورت ادامه مشكل به مقالات بعدي رجوع كنيد .

پیوست‌ها

• 140.7 کیلوبایت بازدیدها: 56

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
دوستان گل طغرل2002
دقت داشته باشید فقط یک مرتبه دکمه f1 را بفشارید .در صورت 2بار زدن دکمه f1 سرور مورد نظر را حذف میکنید و باید از اول برنامه به دستگاه منتقل کنید و 1بار در قسمت سرور سیتینگ دکمه f1 را فشار دهید.دستگاه اتوماتیک ip از مودم میگیرد نیازی هم به زدن دکمه اتو ای پی نیست مگر در مواقع خاص.اگر از سرور gsher تا با حال استفاده نکرده بودید گزینه 40 شما به این شکل نبود .پس یعنی قبلاً دکمه f1 را زده بودید اگر به سوالی هم که از شما پرسیده شده دقت کنید میبینید که میگوید آیا میخواهید سرورهای جی شر شما حذف شود.همیشه در صورت نداشتن کانالهای کارتی اولین کاری که انجام میدهید چک کردن اینترنت هست بعد چک کردن قسمت آی پی سیتینگ در دستگاه در صورتی که دستگاه به مودم متصل باید حتماً گزینه های آدرس و آدرس ماسک رو داشته باشید در غیر این صورت اتصال مودم به رسیور مشکل دارد و به هر دلیلی اینترنت به رسیور نمیرسد.

بالا