مژده به دارندگان دانگل تایمر:برای اولین بار در سایتهای ایرانی :تبدیل دانگل تایمر به دانگل

yousef_a25

عضو فعال
2006-11-26
158
1,315
این آموزش برای اولین بار در سایتهای ایرانی قرار دادم و از دوستانی که مهارت لازم رو ندارند خواهشمندم که از نشر ان در سایتهای دیگر خودداری نمایند چون خود باید پاسخگوی دوستان باشند

این کار به دو صورت امکان پذیر است که من راه ساده تر و مطمئن تر را انتخاب کردم برای راحتی کار تمام مراحل را به صورت تصویر در اختیار شما قرار دادم

ا-ابتدا فلش دانگل تایمر را از برد جدا کنید

2-ان را بوسیله فایل دامپ که برای شما گذاشتم پروگرام کنید (یا بوسیله یک تعمیر کار ماهر یا بوسیله دانگل میکروباکس 1 که به دستگاه پروگرام فلش تبدیل شده این کار را انجام دهید)

3- فلش را به جای اولش لحیم کنید

4-بوبين (221) و دیود D809 را بوسیله سیم نازکی به هم وصل کنید

5-حالا دانگل را به برق بزنید وفیش تصویر را به tvوصل کنید و مطمئن شوید که به سام ست f1 تبدیل شده

6-در اخر اخرین برنامه دانگل سام ست را با لودر مخصوص انتقال دهید و از دیدن کانالها لذت ببرید

پیوست‌ها

• 58.6 کیلوبایت بازدیدها: 418
  • 51.8 کیلوبایت بازدیدها: 417
  • 88.4 کیلوبایت بازدیدها: 431
  • 56.5 کیلوبایت بازدیدها: 425
  • 24.7 کیلوبایت بازدیدها: 408

yousef_a25

عضو فعال
2006-11-26
158
1,315
ظاهرن میشه که فلش میکرو دو را جدا و فلش تایمر به جاش قرار داد و اپدیت کرد و کانالها باز بشن.......................
بله دوست عزیز میشه از میکرو به عنوان دستگاه پروگرام فلش استفاده کرد

microbox2010

کاربر
2006-10-17
355
1,096
جناب یوسف منظور پست قبلی من این بود که ایا می توان فلش تایمر را دراورد و در میکروباکس دو قرار داد و بعد برنامه سامست را روش ریخت و کانالها را وا کرد؟

yousef_a25

عضو فعال
2006-11-26
158
1,315
بله با میکروباکس میشه فلش رو پروگرام کرد بوسیله لودر میکروباکس 2 و فایل دامپ سامست f1 که براتون گذاشتم به راحتی فایل منتقل میشه

ir3atsaeed

کاربر
2009-05-18
12
28
بله با میکروباکس میشه فلش رو پروگرام کرد بوسیله لودر میکروباکس 2 و فایل دامپ سامست f1 که براتون گذاشتم به راحتی فایل منتقل میشه

جناب يوسف جان من همه اين كارهايي كه گفتي انجام دادم و برنامه به خوبي اجرا ميشه ولي وقتي دانگل رو به تلوزيون وصل ميكنم يه صفحه باز ميشه كه مربوط به يه رسيوري هست كه عكسشو ميذارم ولي بعد از اين مرحله نميدونم چكار كنم تا كانالهام باز بشه ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
samsat__.JPG

بالا