مهم اطلاعیه سرور در مورد نرم افزارهای جدید میکروباکس

Ehsan_risiver

کاربر
2008-05-29
79
185
با سلام

میکرو با سریال 98 با هیچکدوم از نرم افزار ها(1.68a-1.70-1.70a-1.71) رو جهات w3-1 - w3.2- Intelsat1002 - hellsat2 هر کاری میکنم باز نمیشه(سریال 2011)

لطفا راهنمایی کنید

pyramid1356

کاربر
2010-04-08
150
331
50
2 نرم افزار مختص دانگل میکرو باکس 1 آماده و ارائه شد

Important
May use the software version 1.68 just for new parts eon25f16b orginal, work only server w3-2, not use for parts old and misc serial 90-91 .
Version 1.71 for parts mx25l1608d and its performance by the three satellites,express am22 after activation soon only for parts orginal.
Add dj turk package channels of other ten days

ورژن 1.68a مربوط به دانگلهایی که دارای قطعه اصلی به شماره سریال 1042 از نوع eon باشند این نرم افزار فقط توسط سرویس w3-2 قابلیت برقرای شرینگ دارد و اگر قطعه دانگل متفرقه از نوع st و .....باشد پروتکل به حالت micro تغییر می کند و در نتیجه کانالی باز نمی شود کاربرانی که مدتی قبل قطعه از این سایت تهیه کردند می توانند از ورژن 1.68 با تغییر سرور به حالت w3-2 استفاده کنند مزیت قطعی و فریز کمتر نسبت به دیگر نرم افزارها پیشنهاد می شود حتما این ورژن استفاده کنید این نرم افزار برای دانگلها دارای قطعه قدیمی با سریال 090 کاربرد ندارد

ورژن 1.71 مختص قطعات سری جدید

این نرم افزار قابلیت برقراری شرینگ توسط 3 ماهواره intelsat1002-w3-hellas sat دارد فعلا شرینگ توسط ماهواره اکسپرس به دلیل فعال نشدن اکانت این ماهواره قطع اما در دستور کار قرار دارد و بزودی کارایی دارد

اضافه شدن پکیج دی جی ترک که نهایت از 10 روز دیگر بیشتر کانالهای این مجموعه توسط قطعات اصلی دریافت می شوند تصمیم سرور به دلیل پهنای کم باند یوتلست اضافه کردن این مجموعه از طریق ماهواره اینتلست 1002 و هلاست تمام کارها انجام شده و بزودی این پکیج استارت می خورد

قطعه جدید از الان قابل توزیع جهت دریافت و نحوه تهیه قطعه جدید فقط از طریق ایمیل اقدام کنید لطفا از ایجاد پست در این تاپیک در مورد نحوه تهیه قطعه و سوالات مربوط به آن خود داری کنید با تشکر

Ali.Risiver@gmail.com

سلام علی آقا من از خریداران قطعه اول هستم (15000) هزار تومان طبق گفته خودتان مشخصات من رو دارید و برای کاربران ارسال می کنید من چند بار ایمیل زدم برای دریافت این قطعه جدید که می گید ارسال می کنید ولی خبری نشده لطفا اگر شرایط برای ما که قبلا خریداری کردیم و کار نکرده عوض شده رو بگید

mojtaba2007

Banned
2010-11-18
30
78
سلام یکی نیست منو راهنمایی کنه.
1- چطور با استفاده از کلید های f1 و اعداد مسیرها رو تو دانگل عوض کنم؟هر کاری می کنم همان w3-2 هستش و عوض نمیشه. دکمه f1 رو هر وقت می زنم و بعدش اعداد رو می زنم جهات عوض نمیشن حتی موقعی که باهم دکمه ها رو فشار میزنم هم تغییری نمیکنه.
2- آیا بر روی مسیر intelsat هم شرینگ وصل هست؟

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
سلام یکی نیست منو راهنمایی کنه.
1- چطور با استفاده از کلید های f1 و اعداد مسیرها رو تو دانگل عوض کنم؟هر کاری می کنم همان w3-2 هستش و عوض نمیشه. دکمه f1 رو هر وقت می زنم و بعدش اعداد رو می زنم جهات عوض نمیشن حتی موقعی که باهم دکمه ها رو فشار میزنم هم تغییری نمیکنه.
2- آیا بر روی مسیر intelsat هم شرینگ وصل هست؟

برای قطعات قدیمی امکان تعریف و تغییر سرورها نیست و بعد از انتقال نرم افزار به صورت پیش فرض w3-2 انتخاب می شود تعریف و تغییر سرور فقط با استفاده از قطعات جدید ممکن است

شرینگ اینتلست وصل

آخرین ویرایش:

