مژده به دارندگان میکرو: باز هم نرم افزاری فعال برای دانگل میکرو 1

yousef_a25

عضو فعال
2006-11-26
158
1,315
دوستان این نرم افزار رو به دانگل میکرو 1 قدیمی بدون تعویض قطعه تزریق کنید و در جهت w3 شرینگ برقرار میشه

فایل دامپ رو جهت استفاده تمام دوستان قرار میدم تا نیازی به کنترل نداشته باشند

تشکر شما مایه دلگرمی ماست

پیوست‌ها

naavid

کاربر
2009-12-31
50
122
39
سلام
دوست عزیز از تنظیمات میکروباکس در منولطفا عکس بذار
تا کاربران بدونن چکار کنند من تسشت کردم باز نشد

دوست عزیز شما قسمت file of type رو روی allfile بزارید تا برنامه توسط لودر شناسایی بشه

yousef_a25

عضو فعال
2006-11-26
158
1,315
زمانی که لودر رو باز میکنی برای انتخاب فایل گزینه all file رو انتخاب کن تا فایل ظاهر شود سپس فایل رو منتقل کن

دوستان من روی چند دانگل میکرو 1 تست کردم الان هم کانالهای جزیره اسپورت نیل ست رو دارم نگاه میکنم جهت دیت w3 دانگل را به tv وصل کنید و ببینید که سیگنال دریافت میکنید یا نه تعداد کانالها الان به 3000 کانال رسیده

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
نرم افزار در اصل نسخه قدیمی مشترک برای دو دانگل چکی باکس -میکرو 2 بیش از یک ماه این نسخه کاملا غیر فعال بود برخی مواقع شرینگ توسط این ورژن وصل می شود اما ثبات ندارد و همیشه فعال نیست

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
سلام دوستان.
من دیشب از برنامه آقایstar irsat استفاده کردم و شرینگ با قطعی نسبتا زیاد برقرار شد و تعداد کانال درج شده در منوی دانگل مرتبا در حال افزایش بود و من تا 2014 کانال رو دیدم ولی دیگه خسته شدم و دانگل رو کشیدم.احتمالا این نرم افزار هم با نرم افزار این پست یکی هست.چون هنوز تست نکردم.تعداد کانالهای باز شده توسط این نرم افزار رو نتونستم حدس بزنم چون قطعی زیاد داشت ولی الجزیره های هاتبرد و جهت ای بی اس 1 فول باز بودند.سیفرا هم فول باز بود ولی بقیه رو ندیدم باز باشند.
با تشکر از آقا یوسف و آقایstar irsat که به فکر دوستان هستند.

masih.1356

کاربر
2009-07-18
95
205
35
زمانی که لودر رو باز میکنی برای انتخاب فایل گزینه all file رو انتخاب کن تا فایل ظاهر شود سپس فایل رو منتقل کن دوستان من روی چند دانگل میکرو 1 تست کردم الان هم کانالهای جزیره اسپورت نیل ست رو دارم نگاه میکنم جهت دیت w3 دانگل را به tv وصل کنید و ببینید که سیگنال دریافت میکنید یا نه تعداد کانالها الان به 3000 کانال رسیده
سلام چرا هیپکدام از +18 ها باز نمیشه و فقط الجزیره ها و اچ بی او ها بازن با این نرم افزار ؟؟؟

بالا