مهم در مورد رسیور جدید استارست مدل x97usb-pvr

danger2008

کاربر
2009-08-10
2
7
با سلام

مدتی رسیور استارست مدل x97usb روانه بازار شده این رسیور دارای دو نوع متفاوت یک مدل که پورت usb جلو پنل مجاور کارت خوان رسیور قرار دارد و نوع دیگر پورت usb پشت رسیور مجاور سوکت اسکارت قرار گرفته
تفاوت این دو نوع رسیور

نوع اول از لحاظ سخت افزاری با رسیور x95 هیچ تفاوتی ندارد فقط ظاهر متفاوت حتی می توانید از نرم افزار استارست x95 برای این مدل هم استفاده کنید هیچ مشکلی ایجاد نخواهد شد اما نوع دوم که پورت usb پشت دستگاه این نوع تقریبا آخرین سری تولید شده و از لحاظ سخت افزار و نرم افزار تفاوت هایی با استارست x95 و x97 نوع اول دارد و اگر از نرم افزار رسمی استارست که در سایت satdw برای این مدل معرفی شده یا نرم افزار x95 برای این نوع استفاده کنید رسیور با مشکل مواجه خواهد شد و روی حالت boot می ماند

دلیل ایجاد شدن این مشکل

بعد از بررسی و تماس با پچ نویس متوجه شدم تغییر مهمی در سخت افزار نوع دوم ایجاد شده و نرم افزار مرتبط به این مدل در آینده دارای تغییرات خاصی خواهد بود و بزودی نرم افزار نوع دوم هم ارائه می شود که این نرم افزار فقط مختص این سری و برای رسیورهای سری x95 و مشابه قابل استفاده نیست طریقه رفع این مشکل با تعویض یک ای سی و یا استفاده از فایل فلش red شده از یک مدل دیگر که دارای نرم افزار کارخانه ای فعلا مشکل رفع می کند یعنی شما با تعویض ای سی و به کار بردن ای سی رسیور x95 برای این مدل می توانید از نرم افزارهای مرتبط به استارست x97 نوع اول یا x95 استفاده کنید اگر هم نمی خواهید ای سی را تعویض کنید فعلا از آپدیت کردن نوع دوم توسط نرم افزارهای فعلی خود دارای کنید تا نرم افزار این مدل ارائه شود و اگر هم قصد دارید از نرم افزارهای رسیور x95 برای این مدل استفاده کنید حتما باید ای سی تعویض کنید به گفته پچ نویس نرم افزار این مدل از لحاظ بوت و لودر و همچنین گرافیک متفاوت و فعلا در حال تهیه که بزودی ارائه می شود

توجه این مطلب برای اولین بار فقط توسط اینجانب جهت اطلاع رسانی اعلام شد هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نیست

preview.jpg

برادر محترم اطلاع دارید

SR-X1000 HD جدید آمده:eek:ky:

milad-starsat

کاربر
2009-10-09
16
27
34
سلام مرسی از نرم افزارتون من کل سایت ها دنبالش گشتم ولی واسه نوع دوم اصلا نرم افزاری نبوده .
شما این نرم افزارو از چه سایت گرفتین ؟
از satdw?
ما در چه سایتی دنبال نرم افزار نوع دوم بگردیم ::eek:ky:

jansina

کاربر
2009-06-25
3
5
سلام خدمت دوست عزیز اقای علی ریسیور یه سئوالی داشتم در باره دستگاه x97 که گفته بودید اگه پچ x95یاx230روبهش بدید رو بوت میمونه میخواستم بگم که من قبلا امتحان نکرده بودم ولی تو همین هفته نزدیک 6تا دستگاه x97رو باپچx95 پروگرام کردم ولی هیچ مشکلی پیش نیومد وخیلی راحت هم جواب داد هم ورژن 1.60 وهم1.64 وهم1.73 که الجزیره رو باز میکنه رو امتحان کردم همشون جواب دادن میشه توضیح بدی که چطور جواب داد ایا شرکت استارست دستگاههای اینسری x97رو تغییرداد که اونایی که از پشت یو اس پی میخورند رو بشه با پچ اون دستگاهها برنامه داد دلیلش رو بگید خواهشا

w32

کاربر
2009-08-27
5
11
40
با سلام خدمت دوستان عزیز من یک دستگاه x97 دارم که از پشت usb میخوره ولی متاسفانه بدون اطلاع پچ x97 ورژن 1.68 رو بهش دادم و الان روی بوت هم نمیاد فقط یک چراغ قرمز جلو روشن میشود و حتی پچ یک دستگاه دیگه هم رو قبول نمیتونه بکنه چون سیستم نمیشناسه حالا چیکار کنم لطفا خواهش میکنم کمکم کنید با تشکرw32

yaghooblaf

کاربر
2008-02-25
235
719
با سلام خدمت دوستان عزیز من یک دستگاه x97 دارم که از پشت usb میخوره ولی متاسفانه بدون اطلاع پچ x97 ورژن 1.68 رو بهش دادم و الان روی بوت هم نمیاد فقط یک چراغ قرمز جلو روشن میشود و حتی پچ یک دستگاه دیگه هم رو قبول نمیتونه بکنه چون سیستم نمیشناسه حالا چیکار کنم لطفا خواهش میکنم کمکم کنید با تشکرw32
با سلام

دوست عزیز جای نگرانی نیست. شما کافیه آخرین پچ استارست x97 رو با استفاده از کابل rs232 از طریق کامپیوتر به رسیورتون بدین. بدین ترتیب که رسیور رو ازپشت خاموش کنید و کابل رو به رسیور متصل کنید و بعد از اجرای لودر و زدن دکمه استارت رسیور رو از پشت روشن کنید که در این صورت رسیور شروع به دریافت برنامه خواهد کرد. در ضمن هیچ موقع سعی نکن پچ رسیور دیگه ای رو به رسیورت بدی.
اینم آخرین پچ x97usb

پیوست‌ها

w32

کاربر
2009-08-27
5
11
40
سلام دوستان عزیز پچ رو نصب کردم ولی بازدستگاه روشن نشد و روی چراغ قرمز مونده حالا من چیکار کنم چطور آی سی فلش رو عوض کنم قیمتش چقدره اصلا کجای دستگاه قرار گرفته.

w32

کاربر
2009-08-27
5
11
40
با سلام دوباره آیا کسی مدار داخلی استارستx97 جدید و داره میخوام جای آی سی فلش و بدونمw32

multisat2007

کاربر
2009-05-02
4
21
خدمت دوستان محترم عرض کنم که اینجانب نصاب هستم
راه حلش از سایت هماسیه گرفتم و خوب جواب داد
شما ابتدا بوت ایسک 95 را بایستی بزنی بعد هر پچی که خواستی بزن
سریع بالا میاد
tcs با تشکرا ز
که راهنمائی لازم را انجام دادن
باتشکر
آرین

aaammm

کاربر
2009-11-07
1
6
47
سلام تا به حل بیش از صد رسیور x97 را برگرام کردام از لحاظ سخت افزاری هیچ تقاوتی باx95-ندارد فقط ای سی گرافیک ازای سی بهتری استفاد شد که باعث سرعت بیشتر دستگا شده واز برنامه 1.71 برای بار اول استفاد کنید بعد مدل دیگر را استفاد کنید و شما ربع وحشت بین کابران به وجود نیارید اگر به شما بر نمی خورد از این به بعد با دلیل عیب شما را بگیرم --متشکرم

asemon

مدیر بازنشسته
2009-10-06
1,116
1,245
63
دستگاه من x97از نوع دوم هستش وقتی که برق میره و میاد دستگاه روی استندبای نمره و روشن میشه و اگه خودم پاور پشتش رو خاموش کنم و دوباره روشن کنم چراغ قرمزش روشن و خاموش میشه و تا زمانی که سیم انتن رو ازش جدا نکنم ودوشاخه برق رو نکشم روشن نمیشه
خواهش میکنم راهنمایی کنید

shkm1365

کاربر
2010-01-07
1
3
38
salam man taze model sr-x97 k az posht usb mikhore ra kharidam.moshkeli k dare ine kolan bishtar az 2GB film zabt nemikone .yani mesalan ye Usb 8GB mizaram .usb ro mishnase hajmesham hamon 8GB neshon mide vali bishtar az 2GB zabt nemikone.ro chanta Usb Flash chek kardam vali hamashon hamin moshkelo dashtan.
hala bayad che kar konamچ

فقط در اين سايت فارسي تايپ كنيد فينگيليش ممنوع!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
2010-02-25
11
15
29
دوستان عزیز توجه کنند شرکت استارست مدتی پیش مدل جدیدی تولید کرد با نام استارست 97
که تولید سری اول این دستگاه دارای یو اس بی از جلو و از نظر نرم افزاری با مدل 95 مشابه
بود

با گذشت مدتی شرکتهای درجه دو چینی که کارشون کپی از محصولات اصلی است دستگاهای
تولیدی
خودشون رو که از مدل 95 کپی کرده بودن رو تونستن با تغییر قاب جلو با نام استارست 97 به
بازار ارایه کنن
و سود خوبی به جیب بزنن

شرکت استارست با فهمیدن این موضوع و وقتی دید محصول جدیدش توسط شرکتهای در پیت
چینی کپی
شده تصمیم گرفت مدل 97 رو با تغییراتی در سخت افزار و نرم افزار تولید کنه تا با مدلهای
قبلی فرق داشته
باشه و مصرف کننده بتونه براحتی تشخیص بده و شرکتهای درجه دو نتوننن دستگاهای
تولید از قبل که
رو دستشون مونده بو.د رو با این نام بفروشن و تولید جدیدش رو با نام استارست 97 یو اس بی
از پشت با
سخت افزا ر و نرم افزاری متفاوت از سری قبل ارایه کرد

دوستان عزیز توجه کنند استارست 97 یو اس بی از جلو از نظر سخت افزاری و نرم افزاری با
مدل 95 یکی است
و این مدل دیگه از طرف شرکت استارست تولید نمیشه و مدلهایی که در حال حاظر در بازار
موجود است
ساخت شرکتهای درجه دو است

استارست 97 یو اس بی از پشت با نرم افزار مخصوص 97 بدون کوچکترین مشکلی اپگرید
میشه

ولی استارست 97 یو اس بی از جلو باید با نرم افزار 95 اپگرید بشه

tm2000

کاربر
2010-02-28
1
2
با سلام و خسته نباشید
م*************************