مهم :رفع مشکل رسیورهای iclass با سویچر ...صد در صد تست شده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام دوستان گل ..

اين اموزش توسط خودم امروز كشف شده وهر گونه از مطالب ان با نام بنده وسايت هيچ اشكالي ندارد ..

اول همه كار يكبار ريست فاكتوري مي كنيم ( يا همان تنظيمات كارخانه ايي )بعد ورژن 11260 را كه در همين پست در فايل اول قرار مي دهم بريزيد سپس از سافكم فايل2 براي باز كردن كانالهاي بيس (اكشن ) استفاده كنيد براي ريختن سافكم اول فايل را باز كنيد سپس موقع اجرا كليد1 را بزنيد تا اجرا شود ..

وبعد ليست كانالهاي چيده شده را كه در فايل 3 گذاشتم بريزيد وحال دستگاه را يك خاموش روشن كنيد .

وبعد برويد قبل اينكه سويچ را به ماهواره بشانسيد.

هر يک از ماهواره هاي پايين رو نداريد و قصد پاک کردن اونها رو دارند پس از ريختن ليست به دستگاه وارد منو---سازمان خدمات---ماهواره حذف شود شده و به راحتي ماهواره هاي مورد نظر را پاک کنيد
بهترین و جدیدترین لیست کانالهای ای کلاس -هایویون تک کارت 9595-9696 برای7 جهت:
1-هاتبرد-2-اینتلست902-3-سایروس-4-نیلست-5-بدر یا عربست-6-یوتلستw3و 7-ترکست

اپدیت کانال فارسی ا در ماهواره یوتلست
همراه با کانالهای کارتی فعال سیستم بیس:اکشن و انیماکس و غیره....
سپس كليد sat را بزنيد وماهواره اول كه مثلا هاتبرد هست وارد منو نصب شويد وگزينه تنظيم انتن برويد به این ترتیب که اگه هاتبرد LNB 1 هست در Diseqc 1.0 باید در Diseqc 1.1 هم شماره 1 رو انتخاب کنین . این کارو برای ماهواره های دیگه هم انجام بدین .توضیح اینکه
Diseqc 1.1 از Ln1 شروع می شه تا Ln12 و بعد از اون میره روی U+C1 تا U+C12 که در حالت های U+C به صورت خودکار Diseqc1.0 به None تبدیل می شه بعد كه ماهواره هاتبرد را مثلا 1 داديد ومانند خط بالا عمل كرديد سپس براي اينكه مثلا نايلست را 2 دهيد حتمادكمه sat را بزنيد تا ليست كانالهاي نايلست بيايد سپس دوباره وارد نصب وتنظيمات انتن مي رويد و2 را انتخاب مي كنيد وبعد از اينكه گزينه 2 را براي نايلست انتخاب كرديد وكانال برقرار شد سپس باز كليد sat را مي زني وماهواره بعدي خودت را انتخاب مي كني اگر بصورت مستقيم خواسته باشي اين كارها را بكني ماهواره ها قاطي مي كند من امروز با اين روش ودستورات بالا تنوانستم چهار جهت را با سويچر پريميوم بگيرم بدون هيچ مشكلي در ضمن دوستان با نرم افزار 11260 وحتما ريختن سافكم كه در فايل 2 گذاشتم همه كانالهاي بيس از جمله فركانس 11411 كانال *** را بگيرم موفق باشيد .....

تهيه وتنظيم : مهدي (toghrol2002)

پیوست‌ها

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام دوستان گل ..

اگر از مديران خودتان يك تشكر خشك خالي نكنيد انجور كه مديران مي خواهند زحمت بكشند از روي بي اهميتي شما دوستان اين كار را نمي كنند ..

من براي خودم نمي گويم در تاپيك مخصوص فارسي 1 كه اقا شهرام باز كرده 2000 نفر بازديد كننده داشته 35 نفر تشكر كردن ؟

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
درود
من مشكلم با گذاشتن دومي روي 13 تا 16 حل شده و اولي هم روي Non هست ولي مشكل اصلي اينه كه موقع روشن كردن دستگاه بيشتر مواقع no singnal ميزنه و مجبورم دستگاه رو خاموش روشن كنم بنابراين نميتونم از resevation براي ضبط اتوماتيك استفاده كنم. شما چنين مشكلي نداريد؟
البته روش شما رو هم الان اجرا ميكنم ببينم چي ميشه.

