مهم توزیع و تعویض ای سی دریم خراب رسیورهای ای کلاس -هایویون

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
توضیح در مورد ای سی دریم
سخت افزار رسيورهاي اي کلاس -هايويون داراي يک قطعه امنيتي به نام اي سي دريم اين قطعه جهت جلوگيري از سوء استفاده توليد کنندگان ديگر است و کمپاني توليد کننده اين نوع رسيورها سعي داشته از کپي و توليد محصولات مشابه خود داراي کند

در صورت خرابي اين قطعه خاص دو عيب زير مشاهده مي شود

1-تعويض خودکار کانالها که این مورد فقط با تعویض ای سی دریم رفع می شود

2-پيغامي که در صفحه نمايشگر هنگام تماشا کانالها نمايان مي شود با اين عنوان چيپ امنيتي دستگاه شما آُسيب ديده براي تعمير به نمايندگي مراجعه کنيد با اينکه دستگاه از نوع تقلبي به فروشنده مراجعه کنيد که اخیرا توسط برخی نرم افزارها این مشکل رفع می شود

دو مشکل فوق فقط به دليل خراب بودن اي سي دريم ايجاد مي شود و تا الان نرم افزارهاي متفاوتي از طرف برنامه نويسان اين نوع رسيورها ارسال شده که هيچ يک توانايي رفع اين عيب خاص را به طور کلی نداشته به همين دليل از مدتی قبل پیگیر این مسئله در خارج ایران بودیم و به واسطه چندین نفر 170 عدد ای سی دریم فعلا از شرکت هایویون دریافت کردیم و تحویل یکی از دوستان در شهرستان دادیم

شرایط جهت دریافت ای سی دریم

ابتدا برای دریافت هر تعداد ای سی دریم که نیاز دارید باید به همان مقدار ای سی دریم خراب ارسال کنید بعد از دریافت ای سی های خراب و گذشت 24 ساعت به همان تعداد ای سی سالم و تست شده به آدرس شما ارسال خواهد شد این کار فقط جهت جلوگیری از سوء استفاده و باید حتما ای سی های خراب برای شرکت ارسال کنیم در غیر این صورت سری بعد ای سی سالم تحویل نمی گیریم این شرط شرکت تولید کننده است

برای هر عدد ای سی مبلغ 7 هزار به حساب زیر واریز واریز کنید

صادرات
0309676136007 شماره حساب
3869-4998-6910-6037 شماره کارت
به نام محمد علی موسوی

بعد از پرداخت مبلغ

جهت ارسال ای سی های خراب به اینجانب پیام خصوصی بزنید شماره فیش آدرس و مشخصات خود را ارسال کنید یا به ایمیل زیر پیام ارسال کنید تا آدرس گیرنده ارسال شود

مبلغی که تعیین شده باور کنید کمترین مبلغ و بسیار بیشتر از این پرداخت کردیم اما به دلیل نبود این قطعه و بسیاری مشکلات و درخواست های متعدد همکاران تصمیم گرفتیم این قطعه توزیع کنیم

شما با خیال راحت می توانید جهت دریافت قطعه اقدام کنید و 100% قطعه سالم و بدون مشکل برای شما ارسال خواهد شد و از همه لحاظ اینجانب برای این مورد پاسخ گو خواهم بود با تشکر

آخرین ویرایش:

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
مهم
حتما باید قطعه خراب ارسال شود تا ای سی سالم تحویل داده شود و ما مسئول هستیم به تعداد قطعات خراب قطعه سالم تحویل دهیم تمام قطعات تست شده توسط مدلهای مختلف رسیورهای هایویون و هیچ مشکلی ندارند طبق تجربه ای که داشتم ای سی دریم رسیورهای hdmi اگر با مشکل مواجه شود با جایگزین کردن ای سی دریم از یک رسیور معمولی هایویون مشکل به طور موقت رفع خواهد شد اما بعد از مدت کوتاهی مجدد پیغام تقلبی یا تعویض خودکار کانالها بر می گردد اما ای سی های دریم جدید به هیچ وجه این مشکل ندارند و به گفته شرکت تولید کننده تا 5 ولت توان دریافت ولتاژ را دارند و بعد از تست های متعدد مشخص شد واقعا کیفیت از سری قبل بسیار بیشتر

ای سی دریم سری 4 و 5 موجود سری 4 مربوط به رسیورهای 9696 معمولی و اچ دی و سری 5 مربوط به 9797 xvid

کاربرانی که در خواست دادن بعد از ارسال دریم های معیوب و نهایت گذشت 72 ساعت قطعه سالم دریافت خواهند کرد

به دلیل کم بود ای سی دریم و مشکلات ارسال و دریافت لطفا قبل از ارسال قطعه خراب انواع راه کارها که جهت حذف پیغام تقلبی و دیگر مشکلات ای سی دریم تست کنید و اگر نتیجه حاصل نشد آن وقت جهت دریافت قطعه سالم اقدام کنید با تشکر

hsraf

کاربر
2010-01-28
20
32
51
باسلام من یک تعمیر کار ونصاب در غرب کشور هستم من تعداد چند دسگاه 9696معمولی دارم که متعسفانه خود بخود کانال عوض میکنند تمتم راههارو امتحان کردم هیچکدام جواب نداد تنها چارهام شده تعویض ایسی

aliavr

Banned
2010-02-13
173
673
مهم
حتما باید قطعه خراب ارسال شود تا ای سی سالم تحویل داده شود و ما مسئول هستیم به تعداد قطعات خراب قطعه سالم تحویل دهیم تمام قطعات تست شده توسط مدلهای مختلف رسیورهای هایویون و هیچ مشکلی ندارند طبق تجربه ای که داشتم ای سی دریم رسیورهای hdmi اگر با مشکل مواجه شود با جایگزین کردن ای سی دریم از یک رسیور معمولی هایویون مشکل به طور موقت رفع خواهد شد اما بعد از مدت کوتاهی مجدد پیغام تقلبی یا تعویض خودکار کانالها بر می گردد اما ای سی های دریم جدید به هیچ وجه این مشکل ندارند و به گفته شرکت تولید کننده تا 5 ولت توان دریافت ولتاژ را دارند و بعد از تست های متعدد مشخص شد واقعا کیفیت از سری قبل بسیار بیشتر

ای سی دریم سری 4 و 5 موجود سری 4 مربوط به رسیورهای 9696 معمولی و اچ دی و سری 5 مربوط به 9797 xvid

کاربرانی که در خواست دادن بعد از ارسال دریم های معیوب و نهایت گذشت 72 ساعت قطعه سالم دریافت خواهند کرد

به دلیل کم بود ای سی دریم و مشکلات ارسال و دریافت لطفا قبل از ارسال قطعه خراب انواع راه کارها که جهت حذف پیغام تقلبی و دیگر مشکلات ای سی دریم تست کنید و اگر نتیجه حاصل نشد آن وقت جهت دریافت قطعه سالم اقدام کنید با تشکر
باسلام خدمت شمااستادگرامی ودوست عزیزآیسی دریم کدام آیسی است شکل وشماره آن ونیزچندپایه داره ؟لطفاراهنمای فرماید.باتشکر

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
باسلام من یک تعمیر کار ونصاب در غرب کشور هستم من تعداد چند دسگاه 9696معمولی دارم که متعسفانه خود بخود کانال عوض میکنند تمتم راههارو امتحان کردم هیچکدام جواب نداد تنها چارهام شده تعویض ایسی

با سلام دوست عزیز این مشکل مربوط به سخت افزار ای سی دریم و تنها راه تعویض جهت تهیه قطعه می توانید اقدام کنید مشکلی ندارد

با تشکر از علی اقا می خواستم سوال کنم برا خریدن حداقل تعداد داره یا نه ؟یعنی اگه یه دونه هم باشه میفرستین؟

دوست عزیز فعلا حداقل 3 عدد تعویض می شود و حداکثر 20 عدد

باسلام خدمت شمااستادگرامی ودوست عزیزآیسی دریم کدام آیسی است شکل وشماره آن ونیزچندپایه داره ؟لطفاراهنمای فرماید.باتشکر

ای سی دریم جنب سوکت کارت خوان دستگاه روی برد اصلی قرار داد و 8 پایه از نوع smd و با نام dream 4 معمولا دارای شماره 1007 یا 1006و...........

