معرفی محصول جدید استارست sr-x1000 hd permium

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

دستگاه هیچ نرم افزاری قبول نمیکنه به نظر شما 25مگابایت حجم زیادی برای دستگاه نیست نرم افزار 1.61 و1.71 رو میشناسه ولی روی do not power off میمونه لطفا راهنمایی کنید ... نرم افزار خودش 1.30 است من میخوام شیرینگ خودش فعال کنم کلید f1 کار نمیکنه با تشکر...
سلام
من اول با 1.5 و بعد با 1.6 آپ كردم
1000 پرميوم جعبه قرمز...

rasool2020

کاربر
2009-06-16
61
72
دستگاه هیچ نرم افزاری قبول نمیکنه به نظر شما 25مگابایت حجم زیادی برای دستگاه نیست نرم افزار 1.61 و1.71 رو میشناسه ولی روی do not power off میمونه لطفا راهنمایی کنید ... نرم افزار خودش 1.30 است من میخوام شیرینگ خودش فعال کنم کلید f1 کار نمیکنه با تشکر...

دوست عزیز فکر کنم شما اشتبا داریدبرنامه رو منتقل میکنید برنامه رو که دانلود کردید از زیپ خارج کنید بعد یه پوشه به نام فایل (files) موجود هست که اون رو بریزید تو فلس مموری که با fat 32 فرمت کردید بعد بزنید به دستگاه دکمه پشت دستگاه رو روشن کنید دستگاه خودش برنامه رو منتقل میکنه دست نزنید تا کار تمام بشه و رسیور بیاد بالا

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با تشكر برنامه قبول كرد ولي بجز فركانس 11681 و12692 كانالي باز نشد

ایا نوا باز میشه ؟
با درود
بايد اينترنت پرسرعت را با مودم روتر به ورودي شبكه دستگاه وصل كنيد تا بقيه كانالها را با اكانت cccam دستگاه داشته باشيد اين 2فركانس با پچ باز شده نه شيرينگ:eek:k:

sirous

کاربر
2007-04-04
52
121
شیرینگ

مرسی از راهنمایی درباره سرعت میشه بگید چند باید باشه من الان 96 دارم اگه کمه چند باید باشه با تشکر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
مرسی از راهنمایی درباره سرعت میشه بگید چند باید باشه من الان 96 دارم اگه کمه چند باید باشه با تشکر
با درود
دوست گرامی فعلا سرعت اینترنت برای خانگی 128 میدهند که اگر زیاد افت نداشته باشه کافیست ودر ضمن استفاده از اکانت های شیرینگ اینترنتی مصرف حجمی بسیار ناچیزی داره ولی باید اینترنت مطلوب در دسترس باشه:eek:k:

rasoul_s

کاربر
2010-08-10
3
5
با درود
بايد اينترنت پرسرعت را با مودم روتر به ورودي شبكه دستگاه وصل كنيد تا بقيه كانالها را با اكانت cccam دستگاه داشته باشيد اين 2فركانس با پچ باز شده نه شيرينگ:eek:k:

چطوری باید لاگین بشه به اکانت ای دی اس ال ، خودبخود که نمیشه، یوزر پسورد میخواد، توی منوی خود دستگاه جایی هست واسه وارد کردن یوزر پسورد؟

من تازه این دستگاه رو سفارش دادم هنوز دستم نرسیده

sirous

کاربر
2007-04-04
52
121
شیرینگ

باسلام من اینترنت 96 طلایی گرفتم که به گفته شرکت با 128 به علت طلایی بودنش هیچ فرقی نمیکنه ورژن 1.71 به دستگاه هم دادم ولی بغییاز کانالهایی که با خود نرم افزار باز شده دیگه کانالی باز نیست لطفا راهنمایی کنید

gimz

کاربر
2007-10-27
74
100
سلام

این رسیور تست کامل کردم

1-از لحاظ تیونر قوی است و ضعیف ترین فرکانس ها را هم می گیرد

2- مشکل سیاه سفید بودن خروجی های صدا وتصویر معمولی av در این مدل حل شده است و روی این خروجی هم تصویر خوبی می دهد

3- کیفیت تصویر اچدی این مدل هم خوب است

4- با دیش گردان خوب کار می کند ولی سیگنال سنج این رسیور درست و دقیق نیست و برعکس عمل می کند هنگام تنظیم دیش و موتور به صورتی که اگر کیفیت سیگنال قوی باشد درصد کمتری مثل 74% را نشان می دهد و اگر سیگنال ضعیف باشد 89% درصد را نشان می دهد که باید این مشکل در پچ های بعدی حل بشود چون ادم را موقع تنظیم دیش اگر ندانیم که سیگنال سنج بر عکس عمل می کند سرکار می گزارد
71.gif
35.gif

5- در مورد شرینگ داخلی و رایگان در این سری 21 سرور دارد و بدون هیچ فریزی اکثر پکیچ ها را باز می کند و نیازی به خرید اکانت سی سی کم برای یک سال فعلا" نیست مگر پکیچ اسکای را بخواهید ببینید

