مهم اطلاعیه سرور در مورد اکسپایر شدن دانگلها میکرو باکس

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
سلام علی آقا کی قطعه به دستمون میرسه ؟
باید قطعه قبلیو بدیم یا همینجوری برامون میفرستین؟
ممنون

سلام نیاز نیست قطعه قبلی ارسال شود قطعه جدید به تعداد زیاد در خواست دادیم و نهایت تا 15 روز آینده تحویل خواهیم گرفت

جناب آقای **********
بنده قطعه ای از شما 2 ماه پیش خریداری کردم که تاریخ اون تا 2011/05/1 اعتبار زده بود ولی شما در حال حاضر بازهم اعلام می کنید که با این قطعه تا 50 روز دیگه هنوز شرینگ فعال هست در حالی که 1 ماه بیشتر کار نکرد سوال من این هست چرا یه دفعه 2 ماه از تاریخ شرینگ کم شد و تاریخ دانگل اکسپایر شد

دلیل کار نکردن قطعه بلوک شدن سریال 1042 از طرف سرور که قبلا هم اعلام شد به دلیل اختلاف مالی با شرکت تولید کننده تایوانی این مشکل ایجاد شده به همین دلیل قطعه جدید رایگان برای مصرف کنندگان قبلی توزیع می شود

دوست عزیز علی آقا سلام

من هم از کاربرانی هستم که قطعه را خریداری کردم و مانند سایر دوستان سئوالات زیادی دارم.

با توجه به سئوالات مختلف من و سایر دوستانی که قطعه را خریداری نموده اند ، ممنون خواهیم شد توضیح کلی و جامعی در مورد قطعه جدید بفرمائید . خواهشمند است در مورد موارد ذیل توضیح کاملی ارائه دهید که همه خریداران قبلی پاسخ سئوالات خود را گرفته و مرتباً سئوال نپرسند :

1- قطعه جدید برای همه خریداران قبلی ارسال خواهد شد ؟:s13:

2- آیا برای دریافت قطعه جدید ، خریداران قبلی بایستی هزینه ای را پرداخت کنند ؟

3- اگر قرار است که قطعه جدید برای خریداران قبلی ارسال شود ، آیا نیازی به ارسال مجدد مشخصات و آدرس می باشد ، یا جنابعالی و سایر دوستان آدرس ها را دارید ؟

4- برای دریافت قطعه جدید نیازی به برگرداندن قطعه قبلی می باشد ؟

از شما و همه عزیزان تیم شیرینگ کمال تشکر و قدردانی را می نمایم.:bs_iloveyou:

یا علی

جواب سوالات به ترتیب

1-بله قطعه برای تمام خریداران قبلی ارسال می شود

2-هزینه دیگری نیاز نیست پرداخت کنند

3-آدرس تمام خریداران موجود و نیاز نیست دوباره ارسال شود فقط جهت اطمینان از طرف کاربر باید تائید شود

4-نیازی به برگرداندن قطعه قبلی نیست و رایگان البته فقط برای افرادی که از این سایت قطعه تهیه کردند برای دیگر کاربران که مایل به تهیه قطعه باشند قیمت قطعه با هزینه پستی 22 هزار خواهد بود و اعتبار آن 100% برای یک سال تضمین می شود

با سلام علی اقا یکم زود تر بجنبید که ما تعطیلات عید رو بدون دانگل نباشیم تیم شیرینگ در مورد دی جی ترک چیزی هنوز نگفته با تشکر

سعی می شود قبل از تعطیلات قطعه توزیع شود

آخرین ویرایش:

pyramid1356

کاربر
2010-04-08
150
331
50
سلام علی آقا شما با این کد رهگیری قطعه قبلی رو برای من ارسال کردید 60131000911413422064[font=&quot][/font]
ممنون می شم قطعه جدید رو جهت تمدید تا سال 2012 به همون آدرس قبلی ارسال کنید ضمنا درست هست که فرمودید رایگان هست ولی من حاضر هستم مابه تفاوت مبلغ رو هم پرداخت کنم البته امیدوار هستم که مثل قبلی 1 ماه کار نکنه !

