معرفی کامل رسیور ها و ال ان بی و گردان ها و سویچر و .... شرکت مدیا استار

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

king shoaib khan

مدیر بخش اخبار کانال ها
2006-10-10
379
1,173

اطلاعیه شرکت مدیا استار

با توجه به درخواست‌ خانواده‌های عزیز و کاربران گرامی و نیز فرارسیدن ماه‌ مبارک رمضان

به اطلاع میرسانیم بنا به درخواست مکرر کاربران و خانواده‌های گرامی و به حرمت ماه مبارک رمضان ، طبق روال هر سال کانال‌های بزرگسال +18 بر روی تمامی دستگاه‌های مدیا استار و اکانت‌های اکتیوکد این شرکت قطع خواهد بود ( برای تمامی مدل‌ها ، در نرم‌افزارهای جدید کانال‌های بزرگسال بسته خواهد بود)

توجه داشته باشید که سایر کانال‌ها و پکیج ها با قدرت و ثبات عالی برقرار میباشد.

به دوستان خود اطلاع دهید.

ممنون ازشرکت مدیا استار که این نکته را درنظر گرفت هست بدیل فرارسیدن ماه مبارک رمضان امیدوارم دگه شرکت ها هم توجه کنند

ck5

سرپرست تالار ریسیور
2008-04-09
2,906
2,888
آقای شعیب ممنون از چی؟؟؟ این کار سلب حقوق مشتری هست. بستگی به استفاده کننده داره که چی نگاه کنه و چی نگاه نکنه..!!! در ضمن خیلی از مشتریها مسلمان هم نیستند... به نظر من و خیلی از مشتریها این کار درستی نیست.

king shoaib khan

مدیر بخش اخبار کانال ها
2006-10-10
379
1,173
آقای شعیب ممنون از چی؟؟؟ این کار سلب حقوق مشتری هست. بستگی به استفاده کننده داره که چی نگاه کنه و چی نگاه نکنه..!!! در ضمن خیلی از مشتریها مسلمان هم نیستند... به نظر من و خیلی از مشتریها این کار درستی نیست.

دوست من ck5عزیز شکرخدا ما مسلمان هستیم من فقط ماه مبارک گفتم همونجوری که شرکت مدیا اقدام کرد اونیکه 11ماه نگاه میکنه 1 ماه دگه نگاه نکنه مشتری شما فک نکنم دغ بشه ازشما وبازهم اگه نگران این موضوع هستید همرای شرکت مدیا همکلام شوید تامشکل تون رو رسیدگی کند

ck5

سرپرست تالار ریسیور
2008-04-09
2,906
2,888
من کاری به یه ماه و 11ماه ندارم مشتری میدیا فقط مسلمان نیست.بلکه به همه جای دنیا ارسال میشه. و اونی که فکر کنه حرامه همون 11ماه هم نگاه نکنه مثل بعضی از دوستان مثلا به حرمت ماه محرم عرق نمی خورن اگه قرار حرام باشه در طول سال حرامه.... در کل شرکت میدیاستار صاحب نداره که بخوای نظر بدی.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: abassat51

abassat51

سرپرست تالار ریسیورها
2012-04-24
4,560
6,783
کاربران گرامی و همراهان همیشگی مدیا استار به اطلاع شما عزیزان می‌رسانیم که برطبق سیاست های برند مدیااستار و تصمیمات اخذ شده در تمامی نرم افزارهای برند مدیااستار که از ابتدای سال 2020 ارائه گردیده کانالهای با محتوای پ..... و بزرگسالان از اکانت تمامی مدلهای این برند قطع گردیده و قابل بازگشایی نمی باشند لذا کاربرانی که نیاز به کانالهای ذکر شده را دارند از اپدیت دستگاههای خود خودداری نمایند.

همچنین لازم به ذکر است که در محصولات تولید جدید برند مدیا و یا محصولات سابق با سال ساخت 2020 به دلیل استفاده شرکت از اخرین ورژن بعنوان نرم افزار بیس قابلیت نصب نرم افزارهای با ورژن پایین تر و قدیمی تر (جهت بازگشایی کانالهای بزرگسالان) امکان پذیر نبوده و دستگاه به حالت sw خواهد رفت

abassat51

سرپرست تالار ریسیورها
2012-04-24
4,560
6,783

قابل توجه تمامی کاربران عزیز و همراهان همیشگی مدیا استار

مخصوصاً استفاده کننده‌گان از اکانت شیرینگ اکتیوکد و اکانت رایگان Forever-IPTV

با توجه به تغییرات صورت گرفته در بیس نرم‌افزار‌ها ، هرچه سریعتر دستگاه خود را با آخرین نرم‌افزار ارائه شده و با رعایت دستورالعمل صحیح ، بروزرسانی کنید .

هیچ عنوان نرم‌افزاری قدیمی 2019 و قبل از آن را به دستگاه تزریق نکنید . چرا که باعث میشود اکانت های اکتیوکد و فوراور آی‌پی‌تی‌وی رایگان دستگاه شما از کار بیافتد .

در صورتی که از دستگاه تازه و آکبند استفاده میکنید ، قبل از اتصال دستگاه به اینترنت و قبل از فعال‌سازی اکانت Forever- IPTV حتما دستگاه را با آخرین نرم‌افزار و طبق دستورالعمل صحیح بروزرسانی کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا