مهم: تمامی موارد و اطلاعات آموزشی رسیورهای استارست 150.130.120.200 و هم خانواده

.darush

کاربر افتخاری
2008-02-05
618
1,749
اموزش تغییر ایدی پچ های کندور در استارست 120-130-150-200

سلام به همه شما دوستان

حتما میدونید که سایت رسمی برنامه های استارست دیگه برای مدل های قدیمی 120-130-150-200 برنامه ای ارائه نمیکند

و اکثر پچ های ارائه شده پچ های کندور هستند

رسیورهای کندور ایدی 127 و 227 دارند ولی استارست 124 و 224 دارند.

در هنگام استفاده از پچ های ایدی 127 و 227 اگه ایدی دستگاه ما 124 یا 224 باشد باید حتما از کلین نصفه استفاده کنیم تا دستگاه قبول کند

در این اموزش نحوه تبدیل این ایدی ها را به هم با نرم افزار HEX WORKSHOP براتون توضیح دادم به اضافه فیکس چک سام تا با مشکلی مواجه نشوید

کلا ادیت کردن و فیکس چک سام برای پچ های یک مگ بسیار مشکل هست چون حجم کمتری دارند این اموزش مربوط به پچ های دو مگ و 7 مگ میشود

منبع این اموزش هم سایت عربی زبانی از کشور تونس بوده که به زبان فارسی برگردانده شده است.

.darush

کاربر افتخاری
2008-02-05
618
1,749
آموزش تصویری فیکس کردن کدهای جدید tps در داخل پچ های استارست 120.130.150.200

با سلام دوستان عزیز نحوه فیکس کردن کدهای جدید تی پی اس رو حاضر کردم تمام نکات مهم رو در عکس نشان دادم تا با مشکلی مواجه نوشید.توجه کنید برای بدست آوردن کد اختصاصی میتوانید از ابزار فایند برنامه هکس ورک شاب کمک بگیرید تا به راحتی در داخل پچ پیدا شود.توجه کنید دوستانی که تمایل به این کار دارن باید بگم که باید الگوریتم کدهای اتو آپدیت رو داشته باشند در غیر این صورت این کار زیاد سودی ندارد.دوستانی که در این کار ماهر هستن میتوانند از الگوریتم کدهای پچ دیگر استفاده کنند که همخونی داشته باشد با این پچ.در پچ های جدید هم میتوانید از ایدنت 007c00 کمک بگیرید.توجه کنید تمامی مراحل انجام این کار برعهده خود شخص بوده اگر مشکلی هم پیش بیاید من مسئولیت به عهده نمیگیرم

.darush

کاربر افتخاری
2008-02-05
618
1,749
آموزش تغییر اسم گزینه های منو در استارست مدلهای 120.130.150.200

با سلام .دوستان عزیز آموزش تغییر اسم گزینه های منو رو براتون آماده کردم .تمامی مراحل انجام کار رو در عکس توضیح دادم فکر نمیکنم نیازی به توضیح بیشتری داشته باشد.شما میتوانید مثلا به جای اسم گزینه نصب اسم خود یا هر چیز دیگری رو به انگلیسی بندازید.توجه داشته باشید اگر بعد از پایان کار وقتی میخواستید پچ را به رسیور منتقل کنید با ارور چک سام مقابله شدید میبایست چک سام رو محاسبه کنید.تمامی راه کارهای رفع ارور چک ساک رو در بخش گذاشتم میتوانید از آن ها استفاده کنید

.darush

کاربر افتخاری
2008-02-05
618
1,749
آموزش تغییر رنگ منوی استارست 120.130.150.200 همراه با تمامی لودرها و آموزش تصویری

آموزش تغییر رنگ منو و لیست شبکه های استارست 120.130.150.200 را به صورت تصویری آماده کردیم
خوب حالا میرسیم به توضیحات تغییر رنگ منو استارست.

1-برای این کار ما به 2 روش میتوانیم عمل کنیم:1-از طریق برنامه هکس ورک شاب این کار را انجام بدید .2-یا از طریق لودر مخصوص این کار که در روزهای آینده از این تپیک میتوانید بگیرد همراه با اموزش آن.
فعلا برای شما دوستان آموزش از طریق برنامه هکس ورک شاب گذاشته میشود.
برای تغییر رنگ باید به چه شکلی عمل کرد؟

1-اگر در برنامه هکس ورک شاب نگاه کنید کد های رنگ را که برای هر چیز میبینید چه لیست شبکه و چه منو و .....برای تغییر رنگ بایستی کدهای رنگ را اول داشته باشید که من تمامی کدهای رنگ را در این تاپیک و در زیر میزارم(شما باید هر کدام از این رنگ ها رو که دوست دارید کدش رو جایگزین این کدها کنید)که کار زیاد مشکلی نیست.در آموزش تصویری زیر تمامی کدها معرفی شده که مربوط به چه چیزی میباشد .فقط کافیست از طریق گزینه find در برنامه هکس ورک شاب این کدها رو پیدا کرده

barboud

کاربر
2020-09-21
1
0
سلام
من استرانگ دارم
یه مشکلی برام پیش آمده ممنون میشم جواب بنده رو بدید
موقعی که میخوام کانال اضافه کنم یا سرچ کلی بدم ارور tp memory میده حتی کانال ها رو هم حذف کردم ولی مشکلم حل نشد میشه لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,405
17,775
40
سلام
من استرانگ دارم
یه مشکلی برام پیش آمده ممنون میشم جواب بنده رو بدید
موقعی که میخوام کانال اضافه کنم یا سرچ کلی بدم ارور tp memory میده حتی کانال ها رو هم حذف کردم ولی مشکلم حل نشد میشه لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم

ریست فکتوری کنید

2020-10-24
1
0
نداشتن قدرت سیگنال در استارست ۱۵۰ ودرمواقعی که بعداز روشن کردن یکربع داره سیگنال بعد قطع میشود و می پرد کامل صفر میشود حتی برای برطرف کردن شک وتردید کابل را از رسیور مستقیم به دیش وصل کردم
۵

آخرین ویرایش:
بالا