مهم رفع مشکل نرم افزاری قطعات جدید میکرو باکس 1

aftab

کاربر
2006-10-04
237
530
دوست عزیز ممکن دانگل مشکل سخت افزاری داشته باشد بهتر ای سی فلش از برد خارج کنید و با دانگل دیگری تست کنید البته اخیرا ارتباط سرور با نرم افزار دچار اختلال شده و امکان تعمیر قطعه در همه ساعات نیست
سلام
دوست عزیز من ایسی فلش رو روی دانگل دیگری قرار دادم ولی باز هم دانگل بوت نمیشه من با استفاده از لودر gxt هر برنامه ای رو منتقل میکنم برنامه رو بصورت کامل دریافت میکنه ولی هیچ تغییری در دانگل انجام نمیشه منتظر پاسخ شما استاد عزیز هستم؟

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
سلام
دوست عزیز من ایسی فلش رو روی دانگل دیگری قرار دادم ولی باز هم دانگل بوت نمیشه من با استفاده از لودر gxt هر برنامه ای رو منتقل میکنم برنامه رو بصورت کامل دریافت میکنه ولی هیچ تغییری در دانگل انجام نمیشه منتظر پاسخ شما استاد عزیز هستم؟

دوست عزیز شما فایل فلش آپلود شده در صفحه اول همین تاپیک به دانگل منتقل کنید سپس دانگل به tv وصل کنید متن ارور روی صفحه نمایشگر بفرستید تا مشکل بررسی شود

pyramid1356

کاربر
2010-04-08
150
331
50
علی آقا، دوست عزیز ضمن خسته نباشید به استحضار می رساند بنده همیشه از شما در این سایت تشکر کردم بابت پشتیبانی قوی نرم افزاری، ولی یک گله هم دارم ، ببین برادر من من از شما یک آیسی جهت میکرو 1 خریداری کردم که مدت 2 یا 3 ماه شرینگ وصل بود ولی الان که شرینگ قطع و وصل می شه و زیاد تعریفی نداره قصد دارم که دانگل رو به حالت رسیور برگردونم ولی متاسفانه نمی دونم چرا این آی سی ( که اسم جنابعالی و ایمیل شما در منوی اصلی دانگل قرار دارد) هیچ نرم افزاری رو قبول نمی کنه از تمامی نرم افزارهای داخل این سایت و پیشنهادهایی که شما نیز دادین نیز استفاده کردم که افاقه نکرده ، به نظر شما این درست هست که این آیسی قفل گذاری شده باشه اون هم قطعه ای که بابت خریدش هزینه پرداخت شده . بهتر نیست برای دوستانی که این آیسی رو خریداری کردند اگر نمی خواین که نرم افزار در دسترس عموم قرار نگیره ( کسانی که آیسی از سایتی دیگر دریافت کردند ) مستقیم به ایمیل متقاضیان ارسال گردد و این مشکل قبول نکردن نرم افزار آیسی جدید حل بشه

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
علی آقا، دوست عزیز ضمن خسته نباشید به استحضار می رساند بنده همیشه از شما در این سایت تشکر کردم بابت پشتیبانی قوی نرم افزاری، ولی یک گله هم دارم ، ببین برادر من من از شما یک آیسی جهت میکرو 1 خریداری کردم که مدت 2 یا 3 ماه شرینگ وصل بود ولی الان که شرینگ قطع و وصل می شه و زیاد تعریفی نداره قصد دارم که دانگل رو به حالت رسیور برگردونم ولی متاسفانه نمی دونم چرا این آی سی ( که اسم جنابعالی و ایمیل شما در منوی اصلی دانگل قرار دارد) هیچ نرم افزاری رو قبول نمی کنه از تمامی نرم افزارهای داخل این سایت و پیشنهادهایی که شما نیز دادین نیز استفاده کردم که افاقه نکرده ، به نظر شما این درست هست که این آیسی قفل گذاری شده باشه اون هم قطعه ای که بابت خریدش هزینه پرداخت شده . بهتر نیست برای دوستانی که این آیسی رو خریداری کردند اگر نمی خواین که نرم افزار در دسترس عموم قرار نگیره ( کسانی که آیسی از سایتی دیگر دریافت کردند ) مستقیم به ایمیل متقاضیان ارسال گردد و این مشکل قبول نکردن نرم افزار آیسی جدید حل بشه

سلام ممنون دوست عزیز اما نرم نرم افزارها رایت شده روی ای سی قفل نشدن در کل چنین امکانی نیست فقط قسمت otp توسط خود شرکت تولید کننده قطعات قفل می شود جهت جلوگیری از کپی قطعه بنابراین شما نباید مشکلی برای انتقال نرم افزار داشته باشید جهت اطمینان هم اینک توسط نرم افزار ورژن 1.75 دانگل آپدیت کنید صد در صد نرم افزار قبول می کند
این قطعات برای استفاده از شرینگ نه تبدیل به رسیور جهت تبدیل به رسیور نرم افزار دیگری غیر از نرم افزارهای موجود در نت باید استفاده شود که به دلایلی معرفی نشده اما پیشنهاد می کنم دانگل به رسیور تبدیل نکنید می توانید از ماهواره هلاست یا یوتلست جهت برقراری شرینگ بدون مشکل استفاده کنید اگر هم می خواهید از حالت رسیور استفاده کنید اطلاع دهید تا نرم افزارهای مربوطه آپلود کنم

parsin

کاربر افتخاری
2009-08-30
1,615
3,366
34
دوست عزیز منم قطعه رودریافت کردم همه ورزنهاروئبخوبی وبدون مشکل قبول می کنه هیچگونه مشکلی ندارند

pyramid1356

کاربر
2010-04-08
150
331
50
سلام ممنون دوست عزیز اما نرم نرم افزارها رایت شده روی ای سی قفل نشدن در کل چنین امکانی نیست فقط قسمت otp توسط خود شرکت تولید کننده قطعات قفل می شود جهت جلوگیری از کپی قطعه بنابراین شما نباید مشکلی برای انتقال نرم افزار داشته باشید جهت اطمینان هم اینک توسط نرم افزار ورژن 1.75 دانگل آپدیت کنید صد در صد نرم افزار قبول می کند
این قطعات برای استفاده از شرینگ نه تبدیل به رسیور جهت تبدیل به رسیور نرم افزار دیگری غیر از نرم افزارهای موجود در نت باید استفاده شود که به دلایلی معرفی نشده اما پیشنهاد می کنم دانگل به رسیور تبدیل نکنید می توانید از ماهواره هلاست یا یوتلست جهت برقراری شرینگ بدون مشکل استفاده کنید اگر هم می خواهید از حالت رسیور استفاده کنید اطلاع دهید تا نرم افزارهای مربوطه آپلود کنم

راستش نرم افزار روی میکرو 1 من که آیس اون هم تعویض شده 1/71 بود خیر سرم اومدم اون رو به 1/75 ارتقاء بدم ، ولی با وجود اینکه نرم افزار بخوبی به دانگل انتقال پیدا می کرد با کمال تعجب ورژن اون به 1/75 تغییر نیافت و روی منوی دستگاه همون ورژن قبلی رو نشون می داد یکی از دوستان پیشنهاد eraze رو داد با لودر میکرو 2 و بعد انتقال 1/75 که متاسفانه منوی دستگاه سیاه شد و با وجود استفاه از نرم افزار های راهنمایی این سایت برای چنین شرایطی باز هم مشکل حل نشد و همچنان منوی دانگل سیاه می باشد

pyramid1356

کاربر
2010-04-08
150
331
50
ممنون علی آقا مشکلم حل شد هر 2تا دانگل درست شد خیلی لطف کردین انشا الله بتونم جبران کنم

سلام علی آقا من هم مشکل ایشان را دارم از شما قطعه خرید کردم و الان منوی دستگاه سیاه شده از فیال دامپ و رپیر نیز استفاده کردم ولی عکس العملی در ریپیر مشاهده نشد لطفا اگر ممکن هست اون فایلی که برای دوست عزیزمون ارسال کردید برای من نیز ارسال کنید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
با درود. دوست عزیز درخواست خودتون رو در پیغام خصوصی خدمت علی آقا بفرستید. گذاشتن آدرس ایمیل در متن خلاف قوانین سایت هستش.
بیشتر دقت کنید تا سریعتر پاسخ بگیرید.
موفق باشید.

yousefpilo

کاربر
2011-08-31
138
377
با سلام خدمت دوستان. آقا علی لطف کنید یه راه حل هم جلوی پای ما بزارید. اگر هم نمیشه کاری کرد بگید که انقد خودم و شما رو اذیت نکنم. با تشکر.

pyramid1356

کاربر
2010-04-08
150
331
50
با سلام امیدوارم مشکلت حل بشه.
تنظیمات لودر رو مثل عکس انجام بده.
موفق باشی.

من فایل مورد نظر شما رو انتقال دادم ولی مشکل حل نشد و همچنان منوی دستگاه سیاه می باشد

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
راستش نرم افزار روی میکرو 1 من که آیس اون هم تعویض شده 1/71 بود خیر سرم اومدم اون رو به 1/75 ارتقاء بدم ، ولی با وجود اینکه نرم افزار بخوبی به دانگل انتقال پیدا می کرد با کمال تعجب ورژن اون به 1/75 تغییر نیافت و روی منوی دستگاه همون ورژن قبلی رو نشون می داد یکی از دوستان پیشنهاد eraze رو داد با لودر میکرو 2 و بعد انتقال 1/75 که متاسفانه منوی دستگاه سیاه شد و با وجود استفاه از نرم افزار های راهنمایی این سایت برای چنین شرایطی باز هم مشکل حل نشد و همچنان منوی دانگل سیاه می باشد

سلام علی آقا من هم مشکل ایشان را دارم از شما قطعه خرید کردم و الان منوی دستگاه سیاه شده از فیال دامپ و رپیر نیز استفاده کردم ولی عکس العملی در ریپیر مشاهده نشد لطفا اگر ممکن هست اون فایلی که برای دوست عزیزمون ارسال کردید برای من نیز ارسال کنید

دوست عزیز قطعات جدید به هیچ عنوان نباید اریز شوند یا نرم افزارهای متفرقه دامپ روی آن رایت کنید زیرا بوت سازگار با otp قطعه پاک می شود به دلیل اینکه قسمتی از فایل بوت هر قطعه متفاوت و مربوط به شماره سریال می شود و اگر پاک شود قطعه غیر قابل استفاده خواهد شد که در این صورت باید از فایل پشتیبان مختص همان قطعه استفاده شود قبلا این موارد توضیح دادم این فایل توسط سرور با استفاده از نرم افزار آپلود شده در همین تاپیک دریافت کنید اگر باز موفق نشدید مشخصات خود را که قبلا جهت دریافت قطعه به ایمیل فرستادید یک بار دیگر به همراه شماره روی قطعه جدید به ایمیل من ارسال کنید تا فایل جهت رفع مشکل ارسال کنم

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
Starting......
Scuccess to get security data
This box have been progmramed s/n
Failed S/N! - 101029008508
با سلام مجدد خدمت استاد بزرگوارم. من یک میکرو 5 دارم یک ماهه پیش با همین برنامه ای که گذاشتین ریپیر کردم اما بیش از سه بار و الان پیغام بالا رو میده لطف کنید راهنمایی کنید. ما اینجا از داشتن adsl محروم هستیم و نمیتونیم از cccam استفاده کنیم من یک ایکس کرویزر 400 پلاس دارم و تنها راه باز کردن کانال ها همین دانگله. در ضمن من یک میکرو 1 هم دارم.

دوست عزیز متاسفانه شما بیش از 3 بار اقدام به تعمیر یک قطعه کردید و بعد از این توسط سرور سریال مسدود شده و دیگر فایلی برای قطعه شما ارسال نمی شود آخرین بار هم که ریپیر با موفقیت انجام شده سریال دانگل شما به 101029008508 تغییر کرده نباید مجدد ریپیر انجام می دادید حال کد 6 رقمی زیر شماره ای سی فلش ایمیل کنید شاید بتوانم فایل پشتیبان از سرور دریافت کنم

pyramid1356

کاربر
2010-04-08
150
331
50
دوست عزیز قطعات جدید به هیچ عنوان نباید اریز شوند یا نرم افزارهای متفرقه دامپ روی آن رایت کنید زیرا بوت سازگار با otp قطعه پاک می شود به دلیل اینکه قسمتی از فایل بوت هر قطعه متفاوت و مربوط به شماره سریال می شود و اگر پاک شود قطعه غیر قابل استفاده خواهد شد که در این صورت باید از فایل پشتیبان مختص همان قطعه استفاده شود قبلا این موارد توضیح دادم این فایل توسط سرور با استفاده از نرم افزار آپلود شده در همین تاپیک دریافت کنید اگر باز موفق نشدید مشخصات خود را که قبلا جهت دریافت قطعه به ایمیل فرستادید یک بار دیگر به همراه شماره روی قطعه جدید به ایمیل من ارسال کنید تا فایل جهت رفع مشکل ارسال کنم

ممنون از پاسخ شما به اطلاع شما برسونم که من از نرم افزاری که در این پست گذاشته بودیدی منظورم فایل دامپ و ریپیر هست نیز استفاده کردم که افاقه نکرد در خصوص ارسال شماره سریال قطعه راستش هرچی سعی کردم شماره رو بخونم حتی با ذره بین متاسفانه نشد ، نمی دونم شاید هم پاک شده چون خیلی ریز نوشته شده ( از طریق منوی دستگاه هم امکان پذیر نیست چون تصویر سیاه شده است ) و اما اخرین مکاتباتی که من از طریق ایمیل شخصی خودم رو باشما داشتم برای خرید قطعه رو مجدد ارسال می کنم ، مشخصات ایمیل من با نام کاربری در این سایت یکی می باشد ( جهت اطلاع ) ممنون می شم اگر فایل مورد نظر رو به ایمیل شخصی من ارسال کنید.

arsha5877

کاربر
2008-03-09
89
181
45
و الله من یه سوال برام پیش اومده و اونم اینه فلسفه این ic جدید چی بود؟؟مگه دوستان ادعا نمی کردند باید ic سریعا" تعویض بشه و بزودی ic های قدیمی از کار می افتند؟؟پس چی شد؟؟برای ic های قدیمی که مرتب داره برنامه میاد ولی ic های جدید و تعویضی تا دیروز در قطع کامل بسر می بردند!!!!

pyramid1356

کاربر
2010-04-08
150
331
50

سلام علی آقا علیرغم اعلام شما در پاسخ به پیام شخصی من مبنی بر ارسال فایل مورد نظر به ایمیل اینجانب هنوز ایمیلی از شما دریافت نکردم؟!

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلام آقا ی علی ریسیور تونستین فایل پشتیبان تهیه کنید؟ با تشکر.

دوست عزیز لاگ قطعه شما برای مسئول سرور ارسال شده و نهایت تا دو روز دیگر فایل دریافت می کنم

بالا