آخرین ویرایش:

hahadi

کاربر
2008-08-25
5
5
سلام به دوستان عزیز
در مورد ای سی دریم ایکلاس خواستم سئوال کنم شرکت تولید کننده اگه دستگاهش رو گارانتی کرده دیگه پول گرفتنش چیه و اگر پول میگیره بابت ایسی سالم دیگه تحویل ایسی خراب برای چیه ...؟ مگر اینکه کسی این وسط ...
یادم رفته بود که اینجا ایرانه

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلام به دوستان عزیز
در مورد ای سی دریم ایکلاس خواستم سئوال کنم شرکت تولید کننده اگه دستگاهش رو گارانتی کرده دیگه پول گرفتنش چیه و اگر پول میگیره بابت ایسی سالم دیگه تحویل ایسی خراب برای چیه ...؟ مگر اینکه کسی این وسط ...
یادم رفته بود که اینجا ایرانه

اگر دستگاه شما اصلی می توانید با مراجعه به نمایندگی دبی ای سی دریم معیوب تحویل دهید و ای سی سالم رایگان تحویل بگیرید البته باید رسیور اصلی باشد اما ایران هیچ فروشنده ای نه ای سی را دارد و اگر هم داشته باشد عمرا رایگان تعویض کند به همبن دلیل شرکت تولید کننده فقط در قبال دریافت ای سی خراب ای سی سالم تحویل می دهد تا برخی سوء استفاده نکنند و ما هم برای تهیه این قطعه مبلغی را جهت ضمانت پرداخت کردیم و باید حتما ای سی های خراب مرجوع کنیم ای سی دریم مانند دیگر قطعات نیست که بتوان براحتی تهیه کرد و افرادی هم که این قطعه با قیمت نسبتا زیاد می فروشند از رسیورهای معیوب برداشته و تا الان زیر نظر شرکت تولید کننده فقط در اختیار نمایندگان به تعداد کم قرار می گیرد و برای فروش در بازار توزیع نمی شود

vahidsat0098

کاربر VIP
2006-10-13
7
50
43
ايسي دريم يك ايسي eprom

با سلام ايسي دريم يك ايسي eprom هست كه براي جلوگيري از كپي شدن دستگاه توسط سودجويان.*****{مثل استارست 4000 كنار تيونرش 1 eprom داشت كه اگه خراب ميشد سيگنالش قطع ميشد وكنترلش قاطي ميزد} اياكسي ميدونه شماره اين ايسي چي هست و ايا قفل داره؟

ali@5361

کاربر
2008-04-22
141
417
سلام ای سی دریم کدام است وشماره چند ودر چه قسمت قرار دارد با تشکر فراوان از بچه های گل

ای سی دریم جنب سوکت کارت خوان دستگاه روی برد اصلی قرار داد و 8 پایه از نوع smd و با نام dream 4 معمولا دارای شماره 1007 یا 1006و...........

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
دوستان یکی لطف کنه و یک عکس از ای سی دریم بگذاره تا ما هم متوجه بیشیم کدومه هنوز که پیداش نکردیم

دوست عزیز چرا الکی تایپیک رو شلوغش میکنی؟؟
عکس در بخش تعمیرات هست که باید عضو ویژه باشید تا به بخش
تعمیرات دسترسی داشته باشید
تازه میخوای پیداش کنی که چی بشه شما که به تعمیرات اشنایی نداری
بهتره که به رسیورت دست نزنی چون ممکنه که صدمه ببینه:eek:k:

alid

کاربر
2009-05-28
29
46
دوست عزیز چرا الکی تایپیک رو شلوغش میکنی؟؟
عکس در بخش تعمیرات هست که باید عضو ویژه باشید تا به بخش
تعمیرات دسترسی داشته باشید
تازه میخوای پیداش کنی که چی بشه شما که به تعمیرات اشنایی نداری
بهتره که به رسیورت دست نزنی چون ممکنه که صدمه ببینه:eek:k:

دوست عزیز مدیر و محترم از کی تا حالا سوال کردن و دونستن جز شلوغ کردن شده شما در دانشگاه یا مدرسه وقتی سوالی میپرسیدی بهت میگفتند شلوغ نکن ....و درضمن آسیب دیدن و یا ندیدن رسیورم هم فکر کنم بخودم مربوط باشه اینطور نیست:bs_iloveyou:
دوست گرامی به این دلیل گفتم شلوغ میکنی چون چیزهایی که مربوط به سخت افزاری میشه در بخشهای عادی مثل اینجا گذاشته نمیشه وکاربران برای دسترسی به ارسالهای مربوط به سخت افزاری حتما باید عضو ویژه باشند
من وهمه مدیران وضیفه اطلاع رسانی به شما رو داریم
حالا اگر میخواهید به رسیورتان صدمه بزنید خود دانید
:eek:k:

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا