مهم طریقه اکتیو دانگل های جدید میکروباکس تولید 2010

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
برای تمدید دانگلهای که دارای شماره سریال oooo oooo و با استفاده از آخرین نرم افزار تاریخ اکسپایر 2010/3/1 می شود باید سریال دانگل حتما در همین تاپیک ارسال کنید
هر دانگل دارای یک شماره سریال روی بسته بندی و این سریال در پشت دانگل هم درج شده این شماره برای هر دانگل متفاوت و یک سان نیست بعد از رسیدن تعداد ایدی ها به حد تعیین شده که فعلا 50 عدد مناسب نرم افزار جدید برای تمدید اعتبار این دانگلها برای مدتی ارسال می شود

توجه داشته باشید این ایدی ها فقط شامل دانگلهای جدید و اگر کاربری که از دانگلهای سری اول استفاده می کند ایدی ارسال کند ابتدا در سرور چک می شود و در صورت موجود بودن نرم افزارهای جدید دیگر برای دانگل شما کارایی نخواهند داشت و دانگل اکسپایر می شود هر ایدی دارای یک شماره سریال می باشد

فعلا برای استفاده از دانگلهای جدید فقط می توانید از نرم افزار پیوست شده در همین پست استفاده کنید تاریخ اکسپایر به 1/3/2011 تغییر می کند البته موقت همچنین این نرم افزار فقط با استفاده از ماهواره w3 کارایی دارد و شرینگ دیگر ماهواره ها nss6,w6 قطع بر عکس سری اول بزودی نرم افزار فعلی غیر فعال خواهد شد و با استفاده از نرم افزار جدید در صورتی که ایدی ارسال کنید دانگل تمدید خواهد شد وگرنه بعد از استفاده از ورژن جدید دانگل اکسپایر خواهد ماند و کارایی ندارد

مهم
موارد فوق تمامی مربوط به دانگلهایی می شود که دارای شماره سریال oooo oooo می باشند و دانگلهای سری قدیم شامل این تاپیک نمی شود

آخرین ویرایش:

delta

کاربر
2006-10-06
33
94
استاد عزیز

ایا ارسال فایل در صورت قطع شدن تضمینی هست چون من می خواستم این دستگاه رو پس بدم ام بعد از فرمایشات شما

مردد شدم فقط می خوام مطمعن شوم که مزیت این دستگاه به قدیمیا چیه چون فروشنده دستگاه قدیمی هم دارد ومن می تونم عوضش کنم یعنی ممکن است اعتبار ایت دستگاهها ی فاقد سریال بیشتر از قدیمها باشد

با تشکر واحترام

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
استاد عزیز

ایا ارسال فایل در صورت قطع شدن تضمینی هست چون من می خواستم این دستگاه رو پس بدم ام بعد از فرمایشات شما

مردد شدم فقط می خوام مطمعن شوم که مزیت این دستگاه به قدیمیا چیه چون فروشنده دستگاه قدیمی هم دارد ومن می تونم عوضش کنم یعنی ممکن است اعتبار ایت دستگاهها ی فاقد سریال بیشتر از قدیمها باشد

با تشکر واحترام

دوست عزیز توجه داشته باشید اینجانب هیچ تضمینی نمی کنم که اگر دانگل جدید تهیه کنید حتما با اکتیو تا یک سال یا مدتی دیگر بدون مشکل کار کند این ها همه بستگی به کارخانه تولیدی دارد که تا چه زمان سرور ساپورت کند تنها تفاوت فعلی دانگلهای جدید با قدیم این است نرم افزار آخرین ورژن که قابلیت برقراری شرینگ توسط 3 ماهواره دارد برای دانگل جدید کارایی ندارد و باید حتما از نرم افزاری که معرفی شده استفاده کنید

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
مهم

تمامی دانگلهای میکروباکس توسط سریال قابل تمدید هستند و سریال تمامی دانگلهای موجود با هم متفاوت و این امکان کاربر ندارد که بتواند سریال دانگل تغییر دهد حتی با پروگرام ای سی فلش سریال هر دانگل با توجه به الگوریتم میکرو چیپ موجود روی دانگل تعریف شده و امکان تغییر سریال توسط نرم افزار نیست برخی کاربران بر این باور هستند می توانند با دامپ اطلاعات از ای سی فلش میکروباکس تمدید شده و به کار بردن این فایل برای دانگلی که فاقد اعتبار مجدد از این دانگل استفاده کنند اما این طور نیست می توانید هم اینک امتحان کنید

دانگل میکرو باکس در 4 زمان مختلف وارد بازار شد و به راحتی توسط نرم افزارهای جدید اعتبار هر دانگل قابل تغییر به طور مثال اگر نرم افزار ورژن 1.36 برای دو دانگل میکروباکس یکی دانگل سری اول و دومی دانگل های که دارای کارتن سفید رنگ بودند استفاده کنید تاریخ اکسپایر هر دانگل متفاوت می شود در صورتی که نرم افزار یک سان این امکان از طریق شماره سریال و توسط نرم افزار فراهم شده و می توان دانگلهای که بیش از یک سال وارد بازار شدند غیر فعال کرد و دانگلهای تولید جدید برای مدتی دیگر تمدید نمود که هم از طریق دیتا ارسالی توسط ماهواره سیستم ota ممکن و هم نرم افزار

آخرین ویرایش:

rx406

کاربر
2009-05-20
56
136
89%

نرم افزار برای دانگلهای جدید با قابلیت برقراری شرینگ فقط توسط w3
علي اقا سلام دانكل رو با اين برنامه اپلود ميكنم ولي تا 89% ميره و گير ميكنه مشكل چي؟

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
علي اقا سلام دانكل رو با اين برنامه اپلود ميكنم ولي تا 89% ميره و گير ميكنه مشكل چي؟

دوست عزیز این نرم افزار طوری که نباید بعد از خرید دانگل هیچ نرم افزاری به دانگل انتقال دهید و مستقیم باید از این ورژن استفاده کنید در صورتی که مشکل دارید از فایل کلین که دانگل به رسیور تبدیل می کند استفاده کنید سپس از این نرم افزار

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
به دلیل اینکه بیشتر دانگل های تولید جدید سری اول که حدود دو ماه قبل تولید شدند دارای یک شماره آیدی سخت افزار یکسان هستند برای اکتیو این دانگلها باید سریال دانگل حتما در همین تاپیک ارسال کنید
هر دانگل دارای یک شماره سریال روی بسته بندی و این سریال در پشت دانگل هم درج شده این شماره برای هر دانگل متفاوت و یک سان نیست

بالا