با تشکر از toghrol2002عزيز بابت اين مطلب مفيد.
icon12.gif

دوست گرامي مشکل شما بيشتر به ضعف عملکرد سوييچر نزديک هست تا مورد ديگري. من خودم دقيقا با همين مشکل برخورد کردم با تعويض سوييچر رفع شده.

sotitasviri

کاربر
2007-10-25
18
49
با سلام و ممنون از اطلاعات جامع ولي من خودم شخصا از سوئيچ ديسكاوري و ايكس كروز استفاده ميكنم ودر تنظيمات ولتاژ تيونر را از 13/18 به 14/19 تغيير ميدم خيلي راحت كار ميكنه و مشكلي هم تا حالا نداشتم

ali_r714

کاربر
2008-08-25
1
8
با سلام من از سویچر digitalelecom مدل dt-2000 برای رسیور iclass 9595 استفاده کردم، روی diseq 1.0 مثل هلو میگیره و هیچ مشکلی نداره. البته موقع خرید باید قوطی هلوگرام دار بگیرید.

mohamo

کاربر
2010-08-12
1
3
38
دوستان منم
همچین مشکلی رو دارم من 4 جهت دارم استانی- هاتبرد-w3-نیلست .تازگی جهت نیل رو اضافه کردمو بعد از مدتی همین no signal روی همه شبکه ها می یاد به جز cnn و bbcو بقیه کانالهای نیلست بعد از چند ثاینه قطع میشن مشکل از کجاست حتی نیلست رو به تنهایی به سویچر پرمینیم hd وصل کردم بازهم مشکل وجود داشت ولی وقتی مشتقیم به دیش نیل وصل می کنم این مشکل وجود نداره من با دوتا سویچر این کارو کردم ولی مشکل داشتم .دوستان به نظر شما مشکل از کجاست؟
رسیورم هایویژن 9797 هست

آخرین ویرایش:

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
کمک کمک کمکم کنید!

باسلام نیاز به یه کمک فوری دارم.
دوستان در رسیور آیکلاس وهایویون من هرچی یه جهت رو در تنظیمات سویچر تنظیم میکنم.مثلا هاتبرد رو روی پایه1 همه جهتها هم میشن پایه1.برای تنظیم بقیه جهتها هم همینطوره.الان من دوجهت نیل و استانی رو کامل دارم.زمانی که میخوام مثلا هاتبرد رو سرچ کنم.زمانی که پایش رو بهش معرفی میکنم.وسرچ میکنم بعد از ذخیره کانالها میبینم که همون دو جهت نیل واستانیها رو در لیست ماهواره ها دارم.وقتی میرم داخل استانی ها میبینم.تمام کانالهای هاتبرد داخلش ذخیره شدن وتازه بعضی از کانال های استانی که قبل از سرچ تصویر داشتن حالا دیگه تصویر ندارن.البته اگه قبل از سرچ روی یکی از کانالهای نیل باشم و بعد برم سرچ هاتبرد بکنم.همه کانالهای هاتبرد روی نیل میرن.و بعضی از کانالهای نیل رو هم قطع میکنن.یوتلست رو هم با قیچی گرفتم.برای سرچ وتعیین پایه سوییچش هم همین مشکلات رو دارم.این سومین باریه که با این مشکل مواجه میشم.لطفا هرچه سریعتر.دعاتون میکنم.مرسی:051:

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
باسلام نیاز به یه کمک فوری دارم.
دوستان در رسیور آیکلاس وهایویون من هرچی یه جهت رو در تنظیمات سویچر تنظیم میکنم.مثلا هاتبرد رو روی پایه1 همه جهتها هم میشن پایه1.برای تنظیم بقیه جهتها هم همینطوره.الان من دوجهت نیل و استانی رو کامل دارم.زمانی که میخوام مثلا هاتبرد رو سرچ کنم.زمانی که پایش رو بهش معرفی میکنم.وسرچ میکنم بعد از ذخیره کانالها میبینم که همون دو جهت نیل واستانیها رو در لیست ماهواره ها دارم.وقتی میرم داخل استانی ها میبینم.تمام کانالهای هاتبرد داخلش ذخیره شدن وتازه بعضی از کانال های استانی که قبل از سرچ تصویر داشتن حالا دیگه تصویر ندارن.البته اگه قبل از سرچ روی یکی از کانالهای نیل باشم و بعد برم سرچ هاتبرد بکنم.همه کانالهای هاتبرد روی نیل میرن.و بعضی از کانالهای نیل رو هم قطع میکنن.یوتلست رو هم با قیچی گرفتم.برای سرچ وتعیین پایه سوییچش هم همین مشکلات رو دارم.این سومین باریه که با این مشکل مواجه میشم.لطفا هرچه سریعتر.دعاتون میکنم.مرسی:051:

سلام اولا فكر كنم مشكل سويچ داري كه بايد يك سويچ ديسكاوري بگيري دوما از مطالب پست 1 من استفاده كن راستي كابلي كه استفاده مي كنيد از مغزي خوب وجنس الماني يا امريكايي باشه موفق باشي عزيز ....

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
سلام اولا فكر كنم مشكل سويچ داري كه بايد يك سويچ ديسكاوري بگيري دوما از مطالب پست 1 من استفاده كن راستي كابلي كه استفاده مي كنيد از مغزي خوب وجنس الماني يا امريكايي باشه موفق باشي عزيز ....
سلام بر استاد گرانقدر و زحمتکش عزیز.قربونت برم من با سویچ دیجیتال تلکام قدیمی تست کردم.اصلا اثری نداشت.تازه من در حالتی که سیم یوتلست مستقیم به رسیور وصل بود هم تست کردم.وقتی که سیو میشه.رو ماهواره ای که قبل سرچ کردن روش بودیم میشینه.بعد این دو جهتی که روی هم میشینن تنظیمات سویچشون هی با هم یکیه. باعث میشه که در یک زمان یکی از این دو جهت رو داشته باشم.بقیه جهتها که ماهواره ای روشون ننشسته مشکلی ندارن.من فکر میکنم مشکل نرم افزاری هست.چون در موقع سیو ماهواره به هیچ وجه نباید روی ماهواره دیگری بشینه.(باید مجزا از همه جهتها باشه)تمام مطالب پست 1رو خوندم ولی متاسفانه من ماهوارم روی یه ماهواره دیگه میشینه ونمیشه طبق پست1 شما عمل کنم.طول سیم هم زیاد نیست.سیم تمام مس هست. مگه جنس سیم در قاطی کردن تنظیمات سویچر موثره؟:sadwalk:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: hadibabo

hamidservat

کاربر
2009-07-29
17
67
39
سلام به همه دوستان عزیز مشکل با استفاده از سوئیچ استارست حل میشه

زیاد شلوغش نکنید وقتی شما سیم رو تکی میزنید و تصویر دارید و فقط مشکل سوئیچ کردنه

خوب کاملا واضحه دستگاه ایکلاس نسبت به سوئیچ ایکلاس و ایکس کروز و پرمیوم حساسه فقط استارست جواب میده چون از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری شباهت هایی هم به استارست داره

در ضمن در بعضی مدل های استرانگ قدیمی هم این قضیه بالعکسه یعنی با استارست جور نیست

ختم کلام

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
سلام به همه دوستان عزیز مشکل با استفاده از سوئیچ استارست حل میشه

زیاد شلوغش نکنید وقتی شما سیم رو تکی میزنید و تصویر دارید و فقط مشکل سوئیچ کردنه

خوب کاملا واضحه دستگاه ایکلاس نسبت به سوئیچ ایکلاس و ایکس کروز و پرمیوم حساسه فقط استارست جواب میده چون از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری شباهت هایی هم به استارست داره

در ضمن در بعضی مدل های استرانگ قدیمی هم این قضیه بالعکسه یعنی با استارست جور نیست

ختم کلام
دوست عزیز تنظیم سویچر یه مساله و تلفیق شدن دو ماهواره در یک ماهواره مساله دیگه ای هست.مهمترین مساله الان برای من دونستن علت تلفیق دو ماهواره با هم هست.که اگه حل بشه تنظیم کردن سویچر کاری نداره.شما یه بار دیگه سوالم رو به دقت بخونید دقیق متوجه مشکل من میشید:eek:ky:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: hadibabo

