معرفی سازگارترین رسیور با پروتكل cccam

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

با سلام
کابریو اچ دی چطور
بنظر من دستگاه کاملیه
تو سی سی کم فکر کنم کم نیاره
قیمتشم متوسطه
شما توصیه میکنید؟
کاپرو اچدی و کاپرو مینی رسیور عالیه
مگر اینکه بیشتر 2 برابر بخواهید هزینه کنید
زیر 600 هزار تومان بهترین انتخاب همینه
سعی کنید اصلی و از فروشنده معتبر تهیه کنید

sina1527

کاربر
2009-07-08
78
197
اول از همه توصیه من به شما این هست که اگر مشکل پولی ندارید درد سر خودتون ندید و یک دریم باکس 800 اچ دی بگیرید تو مایه های 800 هزار تومان.ولی اگر تصمیم ندارید اینقدر پول خرج کنید در نظر داشته باشید برای ریسور های اینترنتی به ظاهر زیاد اهمیت ندید .مهم سرعت بازگشایی کانالهای کارتی با cccam هست.من مدلهای ایکس کروزر 400 .استار تراک 2000 و 2010 و استار ست 1000 و تیتانیوم 20000 که همه رسیورهای hd هستند رو داشتم.مدل استار ست 1000 رو که بریزید دور به درد نمیخورد با سی سی کم .کروزر 400 و استارتراک 2010 هم تقریباً یکی هستند ظاهراً خوشکل ولی باز تعریفی واسه سی سی کم نداشتند.تیتانیوم 20000 اما راضیم کرد .به نسبت درد سر کمتری برای راه اندازی سی سی کم داشت و از همه مدلهای ذکر شده بهتر بود.
آسترو ست 20000 hdmi هم دستگاه خوبی هست که سی سی کم رو خوب ساپورت میکنه و سرعت بسیار عالی داره .فقط hd نیست.ولی با قیمتی که داره گزینه خوبی برای کسانی هست که قصد خرید دستگاه ارزان با ساپورت سی سی کم دارند میباشد با تمام امکانات رسیور های امروزی.

kandoo63

کاربر
2010-10-03
6
10
39
نه ایکس کروز و نه مدلهای جدیدی که الان وارد بازار شده
فقط دریم باکس 800-7025+ - 600 و 500 بهترین ریسیور هستند . بنده خودم 7025 دارم و تمام کانلهای کارتی دنیا رو دارم
سلام من اصلا سر در نمیارم الان یه iclass 9696x دارم که کانال همه باز شده جز من مث action , nt1 ... حالا اگه میشه بگین من چه جوری بازشون کنم و یه زحمت دیگه میخوام بفروشمش و 100 تومن هزینه کنم یکی دیگه بخرم چی پیشنهاد می کنین و مال خودتون چه مزیتهایی داره و چند قیمته و کجا گیر میاد من شهرکردم اینجا آب هم ناریم / خلاصه بزرگواری کن برنامه رو اگه بلدی بهم بده چون کاسبی میکنم باش کاری جز این ندارم پاهام معلوله و اون سوالم رو هم حتما راهنماییم کنین/مرسی از لطف شما

kandoo63

کاربر
2010-10-03
6
10
39
سلام من اصلا سر در نمیارم الان یه iclass 9696x دارم که کانال همه باز شده جز من مث action , nt1 ... حالا اگه میشه بگین من چه جوری بازشون کنم و یه زحمت دیگه میخوام بفروشمش و 100 تومن هزینه کنم یکی دیگه بخرم چی پیشنهاد می کنین و مال خودتون چه مزیتهایی داره و چند قیمته و کجا گیر میاد من شهرکردم اینجا آب هم ناریم / خلاصه بزرگواری کن برنامه رو اگه بلدی بهم بده چون کاسبی میکنم باش کاری جز این ندارم پاهام معلوله و اون سوالم رو هم حتما راهنماییم کنین/مرسی از لطف شما

goldenferi

کاربر
2008-07-22
206
519

در ضمن میبینم شما هر جا که تونستی یه پست زدی!!!دوست عزیز یه کم دقت کنی جوابتو توی همین سایت و سر جای خودش پیدا میکنی و این همه "ننه من غریبم "بازی هم نمیخواد.

goldenferi

کاربر
2008-07-22
206
519

در ضمن میبینم شما هر جا که تونستی یه پست زدی!!!دوست عزیز یه کم دقت کنی جوابتو توی همین سایت و سر جای خودش پیدا میکنی و این همه "ننه من غریبم "بازی هم نمیخواد.

J@Y_T

کاربر
2009-07-01
3
17
ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و آرش عزیز
قبل از هر چیز, از مطالب و راهنماییهای مفید شما دوستان عزیز تشکر میکنم و
میخواستم نظرتون رو نسبت به رسیور vu+solo بدونم و ببینم این رسیور در مقایسه با cuberevo miniHD چه مزایا و معایبی رو داره.
با تشکر

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و آرش عزیز
قبل از هر چیز, از مطالب و راهنماییهای مفید شما دوستان عزیز تشکر میکنم و
میخواستم نظرتون رو نسبت به رسیور vu+solo بدونم و ببینم این رسیور در مقایسه با cuberevo miniHD چه مزایا و معایبی رو داره.
با تشکر

solo امکانات بیشتری دارد چه از نظر شبکه پلاگینها نصب قطعات جانبی در حد دریم 8000
ولی اگر استفاده شما فقط cccam و ضبط و پخش هست کابرو هم مناسب میباشد و قیمت خوبی دارد
سرعت بازکردن کانالهای کارتی هم در هر 3 مدل نزدیک به هم میباشد به دلیل اینکه سورس پلاگین cccam هر3 یکی میباشد

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

سلام.خسته نباشید
من رسیوراسترانگsrt4620xii دارم.
میاستم ببینم میتونم باهاش CCcam رو راه بندازم؟
اگه میشه به درد میخوره؟کانالا خوب میان؟بدون فریز.مرسی

بله برنامه ها در بخش شيرينگ و در بخش استرانگ موجوده
ولي كيفيت چنداني نداره
كامپيوتر بايد روشن و با كابل r232 به ريسيور وصل باشه
بهتره يك دستگاه لن دار يا داراي شرينگ رايگان تهيه كنيد

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

من رسیورم نکست 18500 اچ دی ایا با dial up می تونم با ccam استفاده کنم
اگر دستگاه شما پورت لن داره ميتوانيد لن دستگاه و كامپوتر را به هم وصل كنيد و اينترنت را در كامپيوتر شر كنيد

hot_boys2005

کاربر
2006-10-10
99
191
دوست عزيز من رسيور سامسونگ دارم و از شرينگ اينترنتي استفاده ميكردم و بعد از ميكروباكس 2 استفاده ميكردم و حالا ميكرو 2 قطع شده و حالا از نرم افزار شرينگ اينترنت مجاني OBox Tv Client
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=44434&page=5
استفاده ميكنم و آيا ميتونم حالا از شرينگ ccam استفاده كنم؟ متشكرم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
دوست عزيز من رسيور سامسونگ دارم و از شرينگ اينترنتي استفاده ميكردم و بعد از ميكروباكس 2 استفاده ميكردم و حالا ميكرو 2 قطع شده و حالا از نرم افزار شرينگ اينترنت مجاني OBox Tv Client
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=44434&page=5
استفاده ميكنم و آيا ميتونم حالا از شرينگ ccam استفاده كنم؟ متشكرم
دوست گرامی شما برای استفاده از پروتکل سی سی کم با سامی باید اکانت تهیه کنید برنامه های مورد نیاز هم که در بخش هست ورژن 8.4 داشته باشید ورایانه واینترنت هم دایم باید کانکت باشه ولی با محدودیتی که سامسونگ9500 داره برای کسی که اکانت بخره بهتر رسیور اچ دی بگیره
باعرض سلام به دوستان,من استرانگ 4902 دارم میخواستم بدانم دستگاه خوبی برای سی سی کم هست یا نه؟ با تشکر از راهنمایی های شما دوستان.

بله دوست گرامی رسیور شما با سی سی کم سازگار هست وباید اکانت تهیه کنید

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
با سلام مصرف اینترنت برای یک ماه چقدر میشه ایا بالای 1 گیگ یا کمتر میشه اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم . با تشکر

درود عزیز بستگی به میزان مصرف دارد اما به طور متوسط روزی 10 الی 15 مگ مصرف اینترنت دارید موفق باشید

azama

کاربر
2006-10-22
132
213
سلام

یکی از دوستان رسیور starmax x100 alfa را پشنهاد نموده به نظر شما این رسیور سی سی کم را خوب ساپورت میکنه ممنون میشم اگر راهنمایی فرمایید.

بالا