معرفی رسیور جدید استارست مدل X60usb

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام

[FONT=arial, helvetica, sans-serif]بدلیل ایمیلی های زیادی که برایم ارسال شد در مورد کارایی رسیور x60usb که به تازگی وارد ایران شده توضیحات کلی در مورد این رسیور عنوان کردم [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]مشخصات کامل این رسیور [/FONT]​
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]۱-دارای شکل ظاهری مانند رسیور x50usb[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]2-دارای درگاه usb جهت ظبط و پخش [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]3-آپدیت فقط از طریق درگاه usb فعلا لودر برای برقرای ارتباط با پورت 232 نیست [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]4-قابلیت ظبط و پخش با استفاده از فلش مموری این رسیور حافظه داخلی ندارد[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]5- دارای یک درگاه کارت خوان وسازگار با تمامی کارت های موجود [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]6-دارای پردازنده conexanet بر خلاف مدلهای مشابه گروه 190 که دارای پردازنده nec هستند [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]7- سازگاری با شیرینگ gbox فقط از طریق کوپلر [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]8-مانند مدلهای مشابه دارای سیستم چند تصویر نیست [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]9-دارای ای سی فلش 2 میگ و رم 32 بیت [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]10-قابلیت ساپورت سیستم ایردتو 2[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]11- قابلیت بازگشایی کانال 3 ایران بزودی روش باز کردن این کانال را توضیح می دهم[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]12-ظبط با کیفیت بالا و بدون فریز [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]13-تولید شده توسط شرکت استارست و کره ای اصل برخلاف رسیورهای x90[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]14- دارای ای سی فلش به شماره S29AL016[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]15-دارای هارد اکسترنال با قابلیت ظبط 80 گیگ که باید جداگانه تهیه کنید [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]قیمت این رسیور متفاوت قیمت مقطوع این مدل 65000 تومان است موفق باشید[/FONT]
1213809246.jpg

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
توجه این رسیور مشابه هیچ کدام از مدلهای سری 190و همچنین رسیورهای اینتراستار نیست سخت افزار این رسیور تقریبا مشابه به مدلهای X90 و همچنین از لحاظ سخت افزار مرغوبیت قطعات به کار رفته نسبت به سری X90 بیشتر است تنها نکته ای که الزامی برای مصرف کنندگان این مدل این است توسط لودر رسیورهای سری190 نمی توانید رسیور را آپدیت کنید و فعلا آپدیت و انتقال ذخیره کانالها از طریق کامپیوتر امکان پذیر نیست و باید فقط از طریق USB رسیور توسط فلش مموری آپدیت کنید نکته مهم تر هنگام آپدیت توسط درگاه usb رسیور به هر دلیلی خاموش شود ایسی فلش مشکل پیدا می کند ورسیو روی بوت می ماند و دیگر قابل آپدیت نیست و باید حتما فلش شود فایل فلش این مدل از استارست دریافت شده و بزودی درسایت قرار می دهم برای مشکلات احتمالی توجه این اطلاعات درمورد این رسیور برای اولین بار فقط توسط ما ارائه شد هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد

آخرین ویرایش:

SAT-BOY

کاربر
2006-10-15
43
63
علی آقا چرا تا به حال پچی برای این دستگاه ارائه نگردیده من از این دستگاه گرفتم ولی مشکل پچ هست ایا این دستگاه ساپورت ندارد؟؟؟

mazd

کاربر
2008-06-21
4
2
X60

خواهشمندم پاسخ دهید
1- منو کددهی ؟؟؟؟؟؟؟
2- منو Dcw ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3- Usb چه فورمتهایی را ساپورت میکند.

babakskb

کاربر
2006-10-28
2
0
باسلام:استادارجمندآقاعلی یعنی شرکت استارست درمورد این محصول خود هیچ گونه اطلاعاتی را برای رفتن به منوی کددهی دستی وویرایش آنها منتشر نکرده است؟ چون درمورد سیستم بیس منو را خود دوستان پیدا کردنند.لطفا دراین مورد با شرکت مربوطه تماس گرفته وراه حل آنرا جویا شوید.باتشکر موفق وسربلندباشید.

h_nasa

کاربر
2008-02-24
7
3
سلام
از اساتید خواهشمند ام اطلاعاتی در مورد رسیور ایکس 60 برای ورود به کد دستی این دستگاه پیدا کنند یا با شرکت استارست تماس بگیرند الان چندین نرم افزار ارائه شده که هیچیک از کانالهای کارتونی کارتی که در تمام دستگاه باز است این دستگاه باز نیست وپلستها هم اصلا باز نیست چطوری برابی 230 و90 95 بطور سریع نرم افزار می دهند وکانالهای پلست هم باز است اما این دستگاه اصلا باز نیست تمام دوستان کمک کنند حداقل طریقه وارد کردن کد دستی را پیدا کنند

SAYYADY

کاربر
2008-02-11
5
3
من اين كارو كردم ولي وارد منو كد دهي نشد ... شايد بعد از امدن پچ جديد اين قسمت فعال شود مانند كائون

anya

کاربر
2008-07-12
7
2
x60وقتی روشن میکنم اول 100+ میاد بعد روی on میمونه شما را به خدا کمکم کنید:a12:

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
دوست عزیز مشکل نرم افزاری برای رفع مشکل باید ای سی فلش را از روی برد جدا کنید سپس توسط دستگاه پروگرامر کنید فایل فلش هم در بخش فایلهای فلش در سایت گذاشتم موفق باشید

SAYYADY

کاربر
2008-02-11
5
3
دوست عزيز سما ابتدا رسيور را از پشت خاموش كن و بعد دست خود را بر روي دكمه كانال up نگه دار در منوي امده گزينه اخر يعني ريست فكتوري را انتخاب و ok كن تا دستگاه ريست شود بعد دوباره دستگاه را از پشت خاموش كن و اين بار دست خود را بر روي دكمه جهتي سمت راست بزار و دستگاه را روشن كن و مشكل شما حل شده است ...
تشكر يادت نره

bijan200

کاربر
2007-02-10
2
4
روش حل onدر x60

دستگاه را با کتید پشت رسیور خاموش کنید و قبل از روشن کردن دکمه تعویض کانال را روی خود رسیور گرفته سپس دستگاه را روشن کنید بعد از روشن شدن منوی مخفی ضاهر می شود روی رسیت ok بزنید مشکل رفع میشود یا فلاشی که برنامه خود رسیور روی ان است وارد دستگاه کنید و بعد از مراحل فوق رسیت نکنید بلکه روی گزینه usb test ok کنید

بالا