مهم:ورود 4622xII چینی به بازار ایران از مرز کردستان

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام دوستان گل طغرل2002

یک سری دستگاه 4622xii چینی از مرز کردستان وارد بازار شده

رنگ این مدل مشکی کاملا براق می باشد

نوشته روی دستگاه ابی طوسی هستش

سخت افزار بکار رفته کاملا بی کیفیت و متفاوت از مدل اصلی هستش..

موفق باشید

BEHROOZ

مدیر بازنشسته
2010-01-01
2,398
13,727
دستت درد نکنه اقا مهدی
اگه تونستی یه چند تا عکسم بزاری ترکوندی
یه کار راحت تو ایکلاس های تقلبی برگشتن رنگ روی شاسی دستگاه با ناخن ایا اینام همین طوره ؟
این جوری خیلی راحته تشخیص

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام دوستان گل

دوستان توليدات استرانگ همگي ساخت چين مي باشند (از نوع درجه 1) اما با توجه به رشد روز افزون محصولات ماهواره با ماركهاي متفرقه و سوار كردن يكسري امكانات بر روي ريسيورشان در نتيجه متاسفانه گويا شركت استرانگ هم به دليل كاهش قيمتها و رقابت با ماركهاي پرفروش و ... محصولات درجه 3 اين شركت را كم كم به وفور از طريق دفتر فروش در كشور عراق وارد بازار منطقه مي كنه البته نظر شخصي بنده هست پس حتي الامكان در خريد محصولات استرانگ نهايت دقت را به عمل آوريد....

عكسها اپلود شد ...

پیوست‌ها

• 205.8 کیلوبایت بازدیدها: 446
  • 206.7 کیلوبایت بازدیدها: 366

usef-2010

Banned
2010-09-25
29
103
36
با سلام دوستان دقت کنند رنگ این رسیور تقلبی خاکستری پررنگ است .و نوشته اش کم رنگ است
دوستان خیلی دقت کنند چون این رسیورها آپگرید نمی شوند و در صورت آپگرید فلش خالی می کنند
حتی با فلش دوباره بازهم فلش خالی می کنند .

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام دوستان مهدی .

شکل زیر مدل 4622 ایکس دو است اما دی وی ار (DVR) و نه پی وی ار (PVR)
و اصل است ...
ولی تفاوت با مدلهای گذاشته شده در یک حالت است و آن سه خازن e1 , e2 , e3 است که تا بحال روی این مدل DVR وجود نداشته .... و بعد از دیدن چندین مدل برد لازم دیدم برای دوستان بیان کنم .
موفق باشید

پیوست‌ها

• 110.4 کیلوبایت بازدیدها: 399

usef-2010

Banned
2010-09-25
29
103
36
با درود

جعبه اش چطوری هستش ممنون میشم یک عکس از جعبه ان بگذازید
کیفیت چاپ جعبه رسیور تقلبی یا همان درجه پایین کم رنگ تر از مول هم نوعش هست
در ضمن عکس شخص کره ای نیز مشخص است که اسکن شده است
در کل کم رنگ تر از جعبه استرانگ اصلی یا همان درجه 1 است
موفق باشید

nsahzabi

کاربر
2010-01-08
58
159
مهمترین علامت استرانگ های تقلبی مخصوصا مدل 4620xii اینه که
اگه به زیر برد دستگاه در قسمت نزدیک تیونر دقت کنید یه چیپ بزرگ
میبینید که تو مدل اصلی وجود نداره .

سلام . لطفا اگه ميشه طوري راهنمايي كنيد كه بدون باز كردن دستگاه اصلي يا تقلبي بودنش معلوم بشه. موقع خريد كه نميشه جلو فروشنده دستگاه رو باز كنيم .مثلا درهمين تاپيك گفته شده رنگ دستگاه مشكي كاملا براق است (البته جاي ديگه هم درهمين جاذكر شده خاكستري پررنگ )ما كه نفهميديم !!!لااقل بفرماييد رنگ اصليه چيه ؟(من چون درصدد خريدن اين دستگاهم برام خيلي مهمه !):confused:
اگه براي خريد راهنمايي ديگه اي هم داريد لطف بفرماييد .ممنون ميشم .

آخرین ویرایش:

usef-2010

Banned
2010-09-25
29
103
36
دوستان دقت کنند که یک راه حل بهتری است که قبل از خرید دستگاه می توان از بالای آن خازن های بزرگ روی برد تغذیه دستگاه رو مشاهده کرد که در مدلهای اصلی به رنگ آبی آسمانی و در مدلهای تقلبی به رنگ مشکی است . دوستان توجه داشته باشند که قبل از خرید اگر تجربه ای در این زمینه ندارید
خرید دستگاه رو به کسی که تجربه کافی در این زمینه دارد واگذار کنید .
موفق باشید .

nsahzabi

کاربر
2010-01-08
58
159
دوستان دقت کنند که یک راه حل بهتری است که قبل از خرید دستگاه می توان از بالای آن خازن های بزرگ روی برد تغذیه دستگاه رو مشاهده کرد که در مدلهای اصلی به رنگ آبی آسمانی و در مدلهای تقلبی به رنگ مشکی است . دوستان توجه داشته باشند که قبل از خرید اگر تجربه ای در این زمینه ندارید
خرید دستگاه رو به کسی که تجربه کافی در این زمینه دارد واگذار کنید .
موفق باشید .

سلام .از محبتتون ممنونم .يعني صرفا وقطعا همينكه خازنهاش آبي اسموني باشه مطمئن بشيم كه اصليه .؟آيا مثلا ميتونيم اقدام به آپگريد كنيم اگه پچ رو قبول كرد اصلي بشه واگه قبول نكرد تقلبي !درمورد رنگ دستگاه هم چيزي نگفتيد ؟!

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام به تمام مطالب بالا خوب توجه کنید از جمله این متن من .
البته دی وی آر استکمتر من تقلبی دیدم و پی وی آر تقلبی دیده شده ...
مهم مهم :
باطری این مدل که اصل هست دقیقا سبز و با مارک jiafuli می باشد اگر بود اصلی هست وگر نه خوب دقت کنید ..

usef-2010

Banned
2010-09-25
29
103
36
سلام .از محبتتون ممنونم .يعني صرفا وقطعا همينكه خازنهاش آبي اسموني باشه مطمئن بشيم كه اصليه .؟آيا مثلا ميتونيم اقدام به آپگريد كنيم اگه پچ رو قبول كرد اصلي بشه واگه قبول نكرد تقلبي !درمورد رنگ دستگاه هم چيزي نگفتيد ؟!
با سلام - اول از همه چند نکته باید تذکر کنم که
1- در حال حاضر کلیه محصولات جدید تولید شده همه ساخت کشور چین بوده .
2- محصولات استرانگ چینی به دو قسمت یعنی درجه 1 و درجه 2 تقسیم می شوند .
3- کیفیت محصولات درجه 1 قابل تشخیص بوده البته باید درکنار درجه 2 قرار داده شود تا بتوان درجه 1 بودنش را تشخیص داد .
در تاپیک تقریبا توضیحاتی در این مورد داده شده است . لطفا مطالعه کنید .

اصل نوشته srt 4622xii در رسیور درجه 1 سفید پررنگ و رنگ دستگاه قهوه ای پررنگ است
ولی در رسیور درجه 2 نوشته کم رنگ و رنگ دستگاه خاکستری یا مشکی پررنگ است .
موفق باشید .

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,904
قابل توجه خریداران استرانگ سری xii تمام مشکی

تشکر از آقا مهدی

با توجه به مشکلاتی که اخیرا در این محصول دیده شده هنگام خرید از فروشنده حتما و حتما تا 30 روز تضمین خاموش نشدن رو بگیرید وگرنه جدا از خرید خودداری فرمایید ....مشکل در میکرو کنترلر این محصول در ظرف 25 تا 30روز هویدا میشود و فعلا ناچارید بدون رسیور بمونید تا کاملا یه برد جدید بندازید !......پس حواستون جمع باشه .....

mohandes

عضو جدید
2006-11-29
86
609
باسلام امروز دوتا ازاین دستگاهها واسه تعمیر اومد که متاسفانه با پروگرام کردن فلش دستگاه کار کرد ولی وقتی که فلش رو با تینر 20000شستشودادم وبا هیتر نیز تمیزکردم دستگاه بالا نیومد دو باره که با هویه پایه هارو حرارت دادم باز دستگاه روشن شد اینو هم بگم که اشکالی در لحیم کشی وجود ندارد بلکه با هیتردادن و شستشو این ایراد به وجود میاید چون قبلا هم در دستگاههای تقلبی استرانگ سری 4620 ایکس این مورد ایرادو دیده بودم

cloapatra_009

کاربر
2010-12-21
2
6
با سلام
من 4622xii دارم. ولی واقعا گیج شدم که اصله یا تقلبی. یه نفر میگه چون code number نمیده تقلبیه. آیا اینطوره؟ در ضمن یه چیز دیگه هم اینکه روی کارتن دستگاه نوشته شده DVR در صورتیکه جلوی پانل دستگاه PVR نوشته شده آیا این هم مشکل سازه؟ در ضمن با پچ 166 هم بالا اومده. مرسی

بالا