مهم مهم : رسیور تقلبی istar x70000

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,564
رسیور تقلبی istar x70000

دوستان با توجه به محبوبیت شرکت ای استار در میان کاربران عده جهت سود جویی متاسفانه نمونه تقلبی این برند رو وارد بازار کردن . که تا حالا سابقه نداشته . دوستان مواظب خرید خود باشن و با رسیور اصلی مطابقت دهند و اطلاع رسانی کنن.

پیوست‌ها

• 54.7 کیلوبایت بازدیدها: 171
  • 48.6 کیلوبایت بازدیدها: 169
  • 59.6 کیلوبایت بازدیدها: 184

hadihama1360

کاربر
2006-10-16
30
96
ای بابا مورچه چیه که کله پاچش چی باشه تمام مدلهای آی استار مشکلات فراوان و خرابی های زیادی دارند که اصلا در بیشتر موارد قابل تعمیر نیستند حالا بر فرض ببین اون شرکته چقدر بدبخته که میخواد از آی استار کپی کنه و تقلبی بزنه

2007-06-19
1,872
19,347
ای بابا مورچه چیه که کله پاچش چی باشه تمام مدلهای آی استار مشکلات فراوان و خرابی های زیادی دارند که اصلا در بیشتر موارد قابل تعمیر نیستند حالا بر فرض ببین اون شرکته چقدر بدبخته که میخواد از آی استار کپی کنه و تقلبی بزنه

سلام

کاری به خوب یا بد بودن محصولات آی استار نداریم ، اما در حال حاضر این برند یک برند معروف بین مصرف کننده شده و بعضی ها به همین دلیل ممکن هست خواسته باشند محصولاتشونو به نام این برند به مشتری بفروشند .......

ضمنا آی استار تنها برندی بود که اگر قطعاتش داخل بازار گیر نیومد یا بردش به هر دلیلی تعمیر نشد تونستم برد کاملشو از شرکتش با قیمت منصفانه تهیه کنم و کار خودم و مشتری رو راه بندازم ..... برند های دیگه ای که محصولاتی مثل آی استار دارند فکر نکنم هیچکدومشون همچین پشتیبانی داشته باشند / موفق باشید .

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,564

کله پاچه اش هر چی باشه بازار اول ایرانو داره . بعد هم شما دستگاه تا 200 هزار تومان بالای قیمت ای استار بگو تا من اینجا برات مشکلاتشو ردیف کنم که بعضی موقع باعث خنده میشه . من تعجب میکنم از این صحبت شما بیشترین خرابی ای استار روی بوت موندنه که اونم نود درصدش با اشتباه مصرف کننده پیش میاد . و 10 درصد مشکلات سخت افزاری که برای هر برندی ممکنه پیش بیاد . ای استار تونسته دستگاه های روانه بازار کنه برای طبقه متوسطه با بیشترین کارایی من برم دو میلیون بدم دریم باکس که چه اتفاقی بیفته . بعد هم تقلب تقلبه حالا میخواد ای استار باشه یا دریم باکس .

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا