معرفی رسیور جدید استارست مدل x97-x95 mega

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
استارست سری مگا دارای مدلهای x95-x97-230-250 و سخت افزار کاملا متفاوت با سری قبل پردازنده این رسیور از نوع gx6107 و نرم افزار هیچ یک از مدلهای قبل برای این نوع قابل استفاده نیست بزودی نرم افزارهای مربوط به این سری در سایت رسمی قرار داده می شود

توضیحات تکمیلی بزودی ........

mahmood-sat

Banned
2009-09-02
202
988

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با تشکر از شما دوست عزيز.

عکس ها در سايت آپلود شد.:eek:k:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

saman_sam

کاربر
2007-09-09
67
202
با اجازه علی اقا
چند تا عکس از این سری رسیور قرار میدم

:busted_red::busted_red:دوستان عزیز سلام تا جایی که یادم می یاد این سری عکس رو من خودم گرفتم با دو بین موبایلمم گرفتم و تو سایت اپلود کردم واین درست نیست که کسی این اطلاعات رو بنام خودش دوباره اپلود کنه. :busted_red::busted_red: بیایید در بهروز رسانی سایت همکاری کنیم نه مطالب را کپی برداری نماییم:busted_red::busted_red:

:busted_red::busted_red:دوستان عزیز سلام تا جایی که یادم می یاد این سری عکس رو من خودم گرفتم با دو بین موبایلمم گرفتم و تو سایت اپلود کردم واین درست نیست که کسی این اطلاعات رو بنام خودش دوباره اپلود کنه. :busted_red::busted_red: بیایید در بهروز رسانی سایت همکاری کنیم نه مطالب را کپی برداری نماییم:busted_red::busted_red:

این هم لینکی که قبلا اطاعات رو اپلود کرده بودم و مدیریت محترم بخش استارست جنابmahmood-sat خواسته بودنhttp://1.irantks.biz/showthread.php?t=37397&page=2

آخرین ویرایش توسط مدیر:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
این هم لینکی که قبلا اطاعات رو اپلود کرده بودم و مدیریت محترم بخش استارست جنابmahmood-sat خواسته بودنhttp://1.irantks.biz/showthread.php?t=37397&page=2
با درود
پست شما قبل تر ارسال شده ولی تصاویر در سایت قرار ندادید
پست کاربری که فایل شما را دوباره اپلود کرده بود حذف شد ولی آقا سینا تصاویر را در سایت اپلود کرده نگفته من خودم تهیه کردم.
بهتر است تصاویر دست اول که تهیه میکنید با حجم 100 تنظیم ودر خود سایت اپلود کنید تا به این مشکلات برنخوریم:eek:k:
در ضمن تصویری که آقا مصطفی از داخل دستگاه تهیه کرده اند اینجا ضمیمه میکنم دوستان داخلش را هم ببینید که مثل زمین فوتبال جای خالی داره خوب بنظر دستگاه جالبی نمیاد فکر کنم استارست هم میخواهد کم از هایویون نیاره!!

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

saman_sam

کاربر
2007-09-09
67
202
با درود
پست شما قبل تر ارسال شده ولی تصاویر در سایت قرار ندادید
پست کاربری که فایل شما را دوباره اپلود کرده بود حذف شد ولی آقا سینا تصاویر را در سایت اپلود کرده نگفته من خودم تهیه کردم.
بهتر است تصاویر دست اول که تهیه میکنید با حجم 100 تنظیم ودر خود سایت اپلود کنید تا به این مشکلات برنخوریم:eek:k:

شهرام جان با تشکراز شما و راهنمایی های باارزش شما :eek:k::eek:k::eek:k::eek:k:
:dast::dast::dast:

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

اگر میشد از دستگاه ایکس 99 هم عکس بزارید
من شندیدم لن و شرینگ داره ولی مطمئن نیستم

اگر ممکن از پشت دستگاه 97 و محتویات جعبه عکس بزارید
ممنون

F80

کاربر
2010-10-31
3
7
43

در ضمن تصویری که آقا مصطفی از داخل دستگاه تهیه کرده اند اینجا ضمیمه میکنم دوستان داخلش را هم ببینید که مثل زمین فوتبال جای خالی داره خوب بنظر دستگاه جالبی نمیاد فکر کنم استارست هم میخواهد کم از هایویون نیاره!!
سلام ...دوست عزیز قرار نیست رسیورهای 10 سال پیش که وزنشون تا 2 کیلو هم میرسید تولید بشن ..گذر زمان باعث پیشرفت شده و هر چه میگذره قطعات کوچیکتر با بازده ای بیشتر تولید میشن پس به قول شما خالی بودن داخل رسیور مبنی بر بد بودن رسیور نیست شرکت میتونست همین رسیور رو اندازه کف دست تولید کنه اما چون مصرف کننده ما هنوز عقلشون تو چشمشونه مجبورن این مدلها رو با پلتفروم ما بقی مارکتهای تو بازار بدن بیرون .در ضمن نسبت به قیمتی که داره رسیور خوبیه فقط کمی زمان و همت شرکت نیازه تا باگهای نرم افزاری این مدلها به مرور زمان حل بشه .

آخرین ویرایش:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935

سلام ...دوست عزیز قرار نیست رسیورهای 10 سال پیش که وزنشون تا 2 کیلو هم میرسید تولید بشن ..گذر زمان باعث پیشرفت شده و هر چه میگذره قطعات کوچیکتر با بازده ای بیشتر تولید میشن پس به قول شما خالی بودن داخل رسیور مبنی بر بد بودن رسیور نیست شرکت میتونست همین رسیور رو اندازه کف دست تولید کنه اما چون مصرف کننده ما هنوز عقلشون تو چشمشونه مجبورن این مدلها رو با پلتفروم ما بقی مارکتهای تو بازار بدن بیرون .در ضمن نسبت به قیمتی که داره رسیور خوبیه فقط کمی زمان و همت شرکت نیازه تا باگهای نرم افزاری این مدلها به مرور زمان حل بشه .

با درود
اين رسيورها بي كيفيت وبه معني واقعي كلمه مخصوص جهان 3هست ومن هم بعد از عمري كه دركار الكترونيك وتعميرات صرف كردم ميدانم چي بنويسم!
شركت استارست يا هايويون ميدانند توليدات بي كيفيت وبدرد نخور خودشان را براي كجا بفرستند كه دستگاه به بيرون برنميگرده گارانتي وجود نداره:sadwalk:
در ضمن تمامي توليدات روز اروپا بايد ساپورت سيستم S2 را داشته باشه وبزودي شاهدكنار رفتن تمامي اين دستگاههاي معمولي خواهيم بود.

sami2009

کاربر
2009-05-29
34
89
34
با دورد

تمام اين دستگاه يگي هستن آي استار 97 تو تانيم 97 يو ا س بي حــــــــالا هم 97 مكـــــــا

دستگــــــــــا هاي در پيت تو ايران فروخته ميشـــــــــــه

F80

کاربر
2010-10-31
3
7
43
با درود
اين رسيورها بي كيفيت وبه معني واقعي كلمه مخصوص جهان 3هست ومن هم بعد از عمري كه دركار الكترونيك وتعميرات صرف كردم ميدانم چي بنويسم!
شركت استارست يا هايويون ميدانند توليدات بي كيفيت وبدرد نخور خودشان را براي كجا بفرستند كه دستگاه به بيرون برنميگرده گارانتي وجود نداره:sadwalk:
در ضمن تمامي توليدات روز اروپا بايد ساپورت سيستم s2 را داشته باشه وبزودي شاهدكنار رفتن تمامي اين دستگاههاي معمولي خواهيم بود.
دوست عزیز شکی نیست در در پیتی بودن این مدلها اما عزیز شما از یه رسیور 70 دلاری چه انتظاری داری ؟؟؟ به قول قدیمیها هر چه قدر پول بدی اش میخوری ...پس نمیشه توقع زیادی از این مدلها چه از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری داشت .

mohammad-120

کاربر
2006-10-31
5
25
با توجه به برد کوچک دستگاه ایا از سخت افزار مناسبی برخوردار است یا خیر با تشکر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
دوست عزیز شکی نیست در در پیتی بودن این مدلها اما عزیز شما از یه رسیور 70 دلاری چه انتظاری داری ؟؟؟ به قول قدیمیها هر چه قدر پول بدی اش میخوری ...پس نمیشه توقع زیادی از این مدلها چه از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری داشت .
با درود
بازهم اشتباه اطلاعات میدهید!
رسیورهای 95-97 در تیراژ27تا29دلار هستند
مدلهای کابل اچ دی نهایت 34 دلار هستند
واین زباله ها دیگه معلوم باید دلار20
باشند حالا اگر شما مایل هستید پول خودتان را دور بریزید اختیار دارید چون به هیچ وجه توصیه به خرید این سری مگا نمیکنم:sadwalk:
جدا توی رده 80تا100 استرانگ بهترین گزینه هست ما تبلیغ نمی کنیم ولی مشتری ها همه راضی هستند:eek:k:

F80

کاربر
2010-10-31
3
7
43
با درود
بازهم اشتباه اطلاعات میدهید!
رسیورهای 95-97 در تیراژ27تا29دلار هستند
مدلهای کابل اچ دی نهایت 34 دلار هستند
واین زباله ها دیگه معلوم باید دلار20
باشند حالا اگر شما مایل هستید پول خودتان را دور بریزید اختیار دارید چون به هیچ وجه توصیه به خرید این سری مگا نمیکنم:sadwalk:
جدا توی رده 80تا100 استرانگ بهترین گزینه هست ما تبلیغ نمی کنیم ولی مشتری ها همه راضی هستند:eek:k:
دوست عزیز منظور من قیمت مصرف کننده در اینجا بود نه قیمت کارخانه .منم به دوستان که تو رنج قیمت زیر 100 رسیور میخوان محصولات تایگر .تیتانیوم .استرانگ .و نکست رو پیشنهاد میکنم چون نصبت به قیمتشون ارزش داره .

ali.k

کاربر
2009-06-14
27
54
44
با سلام. از مدیران محترم درخواست کمک دارم. من x97مگا را با مگا لودر آپدیت کردم الان فقط چراغ قرمز روشن میشود آیا برنامهای برای بازگشت هست؟

بالا