ALI.RISIVER
کنترل و ناظر ارشد کل سایت
- 2006-10-03
- 2,649
- 21,150
سلام علی آقا کی قطعه به دستمون میرسه ؟
باید قطعه قبلیو بدیم یا همینجوری برامون میفرستین؟
ممنون
سلام نیاز نیست قطعه قبلی ارسال شود قطعه جدید به تعداد زیاد در خواست دادیم و نهایت تا 15 روز آینده تحویل خواهیم گرفت
جناب آقای **********
بنده قطعه ای از شما 2 ماه پیش خریداری کردم که تاریخ اون تا 2011/05/1 اعتبار زده بود ولی شما در حال حاضر بازهم اعلام می کنید که با این قطعه تا 50 روز دیگه هنوز شرینگ فعال هست در حالی که 1 ماه بیشتر کار نکرد سوال من این هست چرا یه دفعه 2 ماه از تاریخ شرینگ کم شد و تاریخ دانگل اکسپایر شد
دلیل کار نکردن قطعه بلوک شدن سریال 1042 از طرف سرور که قبلا هم اعلام شد به دلیل اختلاف مالی با شرکت تولید کننده تایوانی این مشکل ایجاد شده به همین دلیل قطعه جدید رایگان برای مصرف کنندگان قبلی توزیع می شود
دوست عزیز علی آقا سلام
من هم از کاربرانی هستم که قطعه را خریداری کردم و مانند سایر دوستان سئوالات زیادی دارم.
با توجه به سئوالات مختلف من و سایر دوستانی که قطعه را خریداری نموده اند ، ممنون خواهیم شد توضیح کلی و جامعی در مورد قطعه جدید بفرمائید . خواهشمند است در مورد موارد ذیل توضیح کاملی ارائه دهید که همه خریداران قبلی پاسخ سئوالات خود را گرفته و مرتباً سئوال نپرسند :
1- قطعه جدید برای همه خریداران قبلی ارسال خواهد شد ؟:s13:
2- آیا برای دریافت قطعه جدید ، خریداران قبلی بایستی هزینه ای را پرداخت کنند ؟
3- اگر قرار است که قطعه جدید برای خریداران قبلی ارسال شود ، آیا نیازی به ارسال مجدد مشخصات و آدرس می باشد ، یا جنابعالی و سایر دوستان آدرس ها را دارید ؟
4- برای دریافت قطعه جدید نیازی به برگرداندن قطعه قبلی می باشد ؟
از شما و همه عزیزان تیم شیرینگ کمال تشکر و قدردانی را می نمایم.:bs_iloveyou:
یا علی
جواب سوالات به ترتیب
1-بله قطعه برای تمام خریداران قبلی ارسال می شود
2-هزینه دیگری نیاز نیست پرداخت کنند
3-آدرس تمام خریداران موجود و نیاز نیست دوباره ارسال شود فقط جهت اطمینان از طرف کاربر باید تائید شود
4-نیازی به برگرداندن قطعه قبلی نیست و رایگان البته فقط برای افرادی که از این سایت قطعه تهیه کردند برای دیگر کاربران که مایل به تهیه قطعه باشند قیمت قطعه با هزینه پستی 22 هزار خواهد بود و اعتبار آن 100% برای یک سال تضمین می شود
با سلام علی اقا یکم زود تر بجنبید که ما تعطیلات عید رو بدون دانگل نباشیم تیم شیرینگ در مورد دی جی ترک چیزی هنوز نگفته با تشکر
سعی می شود قبل از تعطیلات قطعه توزیع شود
آخرین ویرایش: