معرفی رسیور جدید استارستSR-2000hd_hyper

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
این رسیور مدل جدید استارست با cpu ali 3511 هست و جایگزین استارست مدل 2000ace خواهد بود و مدل 2000 ace و مشابه های ان دیگر تولید نمی شوند

همان طور که قبلا اعلام کردم مدل های قدیمی استارست با cpu ali 3606 , 3601 دیگر تولید نمی شوند
فقط سری های جدید 3511 در حال تولید هستند
طبق اعلام شرکت سازنده
قانون رایت در این مدل ها هم اجرا شده چیزی نمایش نمیدهد

قدرت بالاتر cpu
ساپورت بهتر wifi
ساپورت 3g

پلیر بسیار قوی نمایش اکثرفایل های صوتی و تصویری با فورمت های مختلف

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

danial_xo66

کاربر
2010-09-17
141
629
37
با درود
دوستان لطف میکنن معایب این رسیور رو هم توضیح بدن
در اکثر فروم ها مزایای اون گفته شده ولی دوستانی که استفاده می کنن اگر به مشکل یا موردی برخوردند لطفا راهنمایی کنن و عیب این رسیور رو م بگن
با تشکر

superstar

کاربر
2006-10-21
54
96
جایی پیدا نکردم که این مطلب را بنویسم قاعدتا باید عنوان مطلب این می بودمشکلات ریسیور استارست 2000 هایپر که نبود یا اینکه من موفق به پیدا کردنش نشدم
اگر چنین است عذر خواهی می کنم
استارست 2000هایپر فول اچ دی برای اولین بار دیروز فروختم وبرای طرف نصب کردم مشکلی که در هنگام راه اندازی ریسیور توجه ام را جلب کرد این بود که تصویر منوی دستگا قسمت فوقانی موج داشت یعنی کادر منو مسطیل کامل نبود بالاش کج بود تصویر کمی جمع شده بود
بعد از این در موقع سرچ کانال دیدم دوقسمت لامپ تصویر تغییر رنگ داد وقرمز شده است فیش تصویر را کشیدم تا صفحه تی وی ابی خالص شود قرمزی برصفحه نمایان بود طوری که از یارو پرسیدم اهنربا به تلوزیون نکشیدید که تعجب کرد با خاموش وروشن عبق قرمزی برطرف شد
ولی با وصل مجدد کم کم نمایان می شد
ایا دوستان راه حلی برای این عیب دارند
اطلاعات لازمکیفیت تصویر از1080 تغییر دادم به 750 بخاطر استفاده از تلوزیونrtcاستفاده می شد
دستگاه در هنگام پخش برنامه مشکل رنگ ایجاد نمی کرد
اثر تغییر رنگ تا چند دقیقه بر صفحه تی وی نمایان بود حتی با جدا کردن دستگاه
از دستگاه دی وی دی استفاده کردم مشکلی پیش نیامد
ورژن جید هم تزریق کردم تغییری نکرد

izeh

کاربر افتخاری
2006-10-09
345
1,514
جایی پیدا نکردم که این مطلب را بنویسم قاعدتا باید عنوان مطلب این می بودمشکلات ریسیور استارست 2000 هایپر که نبود یا اینکه من موفق به پیدا کردنش نشدم
استارست 2000هایپر فول اچ دی برای اولین بار دیروز فروختم وبرای طرف نصب کردم مشکلی که در هنگام راه اندازی ریسیور توجه ام را جلب کرد این بود که تصویر منوی دستگا قسمت فوقانی موج داشت یعنی کادر منو مسطیل کامل نبود بالاش کج بود تصویر کمی جمع شده بود
بعد از این در موقع سرچ کانال دیدم دوقسمت لامپ تصویر تغییر رنگ داد وقرمز شده است فیش تصویر را کشیدم تا صفحه تی وی ابی خالص شود قرمزی برصفحه نمایان بود طوری که از یارو پرسیدم اهنربا به تلوزیون نکشیدید که تعجب کرد با خاموش وروشن عبق قرمزی برطرف شد
اطلاعات لازمکیفیت تصویر از1080 تغییر دادم به 750 بخاطر استفاده از تلوزیونrtcاستفاده می شد

این عیب مربوط به تلوزیون میباشد نه دستگاه

shahin110

کاربر
2013-12-26
6
17

درود دوست عزیز شما بایک tv دیگر امتحان کنید سپس اگر باز هم این مشکل بود با لودر پچ کار خانه را انتقال دهید موفق باشید

bandari

کاربر
2010-06-10
20
49
34
با درود
دوستان لطف میکنن معایب این رسیور رو هم توضیح بدن
در اکثر فروم ها مزایای اون گفته شده ولی دوستانی که استفاده می کنن اگر به مشکل یا موردی برخوردند لطفا راهنمایی کنن و عیب این رسیور رو م بگن
با تشکر
سلام
یکی از معایبی که خیلی نطر مشتری را می زنه این هست که موقع ضبظ کردن نمیشود فیلم ضبط شده قبلی تماشا کرد

بالا