مهم نحوه تمدید اعتبار و استفاده مجدد از دانگلهای میکرو باکس غیر فعال

arash_240

کاربر
2010-09-20
4
6
درخواست راهنمايي

با سلام به تمام مديران و كاربران من با استفاده از نرم افزارهاي تبديل ميكرو ميكرو 1رو به 2 تبديل كردم و بعد برنامه جديد ميكرو 2 كه ورژن 2.17 است رو روي ميكرو يك زدم ولي متاسفانه كانلي باز نميكند و وقتي سيم تصوير ميكرو رو وصل مكنم مشاهده مشود كه منو اون تغير كرده و كنترل كار نميكند و چراغ سبز توي ميكرو چشمك ميزند اگر امكان داره راهنمايي كنيد ببينم چطور ميشه كانالهارو باز كرد با ارزوي موفقيت تمام دوستان

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام به علی آقا

استاد عزیز من هم مثل دوستمون نرم افزاری را که شما برای تست گذاشته بودید ، روی دانگل ریختم .
تاریخ دانگل من همون 2011-05-01 باقی موند.
سریال دانگل من هم عبارتست از : 09039 9801 : Sn

خواهشمندم راهنمائی کنید . اگر قرار هست سخت افزار تعویض بشه ، تا قطعه باقی مونده است اقدام به خرید کنیم .
اگر هم احتیاجی به تعویض نیست بفرمائید از چه نرم افزاری استفاده کنیم .
چون با اینکه تاریخ اکسپایر تا 6 ماه دیگر فرصت دارد ، ولی هیچ کانالی را باز نمی کند.
ضمن اینکه داخل برنامه نوشته شده است : تست میکروباکس اورژینال
ورژن آن هم 1.59 شده است .
خواهشمندم راهنمائی کنید .
با تشکر

دوست عزیز دانگل شما جدید و نیاز به تغییر قطعه سخت افزاری نیست می توانید از نرم افزار اصلی ورژن 1.59 استفاده کنید

ABS56

کاربر
2007-10-27
45
45
سلام دوست عزيز من دانكل ميكروباكس دارم شماره سريال 090هست روي دانكل هم نوشته mde in china
ايا ميشه قطعه رو عوض كنم دوباره روشن بشه از نرم افزارهاي قبل استفاده ميكردم هيج مشكلي نداشت حالا بسته شده
متشكرم

rezamanutd

کاربر
2010-12-07
3
7
با سلا علی اقا من نرم افزار فوق رابه میکرو دادم تاریخ به 2010 تغییر نکرد وهمان1/5/2011 باقی ماند لطفا راهنمایی کنید میکرو قابل تمدید هست یانه سریال ان با909 شروع میشه با تشکر

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
تشکر و قدردانی و خسته نباشید

دوست عزیز دانگل شما جدید و نیاز به تغییر قطعه سخت افزاری نیست می توانید از نرم افزار اصلی ورژن 1.59 استفاده کنید

علی آقای عزیز سلام

نمی دونم با چه زبونی ازت تشکر کنم . زدن کلید تشکر تنها کافی نیست . تشکر نه به خاطر اینکه گفتید دانگل من جدیده و نیازی به تعویض قطعه نداره .

حتی اگر دانگل قدیمی بود و نیاز به تعویض قطعه داشت ، باز هم جای تشکر داشت . چون تکلیف آدم را روشن میکرد و این مرهون زحمات شما دوست عزیز است .

تشکر من فقط به دلیل پاسخ سریع و دقیقی هست که به کاربران سایت می دهید و برای کاربران وقت می گذارید . واقعاً خسته نباشید .ازت ممنونم .

امیدوارم بدون خستگی به کارت ادامه بدی و همیشه موفق باشی .

در آخر فقط اگر ممکنه نرم افزار اصلی 1.59 هم بذاری ازت ممنون میشم .

از دور دست گرمت را می فشارم .

یا علی

آخرین ویرایش:

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
ورژن 1.59

دوست عزیز ، علی آقا سلام

من ورژن 1.59 را قبلاً به دانگل منتقل کرده بودم ( قبل از پاسخ شما ) . ولی زمانی که میخواستم تاریخ اکسپایر و منوی دانگل را در تلویزیون ببینم ، هیچ تصویری وجود نداشته و صفحه تلویزیون کاملاً سیاه بود .

ظاهراً هیچ سیگنالی توسط دانگل به تلویزیون منتقل نمیشد .

اکنون چه دستوری می فرمائید ؟ بازهم 1.59 را بریزم و نیازی به تعویض قطعه نیست ؟

یا اینکه بایستی تعویض قطعه سخت افزاری صورت گیرد ؟

یا علی

آخرین ویرایش:

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
دوست عزیز ، علی آقا سلام

من ورژن 1.59 را به دانگل منتقل کردم . ولی زمانی که میخواستم تاریخ اکسپایر و منوی دانگل را در تلویزیون ببینم ، هیچ تصویری وجود نداشته و صفحه تلویزیون کاملاً سیاه بود .

ظاهراً هیچ سیگنالی توسط دانگل به تلویزیون منتقل نمیشد .

اکنون چه دستوری می فرمائید ؟ بازهم 1.59 را بریزم و نیازی به تعویض قطعه نیست ؟

یا اینکه بایستی تعویض قطعه سخت افزاری صورت گیرد ؟

یا علی

با سلام دوست عزیز نرم افزار دامپ 1.59 از لینک زیر دریافت و به دانگل انتقال دهید باید مشکل رفع شود

آخرین ویرایش:

hojjat651

کاربر
2009-02-28
64
128
میکرو باکس سری جدید تا دیروز با ورژن 1.59 یا 1.60که برای میکرو باکس 1 بود کار می کرد اما امروز کار نمی کند پچ جدید که امروز منتشر شده را روی ان ریختم صفحه ان سیاه شده و هیچ کانالی را باز نمی کند

arash_240

کاربر
2010-09-20
4
6
با سلام به تمام مديران و كاربران من با استفاده از نرم افزارهاي تبديل ميكرو ميكرو 1رو به 2 تبديل كردم و بعد برنامه جديد ميكرو 2 كه ورژن 2.17 است رو روي ميكرو يك زدم ولي متاسفانه كانلي باز نميكند و وقتي سيم تصوير ميكرو رو وصل مكنم مشاهده مشود كه منو اون تغير كرده و كنترل كار نميكند و چراغ سبز توي ميكرو چشمك ميزند اگر امكان داره راهنمايي كنيد ببينم چطور ميشه كانالهارو باز كرد با ارزوي موفقيت تمام دوستان

با سلام به مديران عزيز كسي نميتونه منو راهنمايي كنه ببينم چيكار بايد بكنم كه مشكل من حل بشه

shahab1359

کاربر
2008-09-22
138
232
با سلام به مديران عزيز كسي نميتونه منو راهنمايي كنه ببينم چيكار بايد بكنم كه مشكل من حل بشه
دوست عزیز باید از فایل کلین استفاده کنی و بعد فقط نرم افزار میکروباکس 1 استفاده کن چون قابل تبدیل به میکرو 2 نیست و دانگلت آسیب می بینه .فایل کلین هم تو همین تاپیک میکروباکس هست اگه بگردی

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
با سلام دوست عزیز نرم افزار دامپ 1.59 از لینک زیر دریافت و به دانگل انتقال دهید باید مشکل رفع شود

دوست عزیز ، علی آقا سلام

با انتقال ورژن 1.59 به دانگل شیرینگ وصل و کانال ها باز شدند .

یکبار دیگر جا دارد از زحمات شما تشکر کنم .

دیگر احتیاجی به تعویض قطعه نیست ؟

یا علی

hojjat651

کاربر
2009-02-28
64
128
سلام لطفا من را راهنمایی کنید با تشکر
دانگل میکرو باکس 1 سری جدید از دیروز که ورژن 1.60 روی ان قطع شده بود برنامه ای که دیروز منتشر شده بود را روی آن ریختم دیگر نه تصویر می اورد نه کانال باز میکند از فایل فلش و کلین هم جواب نگرفتم یعنی دیگر برنامه های میکرو 1 را قبول نمی کند به میکرو 2 هم تیدیل نمی شود

avinekurdistan

کاربر
2009-07-05
11
13
41
جهت تمدید اعتبار و استفاده مجدد از دانگلهای قدیمی میکرو باکس باید قطعه قبلی از سخت افزار حذف و قطعه جدید جایگزین شود بعد از استفاده از قطعه جدید تاریخ اکسپایر و سریال دانگل تغییر خواهد کرد و دانگل فعلا تا 6 ماه آینده قابلیت برقراری شرینگ خواهد داشت البته توسط نرم افزار ورژن 1.60 که بزودی ارسال می شود به مدت اعتبار اضافه می شود ابتدا قرار بود با دریافت سریال دانگلها غیر فعال و ارسال نرم افزار تمدید اعتبار انجام شود اما فعلا ممکن نیست و باید حتما قطعه جدید جایگزین شود​

در حال حاضر فقط ورژن 1.42 برای دانگلهای غیر فعال کارایی دارد که تا چند روز آینده دیگر کارایی نخواهد داشت ورژن های 1.58-1.56 برای دانگلهای سری جدید کارایی دارند​

برای تمدید هر دانگل باید 15000 تومان پرداخت شود که بیشتر این مبلغ متعلق به تیم ساپورت در صورتی که در فروم های مجاور و ..... سوء استفاده شود اینجانب و تیم ساپورت هیچ مسئولیتی نداریم وممکن دانگل کمتر از موعود مقرر غیر فعال شود بنابراین اگر خواستار تمدید اعتبار دانگل با شرایط فوق هستید شماره سریال دانگل به همراه ایمیل خود توسط پیام خصوصی یا در همین تایپک ارسال کنید​

بيشتر کاربران با ارسال پيام هاي متعدد خواستار دريافت قطعه هستند و حاضر به ارسال برد دانگل نیستن به همين دليل تصميم گرفتيم قطعه براي مصرف کننده ارسال شود​

شرايط جهت دريافت قطعه دانگل
ابتدا مبلغ 15000 به حساب زير واريز و و حتما شماره فيش بانک به همراه آدرس کد پستي مشخصات کامل خود به ايميل زير ارسال کنيد بيشتر مبلغ پرداختي به حساب تيم ساپورت ارسال مي شود​

شماره حساب
0309676136007
صادرات محمد علی موسوی​

شماره کارت

7475-4337-9911-6037
ملی محمد علی موسوی

از تاريخ 2010/12/20 توزيع قطعه دانگل آغاز مي شود شما تا اين زمان فرصت داريد مبلغ پرداخت کنيد زيرا بايد بيشتر اين مبلغ تا اين تاريخ براي سرور ارسال شود به همراه قطعه فايل آموزشي جهت راهنمايي براي تعويض قطعه ارسال مي شود مي توانيد توسط هيتر براحتي قطعه تعويض کنيد يا اينکه به تعميرکار مراجعه کنيد قطعه کاملا سالم و تست شده و براي تمام دانگلهاي سري قديم کاربرد دارد فعلا فقط 300 قطعه موجود تصمیم داشتیم از فردا توزیع قطعه شروع شود اما به دلیل تصمیم سرور برای تغییر نرم افزارهای جدید و مشکلاتی که احتمال دارد با ورژن های جدید ایجاد شود با کمی تاخیر ارسال خواهد شد مدت زمان کارکرد دانگل از اول سال 2011 تا اواسط سال جدید مسئولیت تهیه و تعویض قطعه با خود کاربر هیچ اجباری نیست​

خواهشا از کپي اين مطلب در ديگر فروم ها خود داري کنيد اينجانب فقط در صورتي پاسخگو مشکلات برای این مورد خواهم بود که کاربر فقط از اين سايت پيگير تمديد دانگل شده باشد ممکن فردا سايت ديگري هم اين ادعا داشته باشد مي تواند قطعه دانگل توزيع کند و.....که هیچ ارتباطی با اين سايت و تيم ساپورت ندارد قطعه جديد داراي مشخصات خاصي و تنها با نرم افزارهاي جديد سازگاري دارد حتي اگر کپي هم شود قابل استفاده براي دانگلهاي قديمي نيست در ضمن اين قطعه از فروشگاههاي الکترونيک قابل تهيه نيست​

جهت اطمینان از اینکه آیا دانگل نیاز به تمدید دارد نرم افزار دیگری تهیه شده دانلود و به دانگل انتقال دهید در صورتی که تاریخ اکسپایر دانگل به سال 2010 تغییر کرد باید تمدید شود​
با تشکر از زحمات شما دوست عزیز یک سوال داشتم اگه جواب بدید ممنون میشم ایا امکان این وجود ندارد که ما با پرداخت مبلغی به تیم شرینگ انها قطعه ایی در اختیار ما بدن که میکرو 1 را تبدیل به میکرو2 کنیم و ازین به بعد از نرم افزار میکرو2 استفاده کنیم دوستان دیگه هم اگه نظر بدن ممنون میشم :dast:

canalsat

Banned
2009-09-08
257
1,240
44
دوست عزیز نیاز نیست شما قطعه بخرید نرم افزار جدید برای میکروباکس1 اومد با این برنامه میکروباکس1 تبیدیل به میکروباکس2 تبدیل میشود موفق باشید:eek:k:

بالا