جالبه من هم برنامه ریپر رو زدم بعد ورژن 1/71رو زدم ولی چیزی باز نکرد
دیشب که برنامه رو زدن دیر وقت بود گفتم فردا تست کنم ولی فردا دیدم که چیزی باز نمیکنه
علی جان مشکل از چی میتونه باشه
تازه تاریخ رو زده 01/03/2010 شماره سزیال هم با 10شروع میشه
خیلی عجیبه
دوتا میکرو رو تست کردم که هر دو مثل هم هستند
من ریختم ولی برنامه repair که اجرا میکنم ارور میده بعد برنامه 1.78 ریختم دانگل به tv وصل کردم نوشته suc is unlock چیکار کنم؟؟؟؟؟
آقا علی سلام
اولش بگم که خودم کردم که لعنت برخودم باد!!!!
مشکل آیسی حل شده بود و دارای شماره سریال 101029023325به تاریخ 01/01/2012 شد ولی کانالی با دیتایدبلیو3وتور باز نکرد،فکرکنم اشتباهم از اینجا شروع شد که دوباره برنامه ریپیر رو اجرا کردم که مثلا شاید کانالی باز کنه یا سریال جدیدی بگیره که اتفاقا سریال تغییرکرد وشد 101029023334به تاریخ 01/05/2010 ولی بازهم کانالی بازنکرد،حالا این برنامه ای که زحمت کشیدید و آماده کردید،دوباره که میخوام ریپیرکنم با این پیغام مواجه میشم و اجازه ریپیر نمیده this box have been progmramed s/n faile s/n 101029023334
آقا علی خواهشا یه فکری به حالش بکنید اگر دانگل خودم بود دیگه بیخیال میشدم بدبختی مال ریس ادارم،دیشب هم ساعت 4 صبح براش اس دادم که مشکل آیسیش حل شده،که خودم همه چیز رو خراب کردم
آقا علی مطمئنم مشکلش فقط به دست شما حل میشه
منتظر راهنماییتون هستم لطفا
آقا علی ممنون از پیگیریتونبرای برقراری شرینگ نیاز به ریپیر مجدد نبود به هر حال الان سریال دانگل تغییر کرده و مشکلی ندارد باید حتما ورژن 1.78 به دانگل منتقل کنید بعد صبر کنید تا از طریق سیستم ota تاریخ اکسپایر تمدید شود توسط جهت 1002 یا هلاست
عالی جان ممنون از پیگیریتان .ولی من فکر میکنم یجای کار میلنگه .احتمالا نرم افزار مشکل داره
البته شما استاد هستید
از دیشب گذاشتم ولی سریال تغییری نکرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آقا علی ممنون از پیگیریتون
خوب دانگل دیگه سریالش پریده،منظورم اینه که تو نرم افزار ریپیر faile s/n 101029023334مینویسه ...
بعدشم ورژن 1.78 رو به دانگل تزریق کنم بعد کابل دیتا رو وصل کنم تا از طریق سیستم ota شناسایی بشه،منظورتون این هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا باید از طریق برنامه ریپیر دوباره سریالش از طریق سیستم ota شناسایی بشه؟؟؟؟؟؟؟/
ممنون از راهنماییتون
دوست عزیز دانگل به tv وصل کنید ببینید منو ظاهر می شود چناچه منو نباشد و ارور دریافت کنید متاسفانه قطعه غیر فعال شده و دیگر قابل تعمیر نیست شما می بایست بعد از ترمیم سریال از اطلاعات ای سی فلش توسط لودر مربوط به میکرو باکس 2 فایل دامپ تهیه کنید که اگر مجدد سریال خراب شد همان فایل استفاده کنید در این صورت دیگر نیاز به استفاده مجدد از نرم افزار ریپیر نیست
دوست عزیز دانگل به tv وصل کنید ببینید منو ظاهر می شود چناچه منو نباشد و ارور دریافت کنید متاسفانه قطعه غیر فعال شده و دیگر قابل تعمیر نیست شما می بایست بعد از ترمیم سریال از اطلاعات ای سی فلش توسط لودر مربوط به میکرو باکس 2 فایل دامپ تهیه کنید که اگر مجدد سریال خراب شد همان فایل استفاده کنید در این صورت دیگر نیاز به استفاده مجدد از نرم افزار ریپیر نیست
با عرض سلام چگونه و از کجا می توان فایل دامپ تهیه کرد با لودر مربوطه میکروباکس 2
سلام دوست عزیز توسط سیستم ota سریال تغییر نمی کند بلکه باید تاریخ اکسپایر تغییر کند اگر تاریخ اکسپایر تغییری نمی کند اعلام کنید تا مشکل بررسی شود در ضمن بعد از استارت نرم افزار جهت برگشت سریال در آخر هم باید حتما گزینه verify بزنید تا عملیات کامل انجام شود
علی جان تغییر نکرد
جالبه ورژن1/71 رو که میزنم تاریخ میشه 01/01/1012 بهد که 1/78 رو میزنم میشه 01/03/2010
اقا علی راه حلی داره؟آقا علی روی صفحه tv مینویسهchecksignature fail . ولی همینطور که دوستمون در پست قبلی گفت احتمال داره سرور دوباره از کار افتاده باشه چون گزینه verify وقتی استارت میکنم دوگزینه پرمیکنه بعد از 20ثانیه میزنه can not conect to server .آقا علی اگرامکان داره نرم افزاری که گذاشتید رو تست کنید چون احتمال داره سرور قطع شده باشه،مثل نرم افزاری که در پست اول بود
شماره ایسی جدید رو میخواستم؟
سلام علی آقا من هم تست کردم و لی تاریخ اکسپایر تغییری نکرد با تشکر
علی خان این شماره سریالیه که بعد از اجرای ریپیر نرم افزار بهم داد s/n 101029023334 اگر براتون مقدور هست خواهش میکنم فایل ریپیرشو برام قرار دهید
سپاس فراوان از زحماتتون
mx25l1608d
شماره سریال های که ابتدا آن ها 1010 متاسفانه اکسپایر شدن این مورد اطلاع دادم و منتظر پاسخ هستم البته این شماره مربوط به اکثر دانگلهای میکرو باکس 5 و ربطی به قطعات جدید ندارد
دوست عزیز متاسفانه اشتباه کردید و دیگر سرور فایلی به صورت آنلاین از طریق نرم افزار برای قطعه ارسال نمی کند می بایست برای این طور مواقعی خودتان بکاپ می گرفتید مشکل شما اطلاع خواهم داد شاید بتوانم فایل مربوطه از سرور دریافت کنم