1344Shahram
ناظم انجمن
- 2006-10-29
- 4,231
- 20,935
با درود دوست گرامیدوستان کسی نیست کمک کنه من دستگاه 230usbاستارست دارم ومیخوام ازلیست کانالهام یک کپی بگیرم ولی نمیدونم کسی هست کمک کنه ممنون
نرم افزار ادیتور کانال جدید در بخش قرار گرفتk:
با درود دوست گرامیدوستان کسی نیست کمک کنه من دستگاه 230usbاستارست دارم ومیخوام ازلیست کانالهام یک کپی بگیرم ولی نمیدونم کسی هست کمک کنه ممنون
اولا رسيور خود را با پچ ديگري اپگريد كنيددرود بر همه دوستان
دستگاه sr x230 من هنگ میکنه و کانال عوض نمی*کند. قبلاً با روشن و خاموش کردن دستگاه از پشت دستگاه تا چند دقیقه درست کار می*رد ولی حالا این ترفند هم چاره ساز نیست. لطفاً راهنمایی کنید.
سپاس
دوست عزیز از طریق کابل نرم افزار رامنتقل کنمن رسيور دوستم را با يو اس بي برنامه ريختم ولي بعد از خاموش وروشن شدن دستگاه هيچ چيز را نشان نداد
وفقط روي رسيور اين است booe
هيچ چيز نيامد مدل ان x230 usb است ؟
با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان
یه مشکلی در تنظیم ساعت برای رسیور x230usb دارم و اون اینکه وقتی بصورت اتوماتیک تنظیم می کنم (3.30+) با summer time: On اولا زمان دقیق به وقت تهران رو نمیاره در ثانی بعد از مدتی حتی اون زمان و تاریخ بهم میخوره. میخواستم بدونم تنظیم دقیق ساعت به وقت تهران که دیگه تغییر هم نکنه چه جوریه؟ ( آیا جای دیگه ای رو باید تنظیم کنم بجز قسمت timer ؟) ضمناً برای تنظیم دستی هم بعد از مدتی تاریخ و زمان عوض میشه!!
با سلام خدمت همه دوستان و مدیران:dast::dast:
یه مشکل داشتم و هرچی سایت رو زیر و رو کردم نتونستم در موردش چیزی پیدا کنم
دوستان نحوه آپگرید استارست 250 cu super چجوریه؟:051::051:
بنده با خود لودر که همراه پچ هست اونو آپگرید میکنم ولی تا 90 درصد میره و میزنه {ارسینگ فلش اند رایتینگ دیتا } ولی دیگه تکون نمیخوره و سر 90 درصد میمونه ///...
میخاستم بگم مشکل چیه ؟
پچ فعلی من نگارش 1.55 هست.
ممنن از جوابتون .با لودر 7 ایکس 95 هم امتحان میکنم اون اصلا حرکت نمیکنه .
میرسی:a12::a12::a12: