میکرو باکس با مارک جدید با نام hitech super ساخت شرکت استارست

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
[font=arial,helvetica,sans-serif]با سلام دستگاه میکرو باکس با نام جدید توسط شرکت استارست سفارش داده شد و از لحاظ سخت افزار و همچنین نرم افزار با میکرو باکس هیچ تفاوتی ندارد تنها تفاوت نام دستگاه [/font]
[font=arial,helvetica,sans-serif]قیمت این دستگاه حدود 45 دلار اعلام شده ولی در بازار ایران قیمت بیش از این نرم افزاری های مربوط به این دانگل بزودی در سایت رسمی استارست قابل دریافت البته با نرم افزار میکرو باکس هیچ تفاوتی نخواهد داشت [/font]

آخرین ویرایش:

hoojat20

کاربر
2006-10-25
187
501
با درود

این میکروباکسی که الان هم داریوش عزیز داره کارهایش را در سایت می کشه مال کجا هستش کره یا چنین در ضمن کدام سایت یا فرم ایران این را ساپورت می کنه که پچی یا کانالی قطع شد برای بر گشتسش عمل کنه مثل در سایت همسایه که من دیدم دانگل y4 را خوب داره می چرخونه در میکروباکس هم این طوری بشه خیلی خوبه به امید خدا

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با درود

این میکروباکسی که الان هم داریوش عزیز داره کارهایش را در سایت می کشه مال کجا هستش کره یا چنین در ضمن کدام سایت یا فرم ایران این را ساپورت می کنه که پچی یا کانالی قطع شد برای بر گشتسش عمل کنه مثل در سایت همسایه که من دیدم دانگل y4 را خوب داره می چرخونه در میکروباکس هم این طوری بشه خیلی خوبه به امید خدا
دوست عزیز میکرو باکس ساخت کشور چین سایتی رسما برای ساپورت این محصول نیست اما با تولید این دانگل توسط شرکت استارست نرم افزارهای این دستگاه بزودی در سایت satdw قابل دریافت فعلا آخرین ورژن مربوط به میکرو باکس توسط تیم استارکام ارائه شده

آخرین ویرایش:

mohamad shojaie

کاربر
2009-05-01
25
154
45
قدیمیش چه گلی به سرمون زد که جدیدش بزنه

شخصا بنده حدود 1 تومن ازبابت قدیمیش ضرر کردم حا لا جدیدش..........!

shervindj

کاربر
2006-10-28
1
1
دلم برای کسی میسوزه که بعد از میکروبکس بره سراغ شیرینگ هوایی.یا دریم باکس بگیرید یا همین کانالهای فری رو نگاه کنید.خیالتون راحت تره!

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ahmad_mir

kiumarth

کاربر
2008-10-23
94
199
هر فروشنده ای باید اجناس خودشو بفروشه تا به سود برسه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: hoojat20

میکروباکس

کاربر
2009-07-08
42
48
34
علی آقا نرم افزاری که سایت استار کام میگذاره برا میکروباکس جدید آیا روی این مدلی که همه رو دستشون مونده جواب میده که کانالها رو باز کنه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا