microbox2010
کاربر
- 2006-10-17
- 355
- 1,096
باید با این فرکانس سیگنال دریافت کنید
12525
2900
ver
ایا سافتویری هست که بشه دانگل تایمر تبدیل شده به سامست را تبدیل به ریسیور کرد بی ان که بخاهیم تایمر را به اصلش باز گردونیم؟
باید با این فرکانس سیگنال دریافت کنید
12525
2900
ver
دوست گرامی بنده هم اکنون در مشهدخدمت استاد عزیزم عارضم که من یه گردون دارم و یه ثابت روی w3
روی دیش ثابت که اصلا سیگنال ندارم روی گردون هم یه لحظه میاد و سریع قطع میشه دیش هم کاملا تنظیمه فکرکنم این فرکانس توی مشهد پوشش نداره
آیا روی اینتل ست 1002 هم شرینگ داره؟
ایا سافتویری هست که بشه دانگل تایمر تبدیل شده به سامست را تبدیل به ریسیور کرد بی ان که بخاهیم تایمر را به اصلش باز گردونیم؟
دوست گرامی بنده هم اکنون در مشهد
از دانگل سامست(تایمر تبدیلی) استفاده میکنم بدون ذره ای فریز
مشکل شما یا از lnb است یا سیم دیتا
در ضمن روی اینتلست 1002 برای این دانگل دیتایی موجود نیست
خیر این کار امکان پذیر نیست
دوست عزيز من دانگل تايمرم كنترل نداره ايا براي تبديل كردنش به سامست احتياج به كنترل دارد يا خير؛ممنون ميشم سريع جواب بديد؛و اگر كسي از دوستان ميدونه چه كنترلي به تايمر ميخوره ممنون ميشم راهنمايي فرمايند ارادتمند برو بچ باهال سايتعزیز خودم تست کردم در مسیر w3 کانالهای نیل هاتبرد و استارا رو به خوبی باز میکنه
yousef_a25 عزیز :اگر به سوال دوستمون توجه کامل کنید متوجه میشید که منظور ایشان
بله دوست عزیز میتونی تایمر رو به حالت اولش برگردونی
برای تایمر تبدیل شده به دانگل سامست، نیازی به کنترل نیست.دوست عزيز من دانگل تايمرم كنترل نداره ايا براي تبديل كردنش به سامست احتياج به كنترل دارد يا خير؛ممنون ميشم سريع جواب بديد؛و اگر كسي از دوستان ميدونه چه كنترلي به تايمر ميخوره ممنون ميشم راهنمايي فرمايند ارادتمند برو بچ باهال سايت
با نرم افزار جدید در جهت w6 شرینگ برقرار است