مهم رفع مشکل سیگنال رسیور هایویون k9k9 full hd

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام

رسیورهای هایویون اکثرا هر یک مشکل خاصی داشتند مانند

هنگ مداوم و عدم بوت شدن 9696 معمولی
مشکل ای سی دریم در مدلهای hdmi
قطع شدن سیگنال در مدلهای full hd

متاسفانه مشکل سیگنال رسیورهای فول اچ دی هایویون تا الان توسط نرم افزارها رفع نشده و اکثر این رسیورها مشکل پرش سیگنال دارند مخصوصا فرکانس s2 شرکت هم تا الان موفق به رفع این مشکل توسط نرم افزار نشده بنابراین تصمیم گرفتم راه حل سخت افزاری جهت رفع این مشکل آماده و ارسال کنم عکس ها و آموزش ها بزودی در همین تاپیک آپلود خواهد شد و تاپیک به بخش تعمیرات سخت افزاری رسیورهای هایویون منتقل می شود

آخرین ویرایش:

mohammad_d_h

کاربر
2007-05-21
49
269
سلام و خسته نباشید میشه لطف کنید هر چه سریع تر راه حل این مشکلو بیان کنید من الان بالای 10 فول اچی رو دستم مونده بابت این مشکل ممنون میشم هر چه سریع تر راهنمایی فرمایید

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
سلام و خسته نباشید میشه لطف کنید هر چه سریع تر راه حل این مشکلو بیان کنید من الان بالای 10 فول اچی رو دستم مونده بابت این مشکل ممنون میشم هر چه سریع تر راهنمایی فرمایید

درود

دوست عزیز راه حل این مشکل باید به دست شرکت حل بشه که به گفته خودشون
به زودی این مشکلو حل کرده ونرم افزار جدید رو بیرون میدند
باید صبر کرد

mohammad_d_h

کاربر
2007-05-21
49
269
درود

دوست عزیز راه حل این مشکل باید به دست شرکت حل بشه که به گفته خودشون
به زودی این مشکلو حل کرده ونرم افزار جدید رو بیرون میدند
باید صبر کرد
ممنون از لطف شما ولی بعید می دونم این مشکل مربوط به نرم افزار باشه به چند دلیل اول این که این دستگاهها با نرم افزار خودشون اول خوب کار میکنند معمولا بعد از 4 یا 5 ماه به این مشکل افت سیگنال بر می خورنند من شخصا به تیونر این دستگاهها مشکوکم با وجود اینکه رگلاتور 317 این دستگاهها به داغ میکنه ولی خرابی مربوط به این قطعه نمی شود ای سی داخل تیونر هم داغ میکنه که من با استفاده از اسپری فریز که اونو سرد میکنم تقریبا مشکلش حل میشه یعنی تا زمانی که هر 5 دقیقه یک بار ای سی رو سرد میکنم سیگنال قطع نمیشه از فن کمک گرفتم اما فایده نداشت تمامی رگوله ها و خازنهای مربوط به این قسمتو تعویض کردم تا شاید به عیب برسم اما نتیجه ای نداد جالب اینجاست که با خاموش روشن کردن دستگاه سیگنال میاد و بعد 10 مین دوباره قطع میشه یعنی واقعا ایراد نرم افزاریه؟

آخرین ویرایش:

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
ممنون از لطف شما ولی بعید می دونم این مشکل مربوط به نرم افزار باشه به چند دلیل اول این که این دستگاهها با نرم افزار خودشون اول خوب کار میکنند معمولا بعد از 4 یا 5 ماه به این مشکل افت سیگنال بر می خورنند من شخصا به تیونر این دستگاهها مشکوکم با وجود اینکه رگلاتور 317 این دستگاهها به داغ میکنه ولی خرابی مربوط به این قطعه نمی شود ای سی داخل تیونر هم داغ میکنه که من با استفاده از اسپری فریز که اونو سرد میکنم تقریبا مشکلش حل میشه یعنی تا زمانی که هر 5 دقیقه یک بار ای سی رو سرد میکنم سیگنال قطع نمیشه از فن کمک گرفتم اما فایده نداشت تمامی رگوله ها و خازنهای مربوط به این قسمتو تعویض کردم تا شاید به عیب برسم اما نتیجه ای نداد جالب اینجاست که با خاموش روشن کردن دستگاه سیگنال میاد و بعد 10 مین دوباره قطع میشه یعنی واقعا ایراد نرم افزاریه؟

این مشکل سخت افزاری است و از طریق نرم افزار قابل حل نیست دلیل اصلی هم حساسیت بیش از حد تیونر فقط دو مورد بود که با تعویض نوع سیم مشکل تقریبا رفع شد توضیحات مربوط به سخت افزار سعی می کنم تا چند روز دیگر در همین تاپیک قرار دهم

pedarebaba

کاربر
2012-01-21
3
12
علی اقا درسته مشکل دستگاه ازسخت افزاره چون درزمان نداشتن سیگنال موتور دایسک میگرده وروی تمام جهات میره ولی سیگنال تصویرنمده منو که چندماهیه گیج کرده فن هم روی سی پی یو کارگزاشتم ولی بیفایده بود اگرروی بعضی فرکانسهانریم کارمیکنه ولی تافرکانس11411 عمودی رو بزنیم قطع میشه افقی نه کارمیکنه فعلا شده سرگرمی ماکا9کا9 فول که ترجمش میشه[ کار نوکارنو تانهایت]

2012-03-13
1
11
باسلام به دوستان
این مشکل شما رو که میگید با گذاشتن فن رفع عیب میشه رو من گرفتم .خیلی به عیب نزدیک شدین .
عیب این مدل دستگاهها سخت افزاریه و با تعویض مقاومت حرارتی کنار lm317 عیب سیگنال تیونر برای همیشه رفع خواهد شد برای اطمینان شما موقتا"این مقاومت حرارتی رو اتصال کوتاه کنید میبینید کاملا رفع عیب میشه من تا الان چند مورد داشتم که با تعویض همین مقاومت که به شکل خازن عدسی زرد رنگ کنار lm317 هستش رو رفع عیب نمودم.
:smile:

reza388

عضو جدید
2006-10-09
95
881
با سلام

رسیورهای هایویون اکثرا هر یک مشکل خاصی داشتند مانند

هنگ مداوم و عدم بوت شدن 9696 معمولی
مشکل ای سی دریم در مدلهای hdmi
قطع شدن سیگنال در مدلهای full hd

متاسفانه مشکل سیگنال رسیورهای فول اچ دی هایویون تا الان توسط نرم افزارها رفع نشده و اکثر این رسیورها مشکل پرش سیگنال دارند مخصوصا فرکانس s2 شرکت هم تا الان موفق به رفع این مشکل توسط نرم افزار نشده بنابراین تصمیم گرفتم راه حل سخت افزاری جهت رفع این مشکل آماده و ارسال کنم عکس ها و آموزش ها بزودی در همین تاپیک آپلود خواهد شد و تاپیک به بخش تعمیرات سخت افزاری رسیورهای هایویون منتقل می شود
با سلام
علی اقا بعد از یکسال ما کماکان منتظر راهنمایی شما هستیم.

aminsat2000

کاربر
2009-05-15
159
499
44
سلام دوستان من این مشکلو با کمک یکی از دوستان به طور 100 درصد حل کردم
مشکل سیگنال یا از آیسی رگلاتور هستش یا از مقاومت حرارتی زرد رنگ بغل اون آیسی هستش با اتصال کوتاه اون مشکل حل می شه

majid33m

مدیر بازنشسته
2006-12-06
323
1,027
52
رفع ابراد همیشگی no signal در k9k9 foll hd xvid

با درود بر کلیه عزیزان همکار ایراد no سیگنال در فول hd های k9k9 xvid به صورت تقریبی 90 درصد رفع عیب گردید که زحمت تهبه این عکس و نوشتن ایراد توسط دوست و همکار خوبم پزمان انجام گردیده است و من خالی از لطف ندیدم کح همکاران گرامی استفاده لازم را ببرند
ابتدا 2خازن 100 میکرو 16 و2خازن 47/25 اطراف ای سی تعویض گردد دوم قطعات مشخص شده در عکس لحیم کشی گردد و ریست فکتوری و امتقال اخرین نرم افزار الزامی میباشد دوستانی که رفع ابراد شد اعلام نمایند

پیوست‌ها

• 37.3 کیلوبایت بازدیدها: 324
آخرین ویرایش:

reza388

عضو جدید
2006-10-09
95
881
با سلام
متاسفانه این روش ها جواب نمیدهد علی اقا هم کم لطفی میکنند و راه حل را ارائه نمیدهند فقط مدیران لطفا کنند این پست بی خاصیت را از حالت مهم خارج کنند.
با تشکر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام
متاسفانه این روش ها جواب نمیدهد علی اقا هم کم لطفی میکنند و راه حل را ارائه نمیدهند فقط مدیران لطفا کنند این پست بی خاصیت را از حالت مهم خارج کنند.
با تشکر
درود
دوستان قبلا هم در مورد تعمیر این سری ایکلاس فول اچ توضیح داده بودم که راه حل قطعی وجود نداره و هر کدام از این روش ها ممکنه روی برخی موارد جواب بده ولی بوده رسیورهایی که با تمام این کارها سیگنال نداده وموفق به سرچ نشدن
اما یک مورد را برای راهنمایی داشته باشید اون هم این هست که اگر بک آپ کانال از یک دستگاه سالم داشته باشید وروی دستگاه مشکل دار بریزید احتمال اینکه سیگنال بده وکار کند زیاده اما باز در سرچ اتومات گیر خواهد کرد
کلا این برد ایراد ساختاری داره که نتوانستند حل کنند وبه هیچکس هم جواب درستی ندادن واعلام میکردن از مدل های مزخرف تر جدید که تصویر بد وسخت افزار پر ایراد داره تهیه کنید با 4 مگ فلش برای دستگاه فول اچ دی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا