مهم نرم افزار جدید برای رفع مشکل استارست های سری 550

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام

اگر از نرم افزار سونی ست جهت استفاده از دانگل میکرو باکس برای رسیورهای سری 550 استارست استفاده شده و حال رسیور هیچ نرم افزاری دریافت نمی کند ابتدا نرم افزار آپلود شده در همین پست دانلود کنید و طبق آموزش زیر به دقت مراحل انجام دهید بعد از آپدیت رسیور توسط این نرم افزار می توانید از ورژن 526 استفاده کنید قبلا این مشکل بررسی شده و نرم افزارهای مربوطه هم در اختیار کاربران قرار گرفته لینک زیر مشخص اما به دلیل اینکه برخی مصرف کنندگان مشکل دارند و تنها راه پیشنهادی از طرف انجمن های دیگر فلش کردن دستگاه مجدد نرم افزار و طریقه تبدیل قرار گرفت

طریقه آپدیت رسیور توسط این نرم افزار

1-کابل آپدیت بین رسیور و سیستم وصل شود (از سالم بودن کابل مطمئن شوید )

2-رسیور خاموش کنید ( دو شاخه به برق نباشد )

3-نرم افزار دریافت شده دارای یک فایل اجرایی به نام loader این فایل اجراء کنید

4-از کادر کشویی سمت چپ کام پورت سیستم انتخاب کنید در حالت پیش فرض com 1 و معمولا بیشتر سیستم ها دارای یک پورت هستند و نیاز به تغییر نیست

5-گزینه start سمت چپ مجاور منوی کشویی فوق بزنید تا cancel نمایان شود

6- حال رسیور روشن کنید بعد از روشن شدن رسیور باید گزینه load روی پنل دستگاه ظاهر شود نمایان شدن این گزینه به این معنی که رسیور در حالت دریافت نرم افزار هیچ اقدامی انجام ندهید صبر کنید تا دستگاه آپدیت شود اگر بعد از روشن شدن دستگاه گزینه load ظاهر نشد لودر بسته و دوباره اجرا کنید و مراحل از اول انجام دهید بعضی مواقع نیاز به چند بار تکرار تا رسیور نرم افزار دریافت کند بنابراین اگر بار اول موفق نشدید حتما مراحل بعد موفق خواهید شد

منبع ALI.RISIVER
:eek:k:

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
سلام
بنده همیشه ازنرم افزارایدی ترومن و یه پچ قدیمی 550 برای برگشت رسیوربه حالت قبلی استفاده میکنم و هیچ ارور یا ایرادی تا الان که شاید بیش از100 عدد رسیوررو هم برگشت دادم مشاهده نکردم..
بسیارراحت روان و عادی رسیوربرنامه قبول می کنه و نیازی به فلش نکردن هم نداره..
موفق باشید

sabar

کاربر
2010-03-03
67
101
39
لطفا فایل ایدی ترومن رو بزارید

اقایون لطفا یکی کمکم کنه ریسیورم مرتب ریست میشه چرافایل ایدی ترومن رونمی ذارید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
لطفا فایل ایدی ترومن رو بزارید

اقایون لطفا یکی کمکم کنه ریسیورم مرتب ریست میشه چرافایل ایدی ترومن رونمی ذارید
با درود
اين هم ايدي ترومن اميدوارم مشكلت حل بشود:eek:k:

پیوست‌ها

sabar

کاربر
2010-03-03
67
101
39
باتشکر از اقای علی ریسیور مخواستم خواهش کنم یه نرم افزار دیگه مثل همین که مشکل شبکه 3روحل کرد برای شبکه idmanبزارید. ممنون منتظریم

ببخشید خبری نشد ازنرم افزار برای شبکه idmav منتظرباشیم یانه

آخرین ویرایش توسط مدیر:

sabar

کاربر
2010-03-03
67
101
39
اقا اگه ممکنه یه کاری کنید شبکه idman باز بشه هفته های اخر اروپارو راحت نگاه کنیم

cracker3

کاربر
2010-10-08
3
2
سلام میشه 1نفر منو راهنمایی کنه 1سافتکم بدین که بشه باهاش کانالهای nt1 و action باز کرد برای 550|ultra

yaghooblaf

کاربر
2008-02-25
235
719
سلام میشه 1نفر منو راهنمایی کنه 1سافتکم بدین که بشه باهاش کانالهای nt1 و action باز کرد برای 550|ultra
با سلام
دوست عزیز مدت زیادیه که پچ جدید برای بازگشایی این کانالها برای استارست سری 550 ارائه نشده.

govasolkan

کاربر
2010-10-04
4
1
28
من یک دستگاه ریسیور3100 دارم سیگنال نمیده تمام گزینه ها را چک کردم فقط یک راه هست سیگنال میده خیلی ضعیف و آن اینکه از یک ریسیور دیگر که در زیر یک حروجی به یک ریسیور دیگر دارد باید سیم را در آن قسمت زد لطفا راهنمایی کنید منظورم دربارهتمام گزینه ها قسمت فوور بود

mapmap

عضو فعال
2009-10-27
188
639
البته بنده در اون حدی نیستم که نظر بدم تا استادان بزرگی اینجا تشریف دارن
اما یه راهنمایی میکنم شاید به دردتون خورد:
احتمالا" مشکل از تیونر دسگاهتونه چون اگه تیونر ضعیف شه درصد گیرندگی پایین میان یا اصلا" نمیگیره

موفق باشید

بالا