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
با سلام علی اقا ایا الان واسه اون قطعه جدید میشه پو واریز کنیم یا بعدا اعلام میکنید

سلام بله دوست عزیز مشکلی ندارد ارسال قطعه ابتدا برای کاربرانی که زودتر اقدام می کنند

pyramid1356

کاربر
2010-04-08
150
331
50
سلام بله دوست عزیز مشکلی ندارد ارسال قطعه ابتدا برای کاربرانی که زودتر اقدام می کنند

دست شما در نکنه علی آقای
انصاف رو هم اگه بخواییم رعایت کنیم باید اول واسه کاربرانی فرستاده بشه که از قطعه اول خیری ندیدند

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
دوست عزیز علی آقا سلام

از اینکه زحمت کشیدید و با صبر و حوصله سئوالات را پاسخ دادید ،ممنون هستم .

از زحماتی هم که برای سایت ، شیرینگ و دانگل و . . . می کشید واقعاً ممنون و متشکر هستم .

من هم از خریدارانی هستم که برای قطعه اول اقدام کرده بودم.

ممنون می شوم قطعه جدید را هم به همون آدرس قبلی ارسال بفرمائید .

با تشکر مجدد :bs_iloveyou:

یا علی

inter.md1360

کاربر
2009-03-29
259
765
44
با سلام خدمت علي اقا من ميكروي1 سري جديد خودم اشتباها برنامه ميكروي 2 دادم و الان هر كار ميكنم به حالت اول بر نميكرده الان بخوام اين قطعه جديد و بخرم ايا باز لازمه تا به حالت اول بركرده يا با اي سي فلش جديد خودش دوباره ميكروي 1 ميشه . با تشكر

sina1527

کاربر
2009-07-08
78
197
با سلام تفاوت این دانگلها با چیزی که در این پست فرموده اید چیست؟
http://1.irantks.biz/showpost.php?p=201720&postcount=3
در این پست فرموده اید دانگل با سریال 010 تا آخر سال 2011 ساپورت خواهند شد !!!حالا چطور شد؟
در سایت میکرو باکس .یو اس گفته شده :قطعات اصلی با این شماره میباشند :mx255 حالا چطور شد ؟

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
با سلام تفاوت این دانگلها با چیزی که در این پست فرموده اید چیست؟
http://1.irantks.biz/showpost.php?p=201720&postcount=3
در این پست فرموده اید دانگل با سریال 010 تا آخر سال 2011 ساپورت خواهند شد !!!حالا چطور شد؟
در سایت میکرو باکس .یو اس گفته شده :قطعات اصلی با این شماره میباشند :mx255 حالا چطور شد ؟

با سلام

بله درسته دانگهای جدید معرفی شده تولید تایوان هستند و قرار بر این بود امسال ساپورت شوند قطعه دارای دو شماره متفاوت سری اول با شماره سریال 1042 به شماره ای سی en25f16 که تمامی دانگلهای ساخت 2010 دارای این قطعه هستند و سریال 1011 با شماره ای سی 25l1608 که هر دو توسط کارخانه تایوانی قرار بود ساپورت شود که متاسفانه به دلیل اختلاف مالی شرینگ قطعه اول با شماره 25f16 قطع و شرینگ قطعه دوم هم تا دو ماه آینده قطع می شود و تنها قطعه سوم که به سفارش خود سرور و تولید شرکت ماکرونیکس برای یک سال از زمان نصب قطعه ساپورت خواهد شد و ربطی به تولید کنندگان دانگلها ندارد

zoru

کاربر افتخاری
2010-07-24
816
2,624
36
با سلام علی اقا قطعه اومد یا نه لطفا شماره حساب بگزارین یا پیام بدهید

inter.md1360

کاربر
2009-03-29
259
765
44
با سلام خدمت علي اقا من ميكروي1 سري جديد خودم اشتباها برنامه ميكروي 2 دادم و الان هر كار ميكنم به حالت اول بر نميكرده الان بخوام اين قطعه جديد و بخرم ايا باز لازمه تا به حالت اول بركرده يا با اي سي فلش جديد خودش دوباره ميكروي 1 ميشه . با تشكر
علي اقا جواب ما رو بده تا بدونيم مي تونيم قطعه بخريم يا نه الان دو روزه دارم سوال مي كنم جواب نمي ديد ؟ كاربر عزيز بالا بعد از من پست زده جواب گرفته اما مال ما رو نمي بيني ...

bahman2000

کاربر
2008-02-21
66
222
علی اقا دانگلهایی که با شماره سریال 103 هستند و الان هم جواب میدهند تا کی ساپورت میشوند شما تو این تاپیک http://1.irantks.biz/showthread.php?t=41698 گفتید تا اخر 2011 ساپورت میشوند در ضمن این دانگلی که گفتم میکرو هستش وچینی هم هست نه تایوانی.

sina1527

کاربر
2009-07-08
78
197
با سلام

بله درسته دانگهای جدید معرفی شده تولید تایوان هستند و قرار بر این بود امسال ساپورت شوند قطعه دارای دو شماره متفاوت سری اول با شماره سریال 1042 به شماره ای سی en25f16 که تمامی دانگلهای ساخت 2010 دارای این قطعه هستند و سریال 1011 با شماره ای سی 25l1608 که هر دو توسط کارخانه تایوانی قرار بود ساپورت شود که متاسفانه به دلیل اختلاف مالی شرینگ قطعه اول با شماره 25f16 قطع و شرینگ قطعه دوم هم تا دو ماه آینده قطع می شود و تنها قطعه سوم که به سفارش خود سرور و تولید شرکت ماکرونیکس برای یک سال از زمان نصب قطعه ساپورت خواهد شد و ربطی به تولید کنندگان دانگلها ندارد
با سلام و عرض خسته نباشید مجدد
من متوجه نشدم .در این شماره آی سی هایی که فرمودید نامی از قطعه mx 25 برده نشده که ایا دانگلهایی که این قطعه با این شماره روشون هست و با سریال 103 شروع میشوند تا چه تاریخی دارای اعتبار میباشند ؟کارتون نارنجی. سپاسگذارم.

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
علي اقا جواب ما رو بده تا بدونيم مي تونيم قطعه بخريم يا نه الان دو روزه دارم سوال مي كنم جواب نمي ديد ؟ كاربر عزيز بالا بعد از من پست زده جواب گرفته اما مال ما رو نمي بيني ...

ببخشید متوجه نشدم اگر قطعه جدید تهیه کنید دانگل بدون هیچ مشکلی کارایی خواهد داشت

علی اقا دانگلهایی که با شماره سریال 103 هستند و الان هم جواب میدهند تا کی ساپورت میشوند شما تو این تاپیک http://1.irantks.biz/showthread.php?t=41698 گفتید تا اخر 2011 ساپورت میشوند در ضمن این دانگلی که گفتم میکرو هستش وچینی هم هست نه تایوانی.

این دانگلها فقط با شماره سریال 1036 تا پایان امسال ساپورت می شوند

با سلام و عرض خسته نباشید مجدد
من متوجه نشدم .در این شماره آی سی هایی که فرمودید نامی از قطعه mx 25 برده نشده که ایا دانگلهایی که این قطعه با این شماره روشون هست و با سریال 103 شروع میشوند تا چه تاریخی دارای اعتبار میباشند ؟کارتون نارنجی. سپاسگذارم.

قطعه با شماره 25l1608 از نوع mx فقط دانگلها با شماره 1036 بدون تعویض قطعه فعلا کارایی دارند و قرار تا پایان سال 2011 ساپورت شوند برای دیگر دانگلها که دارای شماره سریال 9 رقمی و ابتدای سریال 1042-09-098 و... می باشد باید قطعه جدید جایگزین شود

آخرین ویرایش:

yaghooblaf

کاربر
2008-02-25
235
719
آقا این دانگل چیه من دو ساعته تو تایپیک دانگل ها دارم میگردم هنوز چیزی نفهمیدم
چه شکلیه چه کار میکنن باهاش
میشه توضیح بدید
با سلام
دوست عزیز دانگل قطعه ایست جهت بازگشایی کانالهای ماهواره ای از طریق ارسال دیتا.

inter.md1360

کاربر
2009-03-29
259
765
44
علي آقا من امروز مي خواستم به اين شماره كارتي كه اعلام كردين پول بفرستم (كارت به كارت ) اما هر بانكي رفتم مي گفت شما مجاز به انجام عمليات نميباشيد كارت من هم مربوط به بانك ملت مي باشد . ايا اين شماره كارت شما عضو شتاب مي باشد ؟ راهنمايي كنيد چگونه پول بريزيم .

hot_boys2005

کاربر
2006-10-10
99
191
با عرض سلام به علی آقا و دوستان عزيز اين چيزايی كه درمورد اكسپاير شدن ميكروباكس يك هست درمورد ميكروباكس دو 2 هم صدق ميكنه لطفا جواب بدين بدنم از ترس داره ميلرزه چون من تازه دو ماه دو تا ميكروباكس 2 خريدم

بالا