مهم رفع مشکل شرینگ رسیورهای استارست 2000hd ace

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
برخی رسیورهای استارست 2000 به هیچ وجه امکان برقراری شرینگ ندارند در اصل سریال سخت افزاری توسط سرورهای جی شر شناسایی اما فعال نمی شود این مورد به شرکت استارست گزارش دادم و و قرار طی چند روز آینده نرم افزار جدید برای رفع مشکل شرینگ این مدل ارائه شود

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
علی جان فکر کنم سیسکم این دستگاهم مشکل داشته باشه...با سرورهای ENA روی اسکای یه مقدار فریز هست.....
سرعت نت 1mb و پینگ سرور ایران 74 ms هستش

عزیز من این رسیور که لینوکسی نیست و برای داشتن فریز کمتر علاوه بر داشتن سرعت پینگ مناسب نیاز به سرور خوب و تعداد مناسب سرور هست.هر چی شما تعداد سرورهاتون بیشتر باشه احتمال فریز و قطعی هم کمتر میشه مشروط به اینکه سرورهاتون با کیفیت باشند.روی این مدل شرینگ رایگان خودش خیلی خوب هست و از 33 سرور واسه اتصال به gshare استفاده میکنه ولی تعریف سازگاری با سی سی کم پولی رو هم در این رسیور شنیدمه ولی خودم تست نکردم ولی در کل بدونید که در بیشتر مواقع بروی کانالهای اسکای به خاطر سیستم قدرتمند حفاظتیشون فریز جزیی وجود داره.که کانالهای این پکیج هر 4 ثانیه یه کد عوض میکنند.
موفق باشید.

آخرین ویرایش:

armstrong2009

کاربر
2010-01-30
11
67
دوست خوبم درسته اما این که لینوکسی نیست دلیل نمیشه که رو اسکای فریز باشه البته جای تبلیغ نیست ولی با دستگاه استارمکس 5000 با همین اکانت و همین پینگ که عرض کردم تا 15 دقیقه sky sport2 بدون کوچکترین فریزی مشاهده شد آیا این رسیور لینوکسیه؟در مورد اکانت G-share بله خوبه اما فریزاسکای عین یه دانگل مینی 1 شده روش....بقیه کانال ها رو خیلی خوب اما نه با سرعنت یه سیسیکم باز میکنه.سرور های ENA که خیلی با کیفیته حسین جان اسکای هم رو سرور ایرانه

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
درود
من که مشکلی نداشتم
سرورها رو کلشو یک بار پیش فرض کنید
بعد یک بار با آخرین نرم افزار دستگاه را آپدیت کنید مشکلی نباید باشه
اگه تو سرور ستینگ سرورها کانکته معمولن با فکتوریست مشکل حل میشه

2009-05-15
0
28,977
باسلام .این رسیوردررنج وقیمتش درمقایسه باسایررسیورهای دیگه بهترینه وبه راحتی کانالهاروبازمیکنه ومن فریزی ندیدم.استارست2000آک تنهامشکلش اینه که کانالهای +18هیچکدام بازنمیشه ولی پکیچ YESدرآموس بازه ولی دربیکلاس کا9کا9وای فای 11تابازه.بعضی دوستان خودشان درراه اندازی مشکل دارن.مثل خودمن که راهنمایی همکارعزیزم داش علی star irsatراه اندازیش کردم تواین مدت 18تافروختم وهیچ مشکلی نداشتن.شمادوستان یه بارپچ 1.12روبه رسیورانتقال وتنظمات روطبق آموزش انجام بدیدورسیورروازپشت یه بارخاموش روشن کنید.علی آقا میخوای ماروازنون خوردن بندازی:IRSATa30:.باتشکر

amin reza

Banned
2007-05-15
349
1,640
باسلام .این رسیوردررنج وقیمتش درمقایسه باسایررسیورهای دیگه بهترینه وبه راحتی کانالهاروبازمیکنه ومن فریزی ندیدم.استارست2000آک تنهامشکلش اینه که کانالهای +18هیچکدام بازنمیشه ولی پکیچ YESدرآموس بازه ولی دربیکلاس کا9کا9وای فای 11تابازه.بعضی دوستان خودشان درراه اندازی مشکل دارن.مثل خودمن که راهنمایی همکارعزیزم داش علی star irsatراه اندازیش کردم تواین مدت 18تافروختم وهیچ مشکلی نداشتن.شمادوستان یه بارپچ 1.12روبه رسیورانتقال وتنظمات روطبق آموزش انجام بدیدورسیورروازپشت یه بارخاموش روشن کنید.علی آقا میخوای ماروازنون خوردن بندازی:IRSATa30:.باتشکر

داداش این فایل کجاست از کجا بگیرم پچ 1.12 منم مشکل دارم

star irsat

مدیر بازنشسته
2011-02-23
1,192
5,650

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
دوست عزیز اخرین برنامه رو هم دادم بهش ولی مشکل داره بازم ؟

با سلام.

دوست عزیز.شما اول یه بار رسیور رو ریست فکتوری کن و بعد پچ 1.10 رو انتقال بده و دوباره ریست فکتوری کن و دیگه بک آپ کانالهات رو بر نگردون و از لیست چیده آماده هم استفاده نکن و کانالها رو سرچ کن و بعد به منو و قسمت اینترنت برو و به قسمت سرورها که رسیدی با 7 سرور اولی کاری نداشته باش اونا مال سی سی کم و نیوکمد هستن و بعد از سرور8 تا 39 رو روی گزینه gshare قرار بده و در نهایت سرور40 رو روی gshare2 بزار و اوکی کن و صبر کن در پایین صفحه تعداد سرورهایی که لود میشن رو میبینی که در حال افزایش هستن و تا عدد 33 صبر کن که تعداد کل سرورهای این رسیور هستن و بعد از لود همشون به روی یه کانال کارتی برو و حالشو ببر.اینجوری حداکثر کیفیت شرینگ رو داری و اکثر کانالها برات باز میشن.این نکات رو که گفتم خیلی مهم هستن حتما همینجور بزارشون و از لیست کانال آماده یا بکاپ استفاده نکن.

موفق باشی

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
نرم افزار ورژن 1.15 که چندین روز قبل ارائه شد جهت برقراری شرینگ برخی رسیورها که فعال نمی شدن کارایی دارد همچنین ثبات شرینگ توسط این نرم افزار بسیار بهتر از ورژن های قبل است

ebra3

کاربر
2009-09-02
21
53
38
سلام دوستان عزیز من دیروز این دستگاهو خریدم ولی امروز هرچی خاستم اکانت رایگانشو فعال کنم نمیشه تمامی مراحل کارهای گفته شده رو هم انجام دادم حتی نرم افزار ورژن 1.15 رو هم دادم . دستگاه ای پی میگیره ولی به سرور کانکت نمیشه . در ضمن از اینترنت مبین نت استفاده میکنم با سرعت 1 مگ . جناب علی رسیور لطفا این مشکل رو پیگیری کنید و یه راه حلی برای ماها پیدا کنید . با تشکر

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
سلام دوستان عزیز من دیروز این دستگاهو خریدم ولی امروز هرچی خاستم اکانت رایگانشو فعال کنم نمیشه تمامی مراحل کارهای گفته شده رو هم انجام دادم حتی نرم افزار ورژن 1.15 رو هم دادم . دستگاه ای پی میگیره ولی به سرور کانکت نمیشه . در ضمن از اینترنت مبین نت استفاده میکنم با سرعت 1 مگ . جناب علی رسیور لطفا این مشکل رو پیگیری کنید و یه راه حلی برای ماها پیدا کنید . با تشکر

سلام.
طبق دستوراتی که در پست قبلیم به شماره12 گفتم عملیات داخل رسیورتون رو دنبال کنید.و یک بار هم در حالی که بروی یک کانال قرار گرفتید دکمه f1+111 رو بزنید تا پچ رسیورتون فعال بشه و گرنه هیچ کانالی باز نمیشه.امیدوارم کارتون راه بیفته.
موفق باشید

ehsan gamer

کاربر
2012-09-17
3
14
سلام دوستان .

من چند روز پیش این دستگاه رو گرفتم .

برای من 31 کی سرور Connect میده . و بعضی پکیج ها مثل *** ها روی فرکانس 11727 و بیشتر پکیج های Digiturk که روی Turksat هستند باز نیست (مثل Smart D )

برای همه همینه ؟ (ورژن هم 1.15 هست)

بالا