مهم: سی ویژگی یک رسیور خوب برای تمام دوستان رسیور

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام
قصد دارم چندین ویژگی یک رسیور خوب را معرفی کنم تا دوستان در هنگام خرید به آنها توجه داشته باشند

1. ساپورت پروتوکلهای : جی باکس - CCcam - Mgcam - Evocamd - Newcs

2. خروجی HDMI جهت دیدن تصاویر با کیفیت بالا

3. امکان انتخاب رزولیشن و تغییر آن مخصوصا در هنگام ضبط

4. قابلیت دریافت کانالهای HD , SD واتصال به دیشهای HD

5.مجهز بودن به دو تیونر مرغوب جهت دادن و گرفتن همزمان دو سیگنال و نمایش بروی دو تلوزیون

6. مجهز به درگاه USB2 به بالا و جدیدا رسیورهای در حال ورود به بازارند که سازگار با استاندارد بلوتوث هستند

7.قابلیت PIP جهت دیدن همزمان دو یا چند کانال و در عین حال ضبط کردن

8. مجهز به پورت RJ45 جهت اتصالات شبکه ای و RJ11 جهت ورودی خط تلفن جهت اتصال به شبکه اینترنت

9.خروجی های مختلف صدا و تصویر از جمله SVIDEO خروجی صدای دیجیتال دالبی با اینترفیس اپتیک

10. دارا بودن سیستم عامل لینوکس

11. استفاده از پردازنده های نسل جدید که قابلیت های PVR , DVD , MP3 , MPEG4 , BLIND SEARCH , JPEG را ساپورت می کنند

12.استفاده از مودولاتور و دمودولاتورهای نسل جدید جهت دریافت هر نوع کانالی با هر مدولاسیونی

13.مجهز بودن به رم و گرافیک بالا جهت ویرایش تصاویر

14. مجهز بودن به حافظه کمکی جهت انجام عملیات ضبط و تایم شیفتینگ

15.ساپورت دستگاه توسط پچ نوسیان معروف

16.ساپورت درگاه کارت خوان با قابلیت ساپورت همه نوع کارت

17.ساپورت انواع موتورهای گردان و SAVE اطلاعات در خود ازجمله DiseqC 1.0, 1.2, USA
18. ساپورت انواع دانگل ها ازجمله دانگل الجزیره و Y4 و ...

19. عدم هنگ کردن در هنگام ضبط تصاویر

20 ضبط تصاویر با فرمتهای استاندارد و قابل دیدن در خود دستگاه و کامپیوتر

21. مجهز بودن به منوی پیشرفته EPG جهت دیدن اطلاعات و کانالها و برنامه ریزی

22. قابلیت ارنج سریع و راحت کانالها و عدم بهم ریختن آنها در هنگام سرچ جدید

24. قابلیت حذف و جابجایی کانالها تنها با فراخواندن شماره کانال

25. مجهز بودن کنترل ریموت دستگاه به دکمه های زوم و پاز و گرفتن عکس

26.بالا آمدن سریع دستگاه یا همان قابلیت FAST BOOTING

27. امکان انتقال سافتورها با USB و کابل RS232 و دارا بودن لودر کانال ادیتور

28. امکان اعمال تغییرات در پچ به عنوان مثال تغییر رنگ و بک گراند منوها و ...

29.مجهز بودن به قابلتهای سیگنال یاب در خود دستگاه همانند کاری که SATTELITE SYGNAL FINDER انجام می دهد

30. دارا بودن اکانت یکساله و مجانی بعضی کانالها و یا پروتوکلها

موفق باشید

samandsamand

کاربر
2009-04-12
377
1,549
به نظر من یه کارت dvb حرفه ای حدود 300000تومان یا بیشتر بگیری با یه سیستم در حد خروجی hd و رم و سی پی یو و کلی امکانات خوب در می آد همون یک میلیون بهتر هم بخوای خوب ارتقاش مییدی پولتونو خرج اینجور رسیوری نکنید
شاید هم بشه با اون 1900 دو تا از این سیستمو جمع کرد

اینو به عنوان نصیحت از یک مهندس ارشد !! بپذیرید خودم دارم کلی هم راضیم

hamid_diba

کاربر
2009-04-05
4
19
اقا این کارتی که میگی تو ایران هست چون نبود مجبور به خرید اینتر نتی از یه سایت خارجی کردم که با کلی مکافات گرفتم اما هیچ کس کار با اونو بلد نیست من فقط تونستم با هاش کانل معمولی رو ببینم تو قابلیت ها نت ورکینگ هم داره روی هر کانال که کلیک میکنم عکس دو تا کامپیوتر در حالت کانکت میده تازه این کارت رو من 360 تومن خریدم اگر کسی کار با این مدل رو بلده بگه ممنون میشم مدل این کارت broadlogic 2030 هست که قابلیت vbox هم داره

samandsamand

کاربر
2009-04-12
377
1,549
از همون کاتالوگی که خود سایت بهت داده می تونی استفاده کنی اگر هم خوره هستی چند تا سایت زبان اصلی ببین

اما در اصل کار کردنش به خود کارت بستگی نداره فقط باید نرم افزارهایی که عمومی هستند و همه دارن ازش استفده می کنن را خوب بلد باشی با هاش کار کنی به خودی خود کاری برات انجام نمی ده در این ضمینه هم توی سایتهای فارسی کلی نرم افزار هست با 10 دقیقه تلاش می تونی 2 تاشو گیر بیاری!!؟؟؟

اینجا هم با همون قیمت گیر می آد ! اما بدون که از این رسیور 2000000 تومانی هم کاراییش بیشتره هم مصرف برقش کمتره!

بالا