danger2008
کاربر
- 2009-08-10
- 2
- 7
Sr-x1000 hd جدیدتر آمده
با سلام
مدتی رسیور استارست مدل x97usb روانه بازار شده این رسیور دارای دو نوع متفاوت یک مدل که پورت usb جلو پنل مجاور کارت خوان رسیور قرار دارد و نوع دیگر پورت usb پشت رسیور مجاور سوکت اسکارت قرار گرفته
تفاوت این دو نوع رسیور
نوع اول از لحاظ سخت افزاری با رسیور x95 هیچ تفاوتی ندارد فقط ظاهر متفاوت حتی می توانید از نرم افزار استارست x95 برای این مدل هم استفاده کنید هیچ مشکلی ایجاد نخواهد شد اما نوع دوم که پورت usb پشت دستگاه این نوع تقریبا آخرین سری تولید شده و از لحاظ سخت افزار و نرم افزار تفاوت هایی با استارست x95 و x97 نوع اول دارد و اگر از نرم افزار رسمی استارست که در سایت satdw برای این مدل معرفی شده یا نرم افزار x95 برای این نوع استفاده کنید رسیور با مشکل مواجه خواهد شد و روی حالت boot می ماند
دلیل ایجاد شدن این مشکل
بعد از بررسی و تماس با پچ نویس متوجه شدم تغییر مهمی در سخت افزار نوع دوم ایجاد شده و نرم افزار مرتبط به این مدل در آینده دارای تغییرات خاصی خواهد بود و بزودی نرم افزار نوع دوم هم ارائه می شود که این نرم افزار فقط مختص این سری و برای رسیورهای سری x95 و مشابه قابل استفاده نیست طریقه رفع این مشکل با تعویض یک ای سی و یا استفاده از فایل فلش red شده از یک مدل دیگر که دارای نرم افزار کارخانه ای فعلا مشکل رفع می کند یعنی شما با تعویض ای سی و به کار بردن ای سی رسیور x95 برای این مدل می توانید از نرم افزارهای مرتبط به استارست x97 نوع اول یا x95 استفاده کنید اگر هم نمی خواهید ای سی را تعویض کنید فعلا از آپدیت کردن نوع دوم توسط نرم افزارهای فعلی خود دارای کنید تا نرم افزار این مدل ارائه شود و اگر هم قصد دارید از نرم افزارهای رسیور x95 برای این مدل استفاده کنید حتما باید ای سی تعویض کنید به گفته پچ نویس نرم افزار این مدل از لحاظ بوت و لودر و همچنین گرافیک متفاوت و فعلا در حال تهیه که بزودی ارائه می شود
توجه این مطلب برای اولین بار فقط توسط اینجانب جهت اطلاع رسانی اعلام شد هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نیست
با سلامبا سلام خدمت دوستان عزیز من یک دستگاه x97 دارم که از پشت usb میخوره ولی متاسفانه بدون اطلاع پچ x97 ورژن 1.68 رو بهش دادم و الان روی بوت هم نمیاد فقط یک چراغ قرمز جلو روشن میشود و حتی پچ یک دستگاه دیگه هم رو قبول نمیتونه بکنه چون سیستم نمیشناسه حالا چیکار کنم لطفا خواهش میکنم کمکم کنید با تشکرw32
دوست عزیز..دستگاه شما فلش زده وبرای تعویض آن اقدام کنید...خواهش میکنم کمکم کنید دیگه دارم از درست شدن دستگاه نا امید میشم w32