با سلام علی آقا من این نرم افزار 1.71a رو اپ کردم با دانگل های سری10142 مسیر اینتل ست تاریخ اکسپایر تبدیل شد به 1.12.2011 ولی شیرینگ برقرار نشد آیا ساعت ال فرق میکند لطفا توضیح بدهید
با سلام علی اقا این نرم افزار جدید رو آپ زدم شماره سریال10142 مسیر اینتل ست تاریخ اکسپایر شده 1.12.2011 ولی شیرینگ برقرار نمیشه و میشه ساعت ال رو در مسیر اینتل ست رو بگین مرسی
با سلام کسی هست من را راهنمایی کند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/با سلام من میکرو تعویض قطعه دارم از همین سایت هم خرید کردم جهت دیتا را به اینتل ست 1002 تغییر دادم تاریخ به 2011.12.01 تبدیل شد و پروتکل به میکرو برای تغییر پروتکل به توین باید چه کاری انجام دهم ؟
ضمنا سریال بعد از تعویض به 10142***** تغییر پیدا کرده .
با تشکر از همگی
دوست عزیز خوش به حالت بلاخره از شر میکرو پروتوکل راحت شدی ای کاش علی اقا وضعیت ما و بقیه دوستان را اعلام کنن کی قطعه بدسمون میرسهبا سلام و تشکر فراوان از علی آقا من دیروز قطعه رو دریافت کردم و بعد از نصب این اتفاقات افتاده :
تغییرات ایجاد شده بعد از تعویض :
1. تغییر سریال دانگل از 10142 به 1033
2. تغییر تاریخ به سال 2012
3. تغییر حالت میکرو پروتکل به حالت تواین
4. نوشته شدن متنی زیر منوی دانگل مبنی بر استفاده نکردن از فایل کلین به هیچ عنوان
5. روشن شدن دائمی چراغ سبز داخل دانگل هنگام برقراری شیرینگ
در نتیجه : دیشب بعد از تعویض قطعه شیرینگ با نرم افزار 1.71 با قدرت و بدون فریز برقراره و تمام پکیج های تحت ساپورت باز می باشند .
باز هم تشکر میکنم و آرزوی موفقیت براتون دارم .