مهم رفع مشکل فعال سازی شیرینگ رایگان برای سریالهای جدید

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,408
17,779
40
اسلام خدمت عزیزان

دوستان عزیزی که با مشکل فعال سازی شیرینگ رایگان روبرو هستند. لطفا با دقت تمامی مراحل را انجام دهید.
ابتدا نرم افزار کارخانه ای ضمیمه شده را نصب و ریست فکتوری می کنید. منو/نصب/تنظیم کارخانه. اگر پس از نصب نرم افزار کارخانه ای کنترل از کار افتاد چند بار بدون مکث دکمه صفر ریموت را بفشارید تا کنترل فعال شود.
سپس پچ 13131 را نصب و حتما ریست فکتوری می کنید. حتما کانال ها را اسکن می کنید و از بک آپ لیست کانال به هیچ وجه استفاده نشود. بعد رسیور را از طریق پورت لن به مودم متصل می کنید. سپس با دقت مراحل تنظیمات نتوورک را طبق مقاله آموزشی انجام می دهید.
بعد از تنظیمات نتوورک و پس از اینکه رسیور بوت شد بر روی یکی از کانال های الجزیره اسپورت ماهواره hotbird قرار گرفته تا تاریخ شروع و پایان اکانت را دریافت کنید. کمی مکث کنید و بعد اوکی نمایید و کانال را تعویض کنید.
اگر کانال باز نشد یکبار دیگر host to stb را به stb to stb تغییر دهید و ذخیره سازی کنید. پس از بوت مجدد رسیور مجدد تنظیمات را بر روی حالت host to stb قرار دهید. و پس از بوت رسیور مجدد بر روی کانال الجزیره اسپورت قرار بگیرید تا کانال ها باز شود.
اگر باز هم مشکل داشتید پورت لن را از رسیور جدا کنید و مجدد آنرا به رسیور متصل کرده و رسیور را از طریق دکمه پاور پشت پنل ریست کنید.
در انتها و پس از اینکه نتیجه نگرفتید فایل key فعال سازی ser29 که ضمیمه شده را مانند سافتکم نصب کنید. و رسیور را از دکمه پاور پشت پنل ریست کنید و بعد بر روی یکی از کانال های الجزیره اسپورت قرار بگیرید تا پیغام اتصال به سرور را دریافت کنید و کانال باز شود.
لطفا یک مقدار با حوصله و دقت بیشتری مراحل راه اندازی را انجام بدید تا انشالاه مشکلتان حل شود.

پیوست‌ها

ebi1359

کاربر
2007-08-07
43
89
سلام چند روزی هست k9k9 wifi hd pvr خریدم ولی موفق به راه اندازی اون نشدم اینترنت وایرلس دارم با مودم dlink
با usb wifi یک بار اینترنت وصل شد سایت خبری بالا اومد ولی شیرینگ فعال نشد تمام مراحل اموزشی رو هم درست انجام دادم
شماره سریال OCDAKNR5S4002002
اخرین پچ رو هم دادم اکانت سی سی کم رو هم وارد کردم باز هم نشد نمی دونم مشکل از کجاست
دیگه هنگ کردم WIFI وصل میشه ولی دیتا ندارد

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,408
17,779
40
سلام چند روزی هست k9k9 wifi hd pvr خریدم ولی موفق به راه اندازی اون نشدم اینترنت وایرلس دارم با مودم dlink
با usb wifi یک بار اینترنت وصل شد سایت خبری بالا اومد ولی شیرینگ فعال نشد تمام مراحل اموزشی رو هم درست انجام دادم
شماره سریال OCDAKNR5S4002002
اخرین پچ رو هم دادم اکانت سی سی کم رو هم وارد کردم باز هم نشد نمی دونم مشکل از کجاست
دیگه هنگ کردم WIFI وصل میشه ولی دیتا ندارد

سلام دوست من

من در خدمت شما هستم

به همراه رسیور شما یک مودم وای کوچک بود

شما باید مدوم در حالت روتر باشه تا از ان استفاده کنی

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,408
17,779
40

ebi1359

کاربر
2007-08-07
43
89
سلام وحید جان ممنون از راهنمایی هایتان امروز با cccam موفق شدم کانالها رو باز کنم ولی هنوز شیرینگ رایگان هنوز فعال نشده
برنامه ای که داده بودی رو هم امتحان کردم باز نشد.