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلام علی آقا من از خریداران قطعه اول هستم (15000) هزار تومان طبق گفته خودتان مشخصات من رو دارید و برای کاربران ارسال می کنید من چند بار ایمیل زدم برای دریافت این قطعه جدید که می گید ارسال می کنید ولی خبری نشده لطفا اگر شرایط برای ما که قبلا خریداری کردیم و کار نکرده عوض شده رو بگید

دوست عزیز تا زمانی که توسط نرم افزار شرینگ برای این قطعات فعال امکان ارسال قطعه جدید به صورت رایگان برای خریدارن قبلی نیست

قرار بر این بود قطعه قبلی 6 ماه کارایی داشته باشد که از تاریخ 1/1/2011 توزیع آن آغاز شد که دو ماه اول بدون مشکل تا تاریخ 1/3/2011 کار کرد سپس حدود یک ماه شرینگ قطع و اعلام شد این قطعات دیگر ساپورت نشوند قطعه دیگری جایگزین و برای خریداران قبلی رایگان ارسال می شود اما به دلیل فروش زیاد قطعات قبلی و نبود قطعه جدید مجدد توسط نرم افزار دانگلها فعال شدند بعد از قطعی یک ماه تا الان حدود 45 روز که شرینگ توسط نرم افزار وصل و تا تاریخ 1/6/2011 شرینگ برای قطعات قدیمی وصل می ماند بعد از آن می توانید قطعه جدید تهیه کنید قیمت قطعه جدید برای خریدارن قبلی نصف قیمت خواهد بود و 100% یک سال اعتبار دارد

لطفا سوالات مربوط به قطعه فقط از طریق ایمیل پیگیری کنید و در این تاپیک مطرح نشود قطعه جدید امروز برای کاربرانی که در خواست دادن ارسال شد

آخرین ویرایش:

hoojat20

کاربر
2006-10-25
187
501
با درود

علی جان چه کار باید کرددر مورد میکروباکس 2 یکی جواب بده جواب مشتریها را چی باید داد خدا وکیلی نمیشه موبایل را روشن کرد کسی هیچ راه حلی نداره

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
علي اقا
جرا جواب ايميل ما رو نميديد؟

با سلام به همه دوستان

دقیقاً همین طوره که می فرمائید . علی آقا مرتب می فرمایند از طریق ایمیل ، از طریق ایمیل ، ولی دریغ از یکجواب خشک و خالی .

علی آقا ببخشید ، ولی باید نکاتی را به عرض برسانم .

من از کاربرانی هستم که از همین سایت قطعه تهیه کرده ام . بعد از کلی پیگیری اولیه بالاخره با تأخیر بسیار زیاد قطعه به دست من رسید . جریان کارنکردن قطعه را که لازم نیست ذکر کنم.
پس از آن قرار بر این شد که قطعه جدید برای کسانی که قبلاً قطعه خریده بودند رایگان ارسال شود .
مگر شیرینگ که با نرم افزار برقرار شده ، فقط برای کسانی که قطعه خریده بودند برقرار شده که می فرمائید با نرم افزار این کار انجام شد. ؟؟؟!!!
فرق بین کسانی که قطعه نخریدند با کسانی که 15000 تومان پول قطعه دادند چی بود ؟؟؟ چه امتیازی برای آنها وجود داشت که کسانی که قطعه را نخریدند از آن امتیاز محروم شدند ؟ ؟؟؟
پس برای همه شیرینگ برقرار بود و منتی برای خریداران وارد نیست .!!
پول آن هم برای هر نفر مبلغ قابل توجهی نبوده که زیاد درگیر مبلغ باشیم ، ولی بحث چیز دیگری است .
نکته دیگر اینکه اگر قرار بر این است که قطعه جدید 100 % به طور یکسال کار کند ، از چه تاریخی ؟ آیا به همان شکل سال قبل ؟
ضمناً جنابعالی توضیح کامل در مورد قطعه نداده اید ( منظورم از قیمت و نحوه خرید آن و ... )

اگر کمی تند شدم معذرت میخوام ولی باید صحبت های فوق زده می شد .

قربان شما / یا علی

rahele.

کاربر
2010-12-17
10
15
سلام الان میکروقدیمی سریال 090با کدوم نرم افزار بازه؟دیشب با 71/1باز بود ولی الان قطعه
دیتا با کدومجهت الان فعاله؟
خواهشا یکی جواب بده ؟

REZA-HD

عضو فعال
2009-10-21
448
1,516
34
با سلام به همه دوستان

دقیقاً همین طوره که می فرمائید . علی آقا مرتب می فرمایند از طریق ایمیل ، از طریق ایمیل ، ولی دریغ از یکجواب خشک و خالی .

من از کاربرانی هستم که از همین سایت قطعه تهیه کرده ام . بعد از کلی پیگیری اولیه بالاخره با تأخیر بسیار زیاد قطعه به دست من رسید . جریان کارنکردن قطعه را که لازم نیست ذکر کنم.
پس از آن قرار بر این شد که قطعه جدید برای کسانی که قبلاً قطعه خریده بودند رایگان ارسال شود .
مگر شیرینگ که با نرم افزار برقرار شده ، فقط برای کسانی که قطعه خریده بودند برقرار شده که می فرمائید با نرم افزار این کار انجام شد. ؟؟؟!!!
فرق بین کسانی که قطعه نخریدند با کسانی که 15000 تومان پول قطعه دادند چی بود ؟؟؟ چه امتیازی برای آنها وجود داشت که کسانی که قطعه را نخریدند از آن امتیاز محروم شدند ؟ ؟؟؟
پول آن هم برای هر نفر مبلغ قابل توجهی نبوده که زیاد درگیر مبلغ باشیم ، ولی بحث چیز دیگری است .
نکته دیگر اینکه اگر قرار بر این است که قطعه جدید 100 % به طور یکسال کار کند ، از چه تاریخی ؟ آیا به همان شکل سال قبل ؟
ضمناً جنابعالی توضیح کامل در مورد قطعه نداده اید ( منظورم از قیمت و نحوه خرید آن و ... )

قربان شما / یا علی

با تشکز از دوست عزیز که مطالب فوق را ذکر کردن اره بلاخره نباید یه تفاوتی بین اونی که قطعه خرید کرده و استفاده نکرده با اونی که نخریده باشه یا نه در ضمن علی اقا نصف قیمت کدام 22000 تومن یا 15000 تومن این در حالیه که سایت های مختلف قیمت قطعه را 14 دلار اعلام کردن لطفا توضیح دهید

sasan3280771

کاربر
2009-06-15
22
51
44
من هم از جمله افرادی بودیم که قطعه سری اول با قیمت 15000 خریداری کردیم. اما ....... . بگذریم باقی داستان رو همه می دونن . در هر صورت با نرم افزار 1.68 a شیرینگ بروی دانگل من قطع هست. بقیه دوستان اطلاع رسانی کنید لطفا

REZA-HD

عضو فعال
2009-10-21
448
1,516
34
من هم از جمله افرادی بودیم که قطعه سری اول با قیمت 15000 خریداری کردیم. اما ....... . بگذریم باقی داستان رو همه می دونن . در هر صورت با نرم افزار 1.68 a شیرینگ بروی دانگل من قطع هست. بقیه دوستان اطلاع رسانی کنید لطفا

دوست عزیز نزم افزار 1.68a توسط سرور از کار افتاد باید قطعه عوض بشه حال گیری دوباره شروع شد

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
با سلام به همه دوستان

قربان شما / یا علی

جواب سوالات به ترتیب
1-تا الان جواب تمام سوالات مربوط به قطعه از طریق ایمیل دادم و حداقل 3 ساعت یک بار چک می شود

2-شرینگ توسط قطعه ارسال شده به مدت 2 ماه برقرار بود و برای قطعات قدیمی کابرد نداشت این امتیاز قطعه قبلی بود
3-قطعه جدید از تاریخ 1/6/2011 تا سال بعد همین تاریخ کارایی دارد قیمت قطعه با هزینه ارسال آن 22000 دلیل تغییر و افزایش قیمت نسبت به قطعه قبلی کار کرد بیشتر آن و ساپورت بسیار بهتر در حال حاضر شرینگ توسط قطعه جدید با استفاده از سرور 1 ماهواره یوتلست و دو ماهواره دیگر به خوبی برقرار و هیچ مشکلی ندارد
ثبات نداشتن شرینگ سرویس w3-2 از طرف سرور و تا چند روز دیگر شرینگ توسط این سرویس کاملا برای تمام دانگلها دارای قطعه قدیمی قطعه می شود

کابرانی که قبلا قطعه از این سایت تهیه کردند و واقعا نتوانستند هیچ استفاده ای ببرند توسط ایمیل مشخصات قبلی را بفرستند قطعه رایگان دریافت می کنند 15000 تومان هزینه برای این قطعه ارزش بحث ندارد اما باور کنید قطعه ای که هم اینک در حال توزیع هر یک 18200 تومان برای من تمام شده ما بقی هزینه هم مربوط به ارسال آن

آخرین ویرایش:

a.noori

کاربر
2009-07-10
19
23
69
سلام علی آقا با تشکر از زحمات شما من قبلاقطعه گرفته بودم و مبلغ نصف بحسابتان واریز کردم قطعه جدیدکی بدستمان میرسد.

zoru

کاربر افتخاری
2010-07-24
816
2,624
36
با سلام علی اقا من پول رو به حساب ریختم لطف کنید inbox پیام هاتونو خالی کنید

بالا