yousef_a25
عضو فعال
- 2006-11-26
- 158
- 1,315
این آموزش برای اولین بار در سایتهای ایرانی قرار دادم و از دوستانی که مهارت لازم رو ندارند خواهشمندم که از نشر ان در سایتهای دیگر خودداری نمایند چون خود باید پاسخگوی دوستان باشند
این کار به دو صورت امکان پذیر است که من راه ساده تر و مطمئن تر را انتخاب کردم برای راحتی کار تمام مراحل را به صورت تصویر در اختیار شما قرار دادم
ا-ابتدا فلش دانگل تایمر را از برد جدا کنید
2-ان را بوسیله فایل دامپ که برای شما گذاشتم پروگرام کنید (یا بوسیله یک تعمیر کار ماهر یا بوسیله دانگل میکروباکس 1 که به دستگاه پروگرام فلش تبدیل شده این کار را انجام دهید)
3- فلش را به جای اولش لحیم کنید
4-بوبين (221) و دیود D809 را بوسیله سیم نازکی به هم وصل کنید
5-حالا دانگل را به برق بزنید وفیش تصویر را به tvوصل کنید و مطمئن شوید که به سام ست f1 تبدیل شده
6-در اخر اخرین برنامه دانگل سام ست را با لودر مخصوص انتقال دهید و از دیدن کانالها لذت ببرید
این کار به دو صورت امکان پذیر است که من راه ساده تر و مطمئن تر را انتخاب کردم برای راحتی کار تمام مراحل را به صورت تصویر در اختیار شما قرار دادم
ا-ابتدا فلش دانگل تایمر را از برد جدا کنید
2-ان را بوسیله فایل دامپ که برای شما گذاشتم پروگرام کنید (یا بوسیله یک تعمیر کار ماهر یا بوسیله دانگل میکروباکس 1 که به دستگاه پروگرام فلش تبدیل شده این کار را انجام دهید)
3- فلش را به جای اولش لحیم کنید
4-بوبين (221) و دیود D809 را بوسیله سیم نازکی به هم وصل کنید
5-حالا دانگل را به برق بزنید وفیش تصویر را به tvوصل کنید و مطمئن شوید که به سام ست f1 تبدیل شده
6-در اخر اخرین برنامه دانگل سام ست را با لودر مخصوص انتقال دهید و از دیدن کانالها لذت ببرید
پیوستها
-
58.6 کیلوبایت بازدیدها: 418
-
51.8 کیلوبایت بازدیدها: 417
-
88.4 کیلوبایت بازدیدها: 431
-
56.5 کیلوبایت بازدیدها: 425
-
24.7 کیلوبایت بازدیدها: 408
-