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,408
17,779
40
سلام وحید جان ممنون از راهنمایی هایتان امروز با cccam موفق شدم کانالها رو باز کنم ولی هنوز شیرینگ رایگان هنوز فعال نشده
برنامه ای که داده بودی رو هم امتحان کردم باز نشد.

خواهش دوست من

احتمالا باید از سافتکم های سری قدیم برای ان استفادهع کنید

شیرنگ مجانی دستگاه شما محفوظ است موفق باشید

ahmadrahim

کاربر
2010-05-27
103
173
دوستان سریالocdcknr5s4000326باچه سافتکم ونرم افزارشیرینگ رایگان فعال میشه باتشکر

2009-05-15
0
28,977
باسلام...
رسیورk9k9 wifi hd pvr
شماره سریال:ocdcknr5s4003014
قابل توجه اون دوستانی که گفتن فعال نمیشه باپچ 13137وser30به راحتی شیرینگ فعال شد.البته درقسمت تنظیمات نتورک سرور2روانتخاب کردم...
باتشکرازداش وحید

parviz302

کاربر
2007-06-01
3
2
با سلام
رسیور t9t9 خریدم مودم وای فای dlink دارم ولی نمیتونم به اینترنت وصل بشم .. در ضمن وایمکس ایرانسل استفاده می کنم تو خونه . لطفا راهنمایی کنید . مرسی

2009-05-15
0
28,977
با سلام
رسیور t9t9 خریدم مودم وای فای dlink دارم ولی نمیتونم به اینترنت وصل بشم .. در ضمن وایمکس ایرانسل استفاده می کنم تو خونه . لطفا راهنمایی کنید . مرسی
باسلام...
باتشکرازداداش وحید...
گرامی فایل پی دی اف بصورت تصویری آموزش داده شده نحوه راه اندازی دانگل وای فای...

پیوست‌ها

NEWCELL

کاربر افتخاری
2010-06-25
455
747
46
سلام دوستان شماره سریال دستگاه من اینه 0CCKKNR5S4006945 هست این نرم افزار جدید k9k9 wifi hd pvr تاریخ 6 خرداد 92
نسخه 13138
رو ریختم شبکه ها باز شد ولی 4 روز بیشتر باز نبود بعد قطع شد دیگه هم باز نشد الان هم دوباره این تاپیک رو خوندم انجام دادم ولی فایده نداشت یه مشکل دیگه هم که پیدا کردم شبکه های استانی و شبکه هایی مثل PMC روی دستگاه عادی به خوبی نشون میده ولی روی این دستگاه میگه سیگنال وجود نداره ممنون میشم راهنماییم کنید که چیکار باید بکنم

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,408
17,779
40
سلام دوستان شماره سریال دستگاه من اینه 0CCKKNR5S4006945 هست این نرم افزار جدید k9k9 wifi hd pvr تاریخ 6 خرداد 92
نسخه 13138
رو ریختم شبکه ها باز شد ولی 4 روز بیشتر باز نبود بعد قطع شد دیگه هم باز نشد الان هم دوباره این تاپیک رو خوندم انجام دادم ولی فایده نداشت یه مشکل دیگه هم که پیدا کردم شبکه های استانی و شبکه هایی مثل PMC روی دستگاه عادی به خوبی نشون میده ولی روی این دستگاه میگه سیگنال وجود نداره ممنون میشم راهنماییم کنید که چیکار باید بکنم

سلام دوست من

13139 را استفاده نماییدذ

دستگاه خود را ریست نمایید سپس تنظیمات شبکه را انجام دهید

آخرین ویرایش:

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
با درود ///دوستان حدود 1 سالي ميشه كه من يكدستگاه k9k9wififull hd خريدم ولي موفق به باز كردن و فعال كردن شرينگ نشدم /البته سال گذشته طبق فرمايشات دوستان عمل كردم يك تاريخ شروع و پايان شيرنگ هم روي صحفه امد ولي هيچ كانالي را باز نكرد و از تمام نرم افزار هايي هم كه دوستان قرار دادن و ....هم استفاده كردم ولي نشد /سوالي كه از دوستان دارم اينكه ايا براي فعال شدن و باز كردن و استفاده سيم لن مودم بايد تمام وقت به ريسيور وصل باشد ؟يا فقط وقتي كه فعال شد پورت لن را از ريسيور بايد جدا كنيم؟ و بعد از باز گشايي كانالها ايا نياز به وصل پورت لن به ريسيور ميباشد ///بدرودو با سپاس

بالا