مهم نحوه تمدید اعتبار و استفاده مجدد از دانگلهای میکرو باکس غیر فعال

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
s/n : 9801 09039

Email: safir_054@yahoo.com

علی آقا لطف کنید و بفرمائید چطور برد اصلی را جدا کنیم و بفرستیم ؟

باتشکر از زحمات شما

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
سلام
من از کجا باید بدونم که دانگل من تولید قبل یا بعد از 2010 هست

ظاهراً اساتید گفته اند از روی شماره سریال می تونی بفهمی ، اگر با 9 یا 09 شروع بشه قدیمیه .

من هم سئوال تو را دارم ، حتی شماره سریال دانگلم را هم اعلام کردم ، ولی مثل اینکه کسی نیست جواب بده .

pyramid1356

کاربر
2010-04-08
150
331
50
قبلا در همین سایت نرم افزاری توسط اقای شیهان قرار داده شد که شماره سریال رو عوض می کرد و نرم افزار 1/58 رو هم خوب ساپورت می کرد که متاسفانه بعد چند روز قطع شد
اینجا یک سوال هست با وجود این تجربه آیا راهی وجود ندارد ( در آینده نزدیک ) که از طریق نرم افزار بشود شماره سریال رو عوض کرد تا نرم افزار های ورژن جدید رو بشود آپدیت کرد و دیگه نیازی به تعویض قطعه نباشد

sanden

کاربر
2009-07-04
163
365
40
به نظر من امکان اینکه از لحاظ نرم افزاری بشه تمدید اعتبار کرد هست ، اما چون اونا هم احتمال میدن نرم افزار هک بشه یا اگه کسی هزینه شو بده منتشرش کنه این کار رو انجام نمیدن و راه حل سخت افزاری رو در پیش گرفتند ، با این حال باید منتظر بود و دید چی پیش میاد.

ساسان س

کاربر
2009-07-21
31
47
42
مگه میکرو باکس جدیدی بخوای بخری چقدره من کاری به کسی ندارم اما مال من اگه از کار هم بیوفته باز میرم میکرو 2 میخرم تعویض قطعه و اینجور چیزا چه فایده ای داره منظور من علی آقا نیست ایشون شخص محترمی هستن اما از کجا معلوم اشخاص دیگه ای با این عنوان که اعتبار شارژ میکنیم و از این قبیل حرفها مردمو سرکیسه نکنن این موضوع نرم افزار جدید نیست حالا علی آقا بیاد مردانگی کنه اینکارو برا ما انجام بده بعد از اون چی باید کرد هر دفعه 15000 تومان بدی برا چند ماه خوب یه میکرو باکس 2 بخر فعلا هم بی دردسر داره ساپورت میشه حالا بازم نظر خودتون من نظر خودمو گفتم البته بازم میگم من قصد توهین به کسی رو ندارم اما باشرایط پیش اومده عقلانی نیست اینقدر هزینه کنیم برا مدتی هم که معلوم نیست

sayeh.shab

کاربر افتخاری
2008-11-13
526
1,146
با سلام
دوستان خوبم باید بگم توقع شما کمی زیاد شده به خاطر ساپورت خوب تیم شیرینگ
به نظر من اگه تیم ساپورت اعلام میکرد که همه دانگلهای قدیمی اکسپایر شده و باید بیرون بندازید بهتر بود
حالا که راهی واسه تمدید گذاشتن دوستان فقط میخوان مجانی باشه
برای اینکه موضوع روشن تر بشه ازتون میخوام که یک نگاهی به شیرینگ دانگل تایمر بیندازید که الان چند ماهه که قطعی داره و خیلی از پکیجها قطع شدن و هیچ کس هم کاری به مشتریاش نداره
حتی علی آقا خواستن فکر چاره ای واسه تمدیدش بکنن که نشد
حرفم فقط اینه که با این ساپورت خوب قدرشناس باشید.

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
تصمیم تیم ساپورت برای راحتی کاربران تمدید از طریق نرم افزار بود اما به علت سو استفاده برنامه نویس شرکت بوتچ و ارسال نرم افزارها دامپ و تغییر سریال هیچ اعتباری نیست به همین دلیل تغییر قطعه سخت افزار بهترین راه شما مجبور نیستید حتما دانگل را تمدید کنید می توانید دانگل جدید تهیه و استفاده کنید اما این مسئله در نظر داشته باشید هزینه های که صرف سرور خرید کارت تهیه اکانت و غیره می شود بسیار بیشتر از این که قرار از مصرف کننده دریافت شود کارخانه سازنده یک محصول تولید می کند و می فروشد قرار نیست که همیشه ساپورت کند

ebi111

کاربر
2009-06-16
161
523
48
با سلام
دوستان اگه یادتون باشه از 3-4ماه پیش قرار بود میکرو سری قدیم قطع بشه
اما هنوز وصل پس فکر میکنم مسئولین شرینگ بیش از اون چیزی که بابت خرید
دستگاه هزینه کردیم به همه ما حال دادند وباید بابت تمدید مجدد دستگاه سپاسگذارشون
باشیم
با تشکر از علی اقا وسایر دوستان