6- در مورد کیفیت ساپورت سی سی کم متاسفانه موفق به راه اندازی سی سی کم روی این مدل با اخرین پچ موجود نشدم و درقسمت هاست و در قسمت یوز و در قسمت پورت ادرس را سرور را می شود وارد کرد ولی ذخیره نمی شود و فقط عدد اول حروف ذخیره میشوند وبفیه به صورت..... نمایش داده میشود

فرض را بر این گرفتم که اطلاعات اکانت ذخیره شده است ولی دیده نمی شود و مشخصات هر سه سرور اکانت سی سی کم خود را وارد و هر سه سرور ویا به اصطلاح 3 سیلاین فعال کردم ولی سی سی کم کار نمیکند و کانکت نمی شود

حتی سیستم شرینگ رایگان را غیر فعال کردم ولی فایده ای نداشت

احتمالا" مشکل از پچ است وباید منتظر پچ جدید بود

ولی فعلا"نیازی به سی سی کم نیست چون کیفیت شرینگ رایگان ان واقعا" مطلوب است

ولی خوب باید مشخص شود که این رسیور سی سی کم را در عمل ساپورت می کند یا فقط به صورت تبلیغی است که فعلا" گزینه سی سی کم در منو رسیور است ولی موفق به راه اندازی ان نشدم

در مورد بخش انواع فرمت تصویری مثل dvix-ts-mpeg- وغیره را بدون مشکل پخش می کند

ریموت کنترل زیبا وخوش دست و خوبی دارد

منو رسیور هم کامل است

کلیدهای مخفی این مدل به شکل زیر عمل می کند

f1+111 مربوط به فعال کردن دانگل است

f1+222 مربوط به فعال کردن سرور

f1+333 مربوط به وارد کردن تنظیمات شبکه

f1+444 مربوط به تنظمات ضبط

f1+000 مربوط به فعال کردن وغیر فعال کردن پچ

در کل رسیوری است که در حد قیمتش خوب و ارزانترین رسیور اچدی اینترنتی است

این رسیور لینوکسی است ولی اوپن سورس نیست وهرگز به عنوان یک رسیور لینوکسی واقعی و کامل مثل کاب ریو250 وغیره... نمی شود از ان انتظار داشت

این رسیور فقط برای کسانی که از نظر مالی بودجه کمی دارند پیشنهاد میشود و واقعا" در حد قیمتش رسیور قابل قبولی است

موفق باشید
سلام
نکات بسیار ارزنده ای رو ذکر کردی خیلی ممنون . فقط یک نکته آیا مشکل سی سیکم این دستگاه هنوزحل نشده و آیا امکان داره که همون طور که شما مطرح کردی ساپورت سی سی کم تبلیغات باشه؟ حالا یکسال از شیرینگ مجانیش استفاده کردیم اما سال بعدش چی؟!

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
اول با اكانت تست امتحان كنيد

سلام
نکات بسیار ارزنده ای رو ذکر کردی خیلی ممنون . فقط یک نکته آیا مشکل سی سیکم این دستگاه هنوزحل نشده و آیا امکان داره که همون طور که شما مطرح کردی ساپورت سی سی کم تبلیغات باشه؟ حالا یکسال از شیرینگ مجانیش استفاده کردیم اما سال بعدش چی؟!
cccam رو در اين دستگاه تست كردم عالي جواب داد
اول با اكانت تست امتحان كنيد

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
ضمنن فروشنده نيستم و فقط هر سه دستگاه رو تست كردم

سلام از اين رسيورها ازنظر كيفيت تصوير وسخت افزار كدام بهتره ايا باهم فرق دارن يا نه
استارست پريميوم
تيتانيوم 20000
اي استار 20000
هر 3 دستگاه شبيه هم هستند
ولي استارست از نظر زيبايي و شرينگ و قيمت بهتره
ضمنن فروشنده نيستم و فقط هر سه دستگاه رو تست كردم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام سوال بنده در مورد شرينگ رايگان استارست پريميوم ايااين شرينگ پس از اتصال به انترنت يا در ابتداي ساخت اين رسيور محاسبه مي شود
با درود
دوست گرامی بعد از آپگرید در منوی سرور میتوانید تاریخ شروع وخاتمه را که همان یکسال کامل میباشد ببینید.:eek:k:

glaxi_x

کاربر
2010-01-01
25
44
48
رفع مشکل کنترول استارست 1000

من گاهی اوقات میخوام کنترول پرت کنم به دیوار گاهی نمیزنه گاهی هم دوتا دوتا کار میکنه
اما من یه کاری کردم تا 90 درصد خوب میشه اونم اینه که کاور جلویی چشم مقداریش سوراخ کنید خوب میشه فقط مواظب باشید آسیب به چشم نرسه این جنسش چینی و نورمادون قرمز عبور میکنه اما کند

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا