مهم توزیع و تعویض ای سی دریم خراب رسیورهای ای کلاس -هایویون

hahadi

کاربر
2008-08-25
5
5
اگر دستگاه شما اصلی می توانید با مراجعه به نمایندگی دبی ای سی دریم معیوب تحویل دهید و ای سی سالم رایگان تحویل بگیرید البته باید رسیور اصلی باشد اما ایران هیچ فروشنده ای نه ای سی را دارد و اگر هم داشته باشد عمرا رایگان تعویض کند به همبن دلیل شرکت تولید کننده فقط در قبال دریافت ای سی خراب ای سی سالم تحویل می دهد تا برخی سوء استفاده نکنند و ما هم برای تهیه این قطعه مبلغی را جهت ضمانت پرداخت کردیم و باید حتما ای سی های خراب مرجوع کنیم ای سی دریم مانند دیگر قطعات نیست که بتوان براحتی تهیه کرد و افرادی هم که این قطعه با قیمت نسبتا زیاد می فروشند از رسیورهای معیوب برداشته و تا الان زیر نظر شرکت تولید کننده فقط در اختیار نمایندگان به تعداد کم قرار می گیرد و برای فروش در بازار توزیع نمی شود
دوست من سلام
حرفهای من رو به خودتون نگیرید اگه دقت کرده باشی آخر نوشته ام عرض کردم که اینجاایرانه منظور من شخص نیست بلکه جمع بستم که خودم هم جزو این جمع هستم ماحتی در اداراتمون هنوز یاد نگرفتیم که بابت حقوقی که میگیریم وظیفه ارائه خدمات داریم و در قبال هر کاری که برای ارباب رجوع قرار است که انجام دهیم انتظار رشوهداریم چه برسه به ...
درضمن من که تمام رسیور هایی که این مشکل رو داشتن رو که دوازده تا بودن به فروشنده اصلی برگردوندم اون میدونه با فروشنده بالا دستی خودش تا برسه به نمایندگی اصلی به هرحال هرچی باشه مشتری بابتش پول داده واز ما گارانتی هم میخواد این هم نمیشه که کسانی که این رسیور رو از نمایندگی خرید و وارد ایران ونیز سود هم کردن اینجا پاشونو کنار بکشن و بگن کی بود کی بود من نبودم
دوست عزیز درد دل زیاده باز هم یاد آوری میکنم اینجا ایرانه وبا همه کشور ها فرق میکنه
ممنون موفق باشی

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
دوست عزیز فعلا حداقل 3 عدد تعویض می شود و حداکثر 20 عدد

با سلام خدمت علی رسیور من 2 عدد ای سی خراب دارم امکان تعویض وجود داره؟

با سلام دوست عزیز مشکلی نیست تعویض می شود

delta

کاربر
2006-10-06
33
94
دوستان یک سوال برام پیش امده اگه این دستگاهها چینی هستند پس چرا شرکت انها را ساپورت میکنه وایسی دریم بیرون میده در واقع با این کار از شرکت تقلبی حمایت کرده

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
دوستان یک سوال برام پیش امده اگه این دستگاهها چینی هستند پس چرا شرکت انها را ساپورت میکنه وایسی دریم بیرون میده در واقع با این کار از شرکت تقلبی حمایت کرده

دوست عزیز رسیورهای که مشکل ای سی دریم دارند هیچ کدام تقلبی نیستند تقلبی مدل hdmi کاملا متفاوت از لحاظ سخت افزار با نوع اصلی و تقلبی رسیورهای معمولی هم بدون ای سی دریم و فقط با یک نرم افزار کار می کنند بعد اینکه شرکت تولید کننده به هیچ وجه تا الان ای سی دریم جهت فروش به بازار عرضه نکرده فقط در صورتی که ای سی خراب تحویل داده شود ای سی سالم تحویل می گیریم و ای سی های تولید شده همه دارای کدهای خاص و مشخص که این قطعات توسط شرکت تولید می شود و دست تولید کنندگان چینی برای تولید این قطعه در کار نیست و تا الان هیچ دیتاشیت و اطلاعات سخت افزاری از این میکرو چیپ امنیتی منتشر نشده است

fariborz tehrani

کاربر
2006-10-11
103
174
با عرض سلام دوستان من 3عدد که خریداری کردم وبه دستم رسید وآیسی های جدید را بر روی رسیور گذاشتم 2تای انها هنرز پیغام میدهد که یک ان از نوع بر چسب طلای است که پیغام میدهد ویکی که پیغام میده نمیدهد ولی کانالها خود بخود عوض میشود دوستان اگر نظری دارند لطفا راهنمای کنند با تشکر از لطف دوستان باسپاس وفراوان

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با عرض سلام دوستان من 3عدد که خریداری کردم وبه دستم رسید وآیسی های جدید را بر روی رسیور گذاشتم 2تای انها هنرز پیغام میدهد که یک ان از نوع بر چسب طلای است که پیغام میدهد ویکی که پیغام میده نمیدهد ولی کانالها خود بخود عوض میشود دوستان اگر نظری دارند لطفا راهنمای کنند با تشکر از لطف دوستان باسپاس وفراوان
با درود
دوست گرامی بیشتر توضیح بدهید دستگاه چه مدلی بود که درست شد؟
2تا که درست نشد مشکلشون چی بوده وپیغام را کامل بنویسید.
بعد از نصب ایسی دریم ورژن 11300باکابل ورایانه نصب کنید برای رسیور نه با فلش مموری

fariborz tehrani

کاربر
2006-10-11
103
174
با عرض سلام من با کابل ابگرید کردم همان نرم افزار11300باز هم پیغام دستگاه چینی است میدهد مدل این دو مدل دستگاه 9696 اچدی میباشد با تشکر وسپاس

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
با عرض سلام من با کابل ابگرید کردم همان نرم افزار11300باز هم پیغام دستگاه چینی است میدهد مدل این دو مدل دستگاه 9696 اچدی میباشد با تشکر وسپاس

دوست عزیز نیاز به آپدیت نیست به دلیل تعریف شدن ایدی قبلی ای سی های دریم خراب در قسمت بوت فلش با تغییر و یا پروگرام مجدد ای سی فلش مشکل کاملا رفع خواهد شد فایل برای رفع مشکل آپلود کردم دانلود و توسط پروگرامر استفاده کنید مشکل رفع می شود

پیوست‌ها

fariborz tehrani

کاربر
2006-10-11
103
174
با عرض سلام در ضمن بگویم این یکی دیگر که کانال خود بخود عوض میکرد ان هم ابگرید کردم تعوض خودبخود خوب شد ولی باز پیغام که چیپ امنیتی خراب است لطف به نمایندگی ان تحویل دهید در ضمن این فایل ها مال فلش9696hdmمیباشد باتشکر وسپاس فراوان

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
با عرض سلام در ضمن بگویم این یکی دیگر که کانال خود بخود عوض میکرد ان هم ابگرید کردم تعوض خودبخود خوب شد ولی باز پیغام که چیپ امنیتی خراب است لطف به نمایندگی ان تحویل دهید در ضمن این فایل ها مال فلش9696hdmمیباشد باتشکر وسپاس فراوان

بله فایل مربوط به hdmi 9696 تست شده و بدون مشکل رسیور هم بعد از پروگرامر آپدیت نکنید تست و نتیجه اطلاع دهید

ZANGAN

کاربر
2007-08-05
8
85
شما لازم نیست زحمت فرستادن ایسی رو به دبی به خودتان به دهید ایسی ها رو به من بدهید وسالم تحویل بگرید شما اگر ریگی به کفشتان نیست چرا تاپیک من را سانسور میکنید

amiric

سرپرست فروشگاه امیر آی سی
2007-09-29
670
6,121
شما لازم نیست زحمت فرستادن ایسی رو به دبی به خودتان به دهید ایسی ها رو به من بدهید وسالم تحویل بگرید شما اگر ریگی به کفشتان نیست چرا تاپیک من را سانسور میکنید
سلام
دوست عزیز مطمعن باشید هیچ ریگی در کفشی نیست وهمینجا اعلام میکنم اقای ali.risiverعزیز مورد تایید من وفروشگاه من میباشد وتمام کسانی که میخواهند از ایشان خرید نمایند با خیال راحت خرید نمایند {قابل توجه تمامی کسانی که طی تما س تلفنی از من میپرسند ویا قصد خرید دارند}
اما شما دوست عزیز اقای zangan چنانچه توانایی عرضه ایسی دریم با قیمت مناسبتر و عرضه بهتر برای همکاران ومصرف کننده گان را دارید حتما با من تماس بگیرید

fariborz tehrani

کاربر
2006-10-11
103
174
باعرض سلام علی آقامیخواستم بگمکه یکی ازدوستان همین مشکل دارد را منتها ایشان 12دستگاه داشت که همگی ایسی دریم این دستگاهها خراب بود که همگی را عوض کرده که5 تای انها درست شده و7 تای انها درست نشده وان 7 تا ایسی که روی دستگاه پیغام داده روی 5 دستگاهی که درست بوده روی انها امتحان کرده روی انها پیغام نمیدهد ودر ضمن ایسی فلش را هم پروگرام کرده بازهم پیغام میدهد میخواستم بنظر شما چه باید کرد باتشکروسپاس

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
باعرض سلام علی آقامیخواستم بگمکه یکی ازدوستان همین مشکل دارد را منتها ایشان 12دستگاه داشت که همگی ایسی دریم این دستگاهها خراب بود که همگی را عوض کرده که5 تای انها درست شده و7 تای انها درست نشده وان 7 تا ایسی که روی دستگاه پیغام داده روی 5 دستگاهی که درست بوده روی انها امتحان کرده روی انها پیغام نمیدهد ودر ضمن ایسی فلش را هم پروگرام کرده بازهم پیغام میدهد میخواستم بنظر شما چه باید کرد باتشکروسپاس

دوست عزیز مشکل اعلام شده مربوط به ای سی فلش به دلیل تعریف شدن ایدی ای سی دریم خراب قبلی برای قسمت بوت فلش حتی با تعویض ای سی دریم و نرم افزار هم پیغام ظاهر می شود برای رفع مشکل اگر ای سی فلش تعویض شود یا توسط پروگرامر کاملا اریز و مجدد توسط فایل سالم پروگرام شود مشکل 100% رفع خواهد شد برای اطمینان ای سی فلش یک دستگاه سالم جایگزین کنید

airp

کاربر
2008-02-13
3
2
سلام چند سوال داشتم ممنون ميشم اساتيد جواب بدن
1-تعويض اي سي فلش مربوط به
iclass x9595 pvr
هم ميباشد چون شنيدم 9595 اصلا اي سي دريم ندارد؟!
2-براي تبديل 9595 چيني به اصل بايد اي سي
dream
نصب شود؟ يا كار ديگري بايد كرد
ممنون ميشم جواب بدين

دوست عزیز این تایپیک برای فروش ایسی دریم میباشد
شما سوالتون رو باید در بخش تعمیرات مطرح کنید که بخش
تعمیرات فقط برای کاربران ویژه قابل دسترسی میباشد

آخرین ویرایش توسط مدیر:

fariborz tehrani

کاربر
2006-10-11
103
174
با عرض سلام دوستانی که اگر آیسی دریم را عوض کردن باز هم دستگاه پیغام میدهد دوستان این کار را بکنند اول ایسی دریم جدید که روی برد است بر دارند سپس دستگاه را ریست فکتوری کنید وبعد با کابل ابگرید نرم افزار کارخانه ای همان 1087 را بریزید سپس نرم افزار 11300 که برای رفع پیغام را بریزید سپس ایسی دریم جدید ی که از روی برد برداشتید روی برد دستگاه بگذارید وسپس دوباره دستگاه را رسیت فکتوری کنید وسپس سر چ نماید دیگر پیغام نمیدهد من امشب با این روش 2عدد دستگاه را درست کردم باتشکر وسپاس

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با سلام
ایا این ایسی دریم یک نوع ایسی ایپرام است و یا نه یک ایسی معمولی است چون همه در قبال گرفتن ایسی مثلا سوخته ایسی سالم را تحویل میدهند لطفا بررسی کنید و یا علی اقا توضیح دهید ممنونم

بالا