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام بر استاد گرانقدر و زحمتکش عزیز.قربونت برم من با سویچ دیجیتال تلکام قدیمی تست کردم.اصلا اثری نداشت.تازه من در حالتی که سیم یوتلست مستقیم به رسیور وصل بود هم تست کردم.وقتی که سیو میشه.رو ماهواره ای که قبل سرچ کردن روش بودیم میشینه.بعد این دو جهتی که روی هم میشینن تنظیمات سویچشون هی با هم یکیه. باعث میشه که در یک زمان یکی از این دو جهت رو داشته باشم.بقیه جهتها که ماهواره ای روشون ننشسته مشکلی ندارن.من فکر میکنم مشکل نرم افزاری هست.چون در موقع سیو ماهواره به هیچ وجه نباید روی ماهواره دیگری بشینه.(باید مجزا از همه جهتها باشه)تمام مطالب پست 1رو خوندم ولی متاسفانه من ماهوارم روی یه ماهواره دیگه میشینه ونمیشه طبق پست1 شما عمل کنم.طول سیم هم زیاد نیست.سیم تمام مس هست. مگه جنس سیم در قاطی کردن تنظیمات سویچر موثره؟:sadwalk:
با درود:
تلفيق شدن يعني چه؟
قبلا نصاب مي رفت كار مردم راانجام مي داد وكسي هم چنين پرسش هاي ...را مطرح نمي كرد!
همه اش اين شده كه همه مي خواهند نصاب بشوند وان هم يك شبه :sadwalk:
يكبار جهت اطلاع كاربران:
اول اينكه توي دستگاه هاي هايويون ايكلاس اگر از كانال اماده استفاده ميكنيد بايد تنظيمات سوييچ را همانند فايل بچينيد نه از روي رسيور بلكه ورودي هاي سوييچ را تعويض كنيد تا درست مثل فايل كانال بشود:eek:k:
مورد ديگه سوييچ نكردن بيشتر روي 3ماهواره به بعد است نه براي 2ماهواره مگر كانالهاي آماده استفاده كنيد از توي منوي دستگاه درگاه ورودي سوييچ را تعويض كنيد وبا ورودي سوييچ دستگاه شما نخواند
سيم هاي كهنه و2يا 3 تكه اصلا قابل استفاده براي اين سري رسيور نيست بايد تعويض شود
به سر سيم زدن توجه كنيد اتصال نداشته باشد
معمولا روي رسيورهايي كه ايراد داره نه همه شان اگر با diseqC 1.0
مشكل داريد انرا غير فعال كنيد وبرروي diseqC1.1
از انتهاء يعني16 lnb شروع به چيدن كنيد يعني ورودي اول 1 وهمينطور به بعد بچينيدوذخيره كنيد.
براي سرچ هم همانطور كه معرفي كرديد سيم را مستقيم بهlnb ديش ببنيديد مثلا هاتبرد را سرچ كنيد تمام شد نايلست-دبليو3 همه را بدون سوييچ سرچ كنيد سپس سوييچ را وارد مدار كنيد
اگر مشكل سخت افزاري يا خرابي سيم يا سوييچر نداشته باشيد موردي نخواهد بود.
اخطار:
بعلت ناشي بودن اكثر كاربران هنگام اتصال سوييچ در مدارچند بار سيم مغزي را به بدنه اتصال ميدهند كه اينكار باعث سوختن يا خراب شدن يك يا چند درگاه ورودي ميشود براي وارد كردن سوييچ توي مدار حتما رسيور را با كنترل خاموش كنيد بعد سوييچر را نصب كنيد:busted_red:

آخرین ویرایش:

mohammad3010

کاربر
2008-09-08
7
5
با سلام خدمت اساتید
نمیدونم جای سوال اینجا هست یا نه، اگه نیست ببخشید
آیا امکانش هست با دو تا سویچر 7 جهت مختلف رو گرفت( بدون سویچ 2*1)
طبق عکس زیر:
share-1829_4C678607.html

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا