مهم: تبديل 190 چيني به 190 كره اي

arash_80099

Banned
2006-10-03
82
57
تبدیل استارست مدل 190چینی (غیرقابل پروگرام)به کره ایی (قابل پروگرام)
اين مطلب رو تو سايتي پيدا كردم و امتحانش كردم و گفتم بد نيست كه شما هم ببينيد دوستان
فایده اینکارچیه؟اینکاررامابرای این انجام می دهیم چون رسیور190چینی قابلیت پروگرام شدن (آپگریتشدن)بابرنامه جدیدراندارندواگرشمااینکار راانجام دهیدروی تصویرمینویسدگودبای وواقعاخداحافظی می کندوبایدیافلاش راعوض کنیدیاآن راجی تگکنید.شروع به کارتبدیلاستارست190چینی به کرهاییاین کاررابایدبه چندمرحله تقسیم کنیم تامشکلی پیشنیاد:1. نخست به شاسی 190چینی توجه کنیدیک کریستال بزرگ چهارپایه رامشاهده می کنیدکهکه شماره آن 27000میباشدکه شمابایدآنرادرآورده وبه مدارزیرآن توجه کنیدکه جای یک آیسی8پایه ویککریستال 2پایه راملاحضه میکنیدپس اولین قطعه ای که بایدجایگزین شودکریستالاساست که یککریستال2پایه ای به شماره 27000 رادرآن جای خالی کریستال قرارمیدهیم.2. همانطورکه دربندیک توضیح دادم یک جای آی سی 8پایه نیزمیبینیدکه بایدبه جای آن آی سیشمارهT73227راتهیه کرده وقراردهیداین آی سی در190های اصلیموجودمیباشد3. خوب حالاشمامیتوانیدباخیال راحت پچ جدیدرابه رسیورتان تزریق کنیدوهیچ مشکلینیزبرایرسیورشماپیش نمیاید.4. خوب این مرحله اختیاری است امااگرانجام شوددستگاه شماکاملاکره ای شدهودیگراثری ازچینی درددستگاه شماوجودندارد. به شاسی توجه کنیدیک بردکوچک رامیبینیدکه برروی جای خالی یک آی سی 8پایه نصب گردیده شمابایداین بردراخارج کرده وبه جای آنیک آی سی به شمارهQ51226Yقراردهید. (کاراین آی سی سازگارکردن دستگاه یاسیگنالهای ورودی است که درصورتخرابی این آی سی سیگنال هست اماکانالیجستجونمشود)باتشکرمنبع مهندسسالار

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
دوستان در کل این کارهم ریسیور را تبدیل به 190 اصلی نمی کند زیرا قطعات دیگر مانند ای سی cpu وفلش از نظر کیفیت نسبت به اصلی پایین بوده وچینی است مسولیت این کاربه عهده خودکاربر است موفق باشید

شهرام11

کاربر
2006-10-03
18
7
مرحله 4 که فرمودید --برد کوچک را من پیدا نکردم کجای برد هست ؟
2-آیا آی سی بغل کریستال پیدا میشود؟

amani1542

کاربر
2006-11-24
48
13
تبدیل 190 چینی به کره ای

تبدیل استارست مدل 190چینی (غیرقابل پروگرام)به کره ایی (قابل پروگرام)
اين مطلب رو تو سايتي پيدا كردم و امتحانش كردم و گفتم بد نيست كه شما هم ببينيد دوستان
با سلام
خدمت دوست عزیز عرض کنم تمام کارهارا انجام دادم ولی بازهم پروگرام جدید قابل قبول نیست .
فکرمیکنم این روش برای تمام رسیورها عمل نکند.
بازهم ازشما برای گردآوری مطالب تشکر میکنم.
;)

sunboy

کاربر
2007-07-30
4
2
دوستان این کار عملی نیست

آی سی ها رو که مشاهده میکنید نه مشابه دارند و نه پیدا میشوند این موضوع رو 2 سال پیش من در یک سایت خارجی دیدم ولی آی سی ها رو نتونستم پیدا کنم

بهتره شما هم بی خیال بشید

ali mosavi

Banned
2006-11-13
63
157
برنامه گلدن اینتراستار راخودم روی چندین دستگاه 190 چینی تست کردم ونتیجه گرفتم وکانالها هم بازند

بالا