معيوب بودن چيپ iclass 9595x pvr اصلي

karbon

کاربر
2009-06-06
67
752
سلام
دوستان عزیز یک iclass 9595x pvr برام آوردن که اصل میباشه ولی چیپ امنیتی میاره من یکبار نرم افزار اورجینال را لودر انتقال دادم و ریست فکتوری کردم مشکل حل نشد.
یکبار دیگه فایل فلش مدل چینی را زدم و در اون حالت هم خود به خود کانال عوض میکنه دوستان عزیز اگر راحلی دارن اعلام کنن و یا اگر نرم افزار داره قرار بدن
باسپاس.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام
دوستان عزیز یک iclass 9595x pvr برام آوردن که اصل میباشه ولی چیپ امنیتی میاره من یکبار نرم افزار اورجینال را لودر انتقال دادم و ریست فکتوری کردم مشکل حل نشد.
یکبار دیگه فایل فلش مدل چینی را زدم و در اون حالت هم خود به خود کانال عوض میکنه دوستان عزیز اگر راحلی دارن اعلام کنن و یا اگر نرم افزار داره قرار بدن
باسپاس.
درود
اگه دستگاه اصلی هست وپیام چیپ امنیتی میده با فلش کردن هم رفع نشده
احتمال زیاد ایسی دریم خراب هست باید تعویض کنید

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
طبق گفته دوست خوبمون شهرام عزیز فقط آی سی درام را تعویض کنید - صددر صد مشکل حل میشه

sat.4684

کاربر
2009-05-18
41
132
44
سلام دوست عزیز
ابتدا ای سی دریم رو از دستگاه خارج کنید و بدون ای سی دریم برنامه 1116 رو روی دستگاه بریزید و فکتوری کنید
بعد ای سی دریم رو سر جاش بزارید و مجدد فکتوری کنید قطعا مشکل رفع خواهد شد
در صورتی که مجدد پیغام رو داشتید برنامه موجود در اخرین پست این صفحه رو بریزید
بدون شک مشکل رفع خواهد شد من موارد بسیاری که مشکوک به خرابی دریم بودند با این شیوه رفع کردم

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
سلام
باسپاس.

با درود //دوست گرامی ضمن بکار بردن توصیه های دوستان ایسی فلاش را با پروگرامر پروگرام کنید مشکل حل میشود .در یک مورد داشتم که تمامی کارهایی که دوستان فرمودن انجام ددم ولی نتیجه نداد و با پروگرام کردم مشکل حل شد

karbon

کاربر
2009-06-06
67
752
با درود //دوست گرامی ضمن بکار بردن توصیه های دوستان ایسی فلاش را با پروگرامر پروگرام کنید مشکل حل میشود .در یک مورد داشتم که تمامی کارهایی که دوستان فرمودن انجام ددم ولی نتیجه نداد و با پروگرام کردم مشکل حل شد

با تشکر از همه عزیزان
مشکل با پروگرام کردن آیسی حل شد.

potin48

کاربر
2008-01-02
59
98
من یک مدل دستم رسید برنامه 11228 و11300به همراه فلش های داخل سایت ویه فلش که همیشه ازش نتیجه میگرم رو زدم همچنان مشل پابرجا میباشد یا جابجای کانال دارم یا چیپ امنتی ، لیبل ابی که ظاهرا قلابی میباشد ونباید دریم داشته باشه که داره دریم هم برداشتم برنامه وفلش بدون دریم کردم باز نتیجه نداد درضمنایاicدریم در بازار موجود اس یا باید از اوراقی .......

تصویر

sketch-1422457752335.jpg

taghi

عضو فعال
2006-10-04
111
1,887
من یک مدل دستم رسید برنامه 11228 و11300به همراه فلش های داخل سایت ویه فلش که همیشه ازش نتیجه میگرم رو زدم همچنان مشل پابرجا میباشد یا جابجای کانال دارم یا چیپ امنتی ، لیبل ابی که ظاهرا قلابی میباشد ونباید دریم داشته باشه که داره دریم هم برداشتم برنامه وفلش بدون دریم کردم باز نتیجه نداد درضمنایاicدریم در بازار موجود اس یا باید از اوراقی .......

تصویر

مشاهده فایل‌پیوست 95092

دستگاهتون اصلی هست احتمال اینکه ای سی دریم معیوب باشه هم هست تست کنید ولتاژ 3.3 به دریم میاد یا نه و اینکه مشکل از cpu هم میتونه باشه

farshad@gh

مدير بخش تعميرات سخت افزاري
2009-10-27
301
2,484

تصویر

مشاهده فایل‌پیوست 95092
سلام

اگه با فلش کردن مشکل برطرف نشد احتمالا ای سی دریم خرابه .

قبلا تو بازار پیدا میشد الان نه باید از اوراقی برداری.

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
آی سی دریم برای این مدل باید باشد و برداشتن آی سی دریم از روی برد موجب خطا در کارکرد آن میگردد -یک آی سی دریم سالم و مطمعن را از یک برد دیگر بزار روی این برد و تست کن

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,439
5,678
درود

فلش رو با فایل اصلی پروگرام کنید در صورتیکه پیغام سکیوریتی چیپ رفع نشد باید آی سی دریم رو تعویض کنید

از فایل فلش آیکلاس اصلی استفاده کنید حتما

ho_tv

کاربر
2006-11-25
75
385
سلام

اگه با فلش کردن مشکل برطرف نشد احتمالا ای سی دریم خرابه .

قبلا تو بازار پیدا میشد الان نه باید از اوراقی برداری.

یک بار با این فایل ابگرید کن و نتیجه اعلام کن

پیوست‌ها

بالا