مهم رفع مشکل فعال سازی شیرینگ رایگان برای سریالهای جدید

adel2009

مدیریت کل سایت
2009-06-15
10,502
47,860
با درود ///دوستان حدود 1 سالي ميشه كه من يكدستگاه k9k9wififull hd خريدم ولي موفق به باز كردن و فعال كردن شرينگ نشدم /البته سال گذشته طبق فرمايشات دوستان عمل كردم يك تاريخ شروع و پايان شيرنگ هم روي صحفه امد ولي هيچ كانالي را باز نكرد و از تمام نرم افزار هايي هم كه دوستان قرار دادن و ....هم استفاده كردم ولي نشد /سوالي كه از دوستان دارم اينكه ايا براي فعال شدن و باز كردن و استفاده سيم لن مودم بايد تمام وقت به ريسيور وصل باشد ؟يا فقط وقتي كه فعال شد پورت لن را از ريسيور بايد جدا كنيم؟ و بعد از باز گشايي كانالها ايا نياز به وصل پورت لن به ريسيور ميباشد ///بدرودو با سپاس

درود
دوست عزیز فقط زمانی که می خواهید کانال های کارتی را باز کنید باید پورت لن را به دستگاه وصل کنید
اگر پورت لن را هم جدا کنید کانال های کارتی قطع خواهند شد
زیرا فقط از طریق اینترنت کانال ها باز خواهند شد
اگر شرینگ رایگان دستگاه شما تمام شده باشد باید سیسیکم بخرید

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
درود
دوست عزیز فقط زمانی که می خواهید کانال های کارتی را باز کنید باید پورت لن را به دستگاه وصل کنید
اگر پورت لن را هم جدا کنید کانال های کارتی قطع خواهند شد
زیرا فقط از طریق اینترنت کانال ها باز خواهند شد
اگر شرینگ رایگان دستگاه شما تمام شده باشد باید سیسیکم بخرید

با درود ///پس اينطور كه شما ميفرماييد اگر جايي كه اينترنت ندارد بخواهيم از شيرنگ استفاده كنيم نميتوانيم و بايد ريسيور هميشه هنگام تماشاي كانالهاي كارتي به اينترنت وصل باشه درسته ؟و ايا راه ديگري وجود دارد كه بدون اينترنت بتونيم از كانالهاي كارتي استفاده كنيم ؟چون يكي از بچه ها يدونه اي استار داره بدون اينترنت كانالهاي كارتي را استفاده ميكنه .ميشه بگيد چطور ممكنه ؟////با سپاس

siyavash3

کاربر
2012-08-14
7
22
با درود ///پس اينطور كه شما ميفرماييد اگر جايي كه اينترنت ندارد بخواهيم از شيرنگ استفاده كنيم نميتوانيم و بايد ريسيور هميشه هنگام تماشاي كانالهاي كارتي به اينترنت وصل باشه درسته ؟و ايا راه ديگري وجود دارد كه بدون اينترنت بتونيم از كانالهاي كارتي استفاده كنيم ؟چون يكي از بچه ها يدونه اي استار داره بدون اينترنت كانالهاي كارتي را استفاده ميكنه .ميشه بگيد چطور ممكنه ؟////با سپاس

با درود , بله دوست عزیز اون از روش دانگل هوایی استفاده می کنه یعنی رسیور 2 تیونره می باشد و یک تیونرش به وسیله یک دیش جدا جهت باز کردن کانالهای کارتی استفاده می شود, موفق باشید

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
با درود , بله دوست عزیز اون از روش دانگل هوایی استفاده می کنه یعنی رسیور 2 تیونره می باشد و یک تیونرش به وسیله یک دیش جدا جهت باز کردن کانالهای کارتی استفاده می شود, موفق باشید

با درود ///خير دوست گرامي فقط 1 ديش داره

mehrdadmms2000

کاربر
2010-08-21
9
8
54
با عرض سلام و خسته نباشید.
میدونم مطرح کردن این سوال در این قسمت درست نیست ولی نتونستم قسمت مطرح کردن سوالات در قسمت آیکلاس HD رو پیدا کنم
من حدود یه هفته اس که یه رسیور iclass k9k9 خریدم و شیرینگ اینترنتی سی سی کم استفاده میکنم ولی تمام کانالها دارای فریز هست و اعصابم خیلی خرد شده.شیرینگ رایگان دستگاه هم فریز داره شدید.
ورژن نرم افزار رسیور 13139 است.سرعت اینترنتم 256.آیا عیب از رسیوره؟؟ اگر اینطوره چه رسیوری باید بخرم که در شیرینگ اینترنتیفریز نداشته باشه. آی استار بخرم خوبه؟
ممنون میشم منو راهنمایی کنید.باز هم از مطرح کردن سوال در این قسمت عذرخواهی میکنم.

Criss Angel

کاربر
2009-05-03
451
1,526
با عرض سلام و خسته نباشید.
میدونم مطرح کردن این سوال در این قسمت درست نیست ولی نتونستم قسمت مطرح کردن سوالات در قسمت آیکلاس hd رو پیدا کنم
من حدود یه هفته اس که یه رسیور iclass k9k9 خریدم و شیرینگ اینترنتی سی سی کم استفاده میکنم ولی تمام کانالها دارای فریز هست و اعصابم خیلی خرد شده.شیرینگ رایگان دستگاه هم فریز داره شدید.
ورژن نرم افزار رسیور 13139 است.سرعت اینترنتم 256.آیا عیب از رسیوره؟؟ اگر اینطوره چه رسیوری باید بخرم که در شیرینگ اینترنتیفریز نداشته باشه. آی استار بخرم خوبه؟
ممنون میشم منو راهنمایی کنید.باز هم از مطرح کردن سوال در این قسمت عذرخواهی میکنم.

دوست عزیز بهتره از آخرین ورژن 13142f استفاده کنید کیفیت شیرینگ بستگی زیادی به سرعت اینترنت داره
من مواقعی که فریز شیرینگ زیاد میشه یک بار دستگاه رو از پشت خاموش میکنم بعد از چند دقیقه مجدد روشن میکنم
فریز خیلی خیلی کم میشه

mehrdadmms2000

کاربر
2010-08-21
9
8
54
آیا کیفیت شیرینگ اینترنتی به نوع رسیور بستگی داره؟؟ اگر اینطوره آیا لازمه رسیورمو عوض کنم؟؟ در ضمن من الان از کانت gshare استفاده میکنم که میگن اصلا نباید فریز داشته باشه!! آیا حتما با آپدیت کردن به ورژن 13142 مشکل حل میشه؟؟ در ضمن من 13142 رو الان دانلود کردم غیر از فایل sgn تعدادی فایل key هم داخلش هست اوناروهم لازمه بریزم؟

آخرین ویرایش:

Criss Angel

کاربر
2009-05-03
451
1,526
آیا کیفیت شیرینگ اینترنتی به نوع رسیور بستگی داره؟؟ اگر اینطوره چه نوع رسیوری بخرم؟؟ در ضمن من الان از کانت gshare استفاده میکنم که میگن اصلا نباید فریز داشته باشه!! آیا حتما با آپدیت کردن به ورژن 13142 مشکل حل میشه؟؟

کیفیت شیرینگ بیشتر به سرعت اینترنت و کیفیت سرور اکانت هایی که خریداری میکنید هست
ریختن آخرین پچ خوبه ولی شما باید دقیقا مشکلتون رو پیدا کنید چیه

Criss Angel

کاربر
2009-05-03
451
1,526
دوست عزیز
به نظرم اول اینترنت رو چک کن ببین سرعت دانلودت چنده
دوم سعی کن رسیورت رو با آخرین ورژن آبدیت کن
اگر فریز زیاد داری یک بار دستگاه به مدت چند دقیقه از برق بکشید دوباره وصل کنید ببینید بهتر میشه؟
اینها چیزهایی هست که به نظرم در کیفیت شیرینگ تاثیر داره
دوستان دیگه لطفا اگر روشی رو میدونید اطلاع بدید

بالا