مهم : مشورت با همکاران تخصصی مخصوصا استاد رضا گل و استاد حیدری عزیز و دیگر دوستان فنی سایت

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام دوستان گل وخسته نباشید خدمت تمام دوستان عزیز ودوست قدیمی بنده مدیریت سایت همشهری خودم اقا رضا گل ..

امروز یک رسیور 9696x pvr از یکی از دوستان خودم برای من رسیده که زمان تست مثلا ماهواره یاهست و یا هاتبرد و غیره کمیت سیگنال موقع وصل سیم انتن به رسیور کمیت روی 95 درصد می باشد ولی اصلا کیفیت سیگنال بر قرار نمی شود فکر کنم مشکل سخت افزاری دارد در صورت ممکن خاذن هایی و یا ای سی که باید تعویض گردد همراه با علامت واسم خاذن را همراه عکس مشخص کنید روی برد رسیور ویا تیونر دستگاه. چون بنده با برد و تیونر ای کلاس کار نکردم بسیار سپاسگذارم..

در ضمن رسیور مدل اصلی می باشد چند عکس نیز از برد و تیونر رسیور اپلود شد ..

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

izeh

کاربر افتخاری
2006-10-09
345
1,514
سلام .متاسفانه و با اطمینان 100 درصد خدمت شما باید عرض کنم که دستگاه شما تقلبی میباشد.به علت نداشتن آی سی دریم و آی سی کناری آن
2.با توجه به تقلبی بودن دستگاه بیشتر این دستگاه ها که مشکل اینچنینی پیدا می کنن ایراد مربوط به cpu آنها میباشد

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
درود

پشت تیونر دوتا خازن 100 میکرو 16 ولت ( که آبی رنگه ) داره تعویض کنید.

سلام اقا فرشاد گل ممنونم از شما گل ..

ویک زحمت دیگر عزیزی اعلام کرده بود دیود کنار تیونر رو بکسره کن ببین سیگنال وصل میشه یا نه؟ منظور از دیود کنار تیونر ایا همین هست که بنده تیک زدم روی عکس ؟

بی نهایت سپاسگذارم ..

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام .متاسفانه و با اطمینان 100 درصد خدمت شما باید عرض کنم که دستگاه شما تقلبی میباشد.به علت نداشتن آی سی دریم و آی سی کناری آن
2.با توجه به تقلبی بودن دستگاه بیشتر این دستگاه ها که مشکل اینچنینی پیدا می کنن ایراد مربوط به cpu آنها میباشد

با درود //در تکمیل فرمایشات دوستمون این ریسیور تقلبی هستش /ولی برای رفع عیب معمولا تیونر و مدارات وابسته به ان که خراب شود این مشکل پیش میاد

سلام وبا تشکر از دوستان گل ..

لطفا پچ برای این مدل تقلبی را قرار دهید ممنونم ..

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917

پیوست‌ها

• 144.2 کیلوبایت بازدیدها: 119

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412

پیوست‌ها

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
درود
شما ابتدا ولتاژهای خروجی تیونر در دو حالت v-h بررسی کنید اگر ولتاژهای خروجی مشکل داشته باشد مربوط به lm317 و قطعات اس ام دی اطراف در غیر این صورت خرابی تیونر و خازن ها و مقاومت های مرتبط ما بین پردازنده و تیونر هم این عیب ایجاد می کند این مورد هم چک کنید بدون بستن سیم ال انبی کیفیت سیگنال هست یا خیر

Sepehr220

کاربر افتخاری
2010-06-14
101
431
44
درود طغرل جان دوست خوبم
معمولا خرابی از پردازنده هست خصوصا اگه خیلی غیرغادی داغ بشود ولی برای اطمینان اگر از توی منوی تنظیم انتن ولت lnbرا خاموش کنی 95% قطع شد ایراد توی سیستم تیونر هست وممکنه خود تیونر ایسی317 ویا ایسی1117ولتاژ3.3 خراب هست یا ترانزیستورهای ریز جلوی تیونر ایراد زده
درآوردن تیونر اگر باعث رفع عیب بشه تیونر خرابه
دیگه باید یکمی وقت بزاری ولتاژ خروجی تیونر هم به قول علی آقا دقیق چک کنید
کمی هم دلتو بزار پیش تعمیرکارا!

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام و با تشکر از استاد علی گل وتمام دوستان عزیز با تعویض تمام موارد اشاره شده سیگنال دوباره برقرار شد بی نهایت سپاسگذارم ..

عید سعید فطر نیز مبارک باشه دوستان وسروران گل ..

sam21

کاربر
2007-10-06
287
796
درود
شما ابتدا ولتاژهای خروجی تیونر در دو حالت v-h بررسی کنید اگر ولتاژهای خروجی مشکل داشته باشد مربوط به lm317 و قطعات اس ام دی اطراف در غیر این صورت خرابی تیونر و خازن ها و مقاومت های مرتبط ما بین پردازنده و تیونر هم این عیب ایجاد می کند این مورد هم چک کنید بدون بستن سیم ال انبی کیفیت سیگنال هست یا خیر

با سلام

دوست عزیز

آیکلاس زیاد تعمیر کردم که اینجور موارد بیشتر از پردازنده است که با تعویض مشگل برطرف میشود

وگاهی خازن 400 ولتی تغذیه خراب میشد و عدم کیفیت سیگنال نشان میداد

وگاهی هم خود آیسی 317 معیوب میشد که با توجه فرمایشات استاد
ALI.RISIVER

اعلام ولتاژ کنید تا به نتیجه برسیمhttp://forum.irantksat.com/member.php?u=42

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917

درود

درود طغرل جان دوست خوبم
معمولا خرابی از پردازنده هست خصوصا اگه خیلی غیرغادی داغ بشود ولی برای اطمینان اگر از توی منوی تنظیم انتن ولت lnbرا خاموش کنی 95% قطع شد ایراد توی سیستم تیونر هست وممکنه خود تیونر ایسی317 ویا ایسی1117ولتاژ3.3 خراب هست یا ترانزیستورهای ریز جلوی تیونر ایراد زده
درآوردن تیونر اگر باعث رفع عیب بشه تیونر خرابه
دیگه باید یکمی وقت بزاری ولتاژ خروجی تیونر هم به قول علی آقا دقیق چک کنید
کمی هم دلتو بزار پیش تعمیرکارا!

با سلام

دوست عزیز

آیکلاس زیاد تعمیر کردم که اینجور موارد بیشتر از پردازنده است که با تعویض مشگل برطرف میشود

وگاهی خازن 400 ولتی تغذیه خراب میشد و عدم کیفیت سیگنال نشان میداد

وگاهی هم خود آیسی 317 معیوب میشد که با توجه فرمایشات استاد
ALI.RISIVER

اعلام ولتاژ کنید تا به نتیجه برسیم

سلام دوستان گل وبا تشکر از تما عزیزان رسیور با تعویض موارد اعلام شده در عکس بمدت دوازه ساعت سیگنال برقرار شد والان دوباره قطع شده زمانی که سیم ال ان بی را وصل میکنم گزینه اول کمیت زده 95 درصد در ضمن موقعی سیم را جدا می کنم قطع میشه در صورت ممکن راهنمایی کنید چکار کنم که ایراد برای همیشه حل بشه البته بنده به دوستم گفتم این رسیور تقلبی هست و ارزش درست کردن نداره ولی خودم می خواهم رفع ایراد کنم این رسیور تقلبی را ... موفق باشید دوستان گل ..

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
دوست عزیزم با سلام
ابتدا یک خازن در مسیر خروجی رگولاتور 3.3 ولت که به پایه 3 و چهار تیونر میرود را برداشته و به جای آن خازن 100 الی 220 میکرو 16 ولت بگذارید تا ولتاژ 3.3 از هر لحاظ صاف باشد و دستگاه را دوباره تست کن و اگر مشکل پابر جا است رگولاتور 1117 3.3 ولتی را نیز با یک مارک مرغوب تعویض کن .
روی اکثر بردهای اوراقی موجود است و در اکثر مدلهای قدیمی همین شماره با ظاهری بزرگتر است که کیفیت بهتری دارند

sat service

کاربر
2015-07-21
55
108
با اجازه اساتید :
اگر بعد از 12 ساعت شما قطع سیگنال دارید یعنی قطعه ای نمیسوز است !!! بصورت عامیانه
این قطعات میتونه ترانزیستور های جلوی lm317 باشه یا مقاومت و دست آخر cpu که در این حالت امکانش زیاده پایه های آخری سی پی یو که دیتا هست رو چک کنید امکان قلع مردگی وجود داره .

بالا