مهم رفع مشکل نرم افزاری قطعات جدید میکرو باکس 1

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150

همان طور که قبلا اعلام شد و اطلاع داريد اي سي فلش جديد مربوط به دانگل ميکرو باکس 1 جهت جلوگيري از کپي و سوء استفاده داراي قفل سخت افزار و نرم افزار و قسمت بوت نرم افزار بر اساس کانفيگ OTP هر قطعه متفاوت و براي ديگر قطعات قابل استفاده نيست بنابراين اگر شما اي سي جديد نصب کنيد و از فايل دامپ قطعه ديگري يا نرم افزارهاي مربوط به ميکرو باکس 2 استفاده کنيد با عدم کارايي قطعه مواجه خواهيد شد

بيشتر کاربراني که قطعه جديد تهيه و نصب نمودند از فايل فلش يا نرم افزار مربوط به دانگل ميکرو باکس 2 استفاده کردند که موجب عدم کارايي قطعه شده جهت رفع این مشکل نرم افزاری آماده شده که به صورت آنلاین و اتصال به سرور فایل بوت سازگار با otp را دریافت و مستقیما به ای سی دانگل ارسال می کند این کار کمتر از 30 ثانیه انجام می شود و مجدد قطعه معیوب شده شروع به کار می کند این مورد شامل دانگلهای جدید micro box 5 هم می شود و نرم افزار قابلیت تعمیر قطعه این دانگل هم دارد

طریقه استفاده از نرم افزار
1-ابتدا فایل FLASH DUMP دانلود و دانگل توسط این فایل آپدیت کنید
2-توجه قبل از اجراء نرم افزار repair اینترنت وصل کنید
3-نرم افزار اجراء و گزینه repair بزنید سپس دانگل به سیستم وصل کنید و آداپتور به برق بزنید منتظر بمانید تا پیغام موفقیت در کادر نمایش داده شود سپس دانگل ریست کنید احتیاج به آپدیت مجدد دانگل نیست آخرین ورژن 1.71 بعد از پایان کار نصب می شود

اگر مراحل فوق به درستی انجام شود و قطعه اصلی باشد مشکل رفع می شود

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

Reza99

Banned
2006-10-22
36
59
با تشکر از جناب علی رسیور
من اولین کسی بودم که همچین مشکلی داشتم
که سرانجام بالاخره آیسی رو تعویض کردم
حالا باید بگردم دنبال آیسی ببینم این روش جواب میده یا نه ....
احتمال زیاد فردا همینجا نتیجه رو اعلام میکنم ...
باتشکر
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=35427&p=221022&viewfull=1#post221022

آخرین ویرایش:

ahmadbibi

کاربر
2007-07-28
345
787

همان طور که قبلا اعلام شد و اطلاع داريد اي سي فلش جديد مربوط به دانگل ميکرو باکس 1 جهت جلوگيري از کپي و سوء استفاده داراي قفل سخت افزار و نرم افزار و قسمت بوت نرم افزار بر اساس کانفيگ OTP هر قطعه متفاوت و براي ديگر قطعات قابل استفاده نيست بنابراين اگر شما اي سي جديد نصب کنيد و از فايل دامپ قطعه ديگري يا نرم افزارهاي مربوط به ميکرو باکس 2 استفاده کنيد با عدم کارايي قطعه مواجه خواهيد شد

بيشتر کاربراني که قطعه جديد تهيه و نصب نمودند از فايل فلش يا نرم افزار مربوط به دانگل ميکرو باکس 2 استفاده کردند که موجب عدم کارايي قطعه شده جهت رفع این مشکل نرم افزاری آماده شده که به صورت آنلاین و اتصال به سرور فایل بوت سازگار با otp را دریافت و مستقیما به ای سی دانگل ارسال می کند این کار کمتر از 30 ثانیه انجام می شود و مجدد قطعه معیوب شده شروع به کار می کند این مورد شامل دانگلهای جدید micro box 5 هم می شود و نرم افزار قابلیت تعمیر قطعه این دانگل هم دارد

3-نرم افزار اجراء و گزینه repair بزنید سپس دانگل به سیستم وصل کنید و آداپتور به برق بزنید منتظر بمانید تا پیغام موفقیت در کادر نمایش داده شود سپس دانگل ریست کنید احتیاج به آپدیت مجدد دانگل نیست آخرین ورژن 1.71 بعد از پایان کار نصب می شود

استادعزیز خسته نباشید
ببخشید ایااین نرم افزاربرای میکروهای قدیمی که دچارمشکل شدند نیز کارایی دارد یافقط مختص قطعات تعویضی است

Ehsan_gmc

کاربر
2009-06-15
473
1,559
44
علی آقا باسلام من به شما پیام خصوصی زدم لطف کنید جواب بدید باتشکر....

arya7

کاربر
2010-03-11
77
164
با تشکر از جنابALI.RISIVER که زحمت این فایلها رو کشیدند
فایلهای فوق روی 4عدد( میکرو باکس 5 )توسط بنده تست شدند ودوباره احیا شدند
و این فایل فلشی که گذاشتم میکرو 5 رو به حالت اورجینال( ریسیور)باز می گرداند
http://1.irantks.biz/attachment.php?attachmentid=50112&stc=1&d=1306839476

آخرین ویرایش:

saeedss58

کاربر
2006-10-20
5
9
استاد عزیز با سلام

من هم این مشکل روداشتم که با تعویض قطعه پچ 1/70 روگرفت که بعد مدتی قطع شد بعد اشتباهی از پروگرام بون تعویض قطعه استفاده کردم الان با این برنامه که گفتین مراحل رو انجام دادم فلش دامپ رو زدم رو دستگاه بعد با ریپیر طبق دستور که دادین عمل کردم ولی ریپیر ***فول ندادچندین بار ریپیر رو اجرا کردم باز ***فول نداد اومدم ورژن1/71 رو روش ریختم باز ***فول نداد گفتم شاید فلش دامپ رو خوب نگرفته واسه همین باز دادم که الان دیگه ارور میده ظاهرا میگه یکبار این دستگاه چنج سریال شده دیگه قادر به چنج نیست میشه راه حلی برام ارائه بدین دستگاه مردم مونده رودستم

با تشکر

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
استاد عزیز با سلام

من هم این مشکل روداشتم که با تعویض قطعه پچ 1/70 روگرفت که بعد مدتی قطع شد بعد اشتباهی از پروگرام بون تعویض قطعه استفاده کردم الان با این برنامه که گفتین مراحل رو انجام دادم فلش دامپ رو زدم رو دستگاه بعد با ریپیر طبق دستور که دادین عمل کردم ولی ریپیر ***فول ندادچندین بار ریپیر رو اجرا کردم باز ***فول نداد اومدم ورژن1/71 رو روش ریختم باز ***فول نداد گفتم شاید فلش دامپ رو خوب نگرفته واسه همین باز دادم که الان دیگه ارور میده ظاهرا میگه یکبار این دستگاه چنج سریال شده دیگه قادر به چنج نیست میشه راه حلی برام ارائه بدین دستگاه مردم مونده رودستم

با تشکر

سریال 6 رقمی درج شده روی ای سی فلش برستید تا بررسی شود

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49

دوست عزیز علی آقا سلام

از توضیحات جامع و کاملت برای قطعات جدید بسیار ممنون و سپاسگزارم . تنها یک نکته :

اگر میشه توضیحی در مورد این نکته بفرمائید که پس از تعویض قطعه کاربران بایستی دقیقاً چه کاری انجام دهند ؟ آیا نیاز است نرم افزاری روی دانگل ریخته شود یا خیر ؟ آیا تنها تعویض قطعه موجب وصل شدن شیرینگ می گردد ؟

خواهشمند است در این مورد توضحی فرموده و کاربران زیادی را از سردرگمی نجات دهید .

باز هم از زحمات جنابعالی و تیم محترم شیرینگ کمال تشکر و قدردانی را می نمایم.

یا علی

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
دوست عزیز علی آقا سلام

از توضیحات جامع و کاملت برای قطعات جدید بسیار ممنون و سپاسگزارم . تنها یک نکته :

اگر میشه توضیحی در مورد این نکته بفرمائید که پس از تعویض قطعه کاربران بایستی دقیقاً چه کاری انجام دهند ؟ آیا نیاز است نرم افزاری روی دانگل ریخته شود یا خیر ؟ آیا تنها تعویض قطعه موجب وصل شدن شیرینگ می گردد ؟

خواهشمند است در این مورد توضحی فرموده و کاربران زیادی را از سردرگمی نجات دهید .

باز هم از زحمات جنابعالی و تیم محترم شیرینگ کمال تشکر و قدردانی را می نمایم.

یا علی

دوست عزیز قبلا چندین بار در مورد سوال های فوق در تاپیک های دیگر توضیح دادم بعد از تعویض قطعه نیاز نیست دانگل آپدیت شود توسط آخرین نرم افزار موجود ورژن 1.71 قطعه پروگرام شده اگر ورژن جدید ارائه شد بعد دانگل آپدیت کنید فقط با تعویض قطعه شرینگ w3 با استفاده از نرم افزار اصلی میکرو باکس 1 وصل و در اصل دانگل برای یک سال تمدید اعتبار می شود

آخرین ویرایش:

sia865

کاربر
2009-05-07
33
83
46
خدمت علی آقا سلام و خسته نباشید عرض میکنم بابت قطعات جدید میکروباکس که برام فرستادید ممنونم اما از 3 دانگلی که تعویض قطعه کردم فقط یکی کار میکنخ دو تای دیگه رو با دستوراتی که دادید نتونستم رفع مشکل کنم یعنی فلش دامپ رو زدم بعدش نرم افزار repair رو اجرا کردم قبلش به اینترنت هم وصل بودم ولی وقتی repair رو میزنم start میزنه چند تا نقطه 5دقیقه هم موندم اما پیغامی نمیاد نمیدونم چیکار کنم ممنون میشم منو راهنمایی کنید

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
خدمت علی آقا سلام و خسته نباشید عرض میکنم بابت قطعات جدید میکروباکس که برام فرستادید ممنونم اما از 3 دانگلی که تعویض قطعه کردم فقط یکی کار میکنخ دو تای دیگه رو با دستوراتی که دادید نتونستم رفع مشکل کنم یعنی فلش دامپ رو زدم بعدش نرم افزار repair رو اجرا کردم قبلش به اینترنت هم وصل بودم ولی وقتی repair رو میزنم start میزنه چند تا نقطه 5دقیقه هم موندم اما پیغامی نمیاد نمیدونم چیکار کنم ممنون میشم منو راهنمایی کنید
دوست عزیز قطعات ارسال شده مشکلی ندارند از نصب صحیح قطعات مطمئن شوید ممکن است مداری اتصال شده باشد

saeedss58

کاربر
2006-10-20
5
9
استاد عزیز بابت تاخیر در جواب شما معذرت می خوام دستم بند بود جایی بودم که دسترسی به دستگاه نداشتم به هر حال مشخصات ایسی رو به طور کامل که بر رو ای سی هک شده طبق همان ترتیب براتون می زارم
mxic mx
25L1608D
M21_12G
3E484700
L103835
سریال 6 رقمی درج شده روی ای سی فلش برستید تا بررسی شود

sanden

کاربر
2009-07-04
163
365
40
علی آقا با تشکر از شما قطعه به دستم رسید اما توی منو میزنه سریال نامبر اکسپایر شده ، لطفا راهنمایی بفرمایید من چه کاری باید انجام بدهم؟

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
علی آقا با تشکر از شما قطعه به دستم رسید اما توی منو میزنه سریال نامبر اکسپایر شده ، لطفا راهنمایی بفرمایید من چه کاری باید انجام بدهم؟

مشکلی نیست ابتدا دکمه قرمز کنترل بزنید تا دانگل ریست شود چند دقیقه صبر کنید توسط سیستم ota تاریخ اکسپایر به 2012 تغییر خواهد کرد و شرینگ برقرار می شود فقط قبل از این کار کابل w3 و کابل rs232 رسیور حتما باید به دانگل متصل باشد

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
استاد عزیز بابت تاخیر در جواب شما معذرت می خوام دستم بند بود جایی بودم که دسترسی به دستگاه نداشتم به هر حال مشخصات ایسی رو به طور کامل که بر رو ای سی هک شده طبق همان ترتیب براتون می زارم
mxic mx
25L1608D
M21_12G
3E484700
L103835

مشکل بررسی می شود نتیجه اطلاع خواهم داد

sia865

کاربر
2009-05-07
33
83
46
مشکلی نیست ابتدا دکمه قرمز کنترل بزنید تا دانگل ریست شود چند دقیقه صبر کنید توسط سیستم ota تاریخ اکسپایر به 2012 تغییر خواهد کرد و شرینگ برقرار می شود فقط قبل از این کار کابل w3 و کابل rs232 رسیور حتما باید به دانگل متصل باشد
علی آقا من هم همین مشکلو داشتم (پیغام expire میداد) که اشتباه کردم و رفتم نرم افزار 1.71 رو ریختم حالا که میخوام از repair استفاده کنم احساس میکنم ارتباط با server برقرار نیست احتمال داره اون موقع ارتباط مشکل داشت الان برطرف شده باشه؟

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
علی آقا من هم همین مشکلو داشتم (پیغام expire میداد) که اشتباه کردم و رفتم نرم افزار 1.71 رو ریختم حالا که میخوام از repair استفاده کنم احساس میکنم ارتباط با server برقرار نیست احتمال داره اون موقع ارتباط مشکل داشت الان برطرف شده باشه؟

فایلی از طریق ایمیل برای شما ارسال شد که با انتقال آن فایل به ای سی خراب مشکل رفع می شود بعد از آپدیت نتیجه در همین تاپیک اعلام کنید

آخرین ویرایش:

sia865

کاربر
2009-05-07
33
83
46
فایلی از طریق ایمیل برای شما ارسال شد که با انتقال آن فایل به ای سی خراب مشکل رفع می شود بعد از آپدیت نتیجه در همین تاپیک اعلام کنید
بابت ارسال فایل ممنون فایل رو دانلود کردم ام متاسفانه آپدیت نمیشود روی هر دو دانگل امتحان کردم ابتدا لودر را هجرا کردم بعد فایل dump.bin رو وارد کردم سپس mehboob بعد download را زدم اما عملی انجام نمیشود mode هم روی download هست مکر اینکه تنظیماتی باید روی لودر انجام شود منتظر راهنمایی شما هستم

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
ali resiver aziz :

سلام
چی شد تونستی مشکل منو پیدا کنی در مورد ای سی؟

شما 3 بار اقدام به تعمیر سریال کردید که otp قطعه توسط سرور شناسایی و به صورت خودکار مسدود شده بعد از اولین بار پیغام موفقیت دریافت شده نیاز نبود مجدد از گزینه repair استفاده کنید فعلا راهی نیست باید صبر کنید تا 12 روز دیگر تا شناسه قطعه شما از حالت قفل خارج شود و بعد مجدد اقدام کنید

بالا