نحوه اپگريد رسيورهاي fortecstar5600v2

DESPERADO

مدیر بازنشسته
2006-10-10
2,157
1,745
نحوه اپگريد رسيورهاي fortecstar5600v2
نحوه بستن كابل براي اين مدل به صورت 2-3و3-2و5-5 مي باشد كه دربخش با عكس توضيح دادم .

مطلب بعدي درمورد انتخاب پچ درست براي اين مدل هست 1مگ و2مگ بودن و الجي وشارپ
كه اين دربخش مقالات توضيح دادم كنترل مشكي از برنامه شارپ استٿاده كنيد وبرالي كنترل نقره اي از برنامه الجي درمورد مشخص كردن امگ يا2 مگ بودن بايد به ميكرو پروسسور يا ٿلش قسمت سخت اٿزار رسيور مراجعه كنيد البته نوع يك مگ اين مدل از رسيئرها ديگه پج جديد براش معرٿي نميشه وشما اگه خواستيد اونو اپگريد كنيد بايد اي سي ٿلش رسيورتون رو ارتقاء بديد به دو مگ

شما مي تونيد از دونوع لودر براي اپگريد اين مدل استٿاده كنيد ITLINK3.2. و DnUpMan5.3
كه درقسمت نرم اٿزارهاي بخش وجود داره . بعد از روشن كردن رسيور لودر رو اجرا كنيد ودرقسمت browse لودر رابزنيد ومكان پچ براي انتقال به رسيور رو مشخص كنيد وبعد دكمه start را براي شروع انتقال برنامه به رسيور بزنيد ومنتظر بمانيد تا برنامه به طور كامل به رسيور انتقال پيدا كند بعد از اين مرحله شما بايد تغييرات درقسمت كد دهي رسيور بدهيد براي اين كار رسيور رو از كامپيوتر جدا كنيد وبه تلويزيون وصل كنيد وبه قسمت لانگوويچ language menu بريد براي ورود از شما كد مي خواهد شما هر دوي اين كدها رو امتحان كنيد 2003و2004 بعد وارد منوي مخٿي رسيور مي شويد كه داراري دو گزينه هست شما بايد هر دوي اون گزينه ها رو به صورت enable دراورديد با اين كار منوي cas key به اون قسمت اضاٿه ميشه.. براي باز كردن مولتي ها شما كدها رو بايد بگيريد ودرقسمت منوي كدهي رسيور درقسمت وي اكسس كدها رو وارد كنيد به طور مثال

ID:015000
key=08 B9A6A007025F906D
key=18 DCEDCCA3F4E150CD

albuterol2007

کاربر
2008-04-15
9
3
سلام عزیز دل برادر رسیور5600v2 دارم منوروکه بازمیکنم چهارگزینه هست.instal وchannelوconfigوCAS درconfig گزینه systemsetup است که درآن گزینه هایی هست که یکی از اونا menulanguage هست همینجاگزینه های دیگه ای هم هست مثل subtitlelanguage و... من روی menu language نوشتم 2003 بازنشد 2004 روهم امتحان کردم. کشویی چپ و راست داره برای انتخاب زبان ولی روی اون ok کنی بازنمیشه که داخلش setmode داشته باشه ...داخل همین systemsetup گزینه ای بنام scanmode هست که اونم برای نوع فری یا کدداربودن سرچ هست..درقسمت CAS گزینه ای بنام systeminformation که ok که میشه ظاهرمیشه :ورشن سخت افزاری 01.06 و چیزی بنام bootstrap 01.06و تاریخ آپدیت 18دسامبر 2004 ...حالا من برای کددستی و موارد بالا باید چکارکنم ..لطفا هرطوری شده جواب منو بدین اگه نرم افزار وسخت افزار هم میخواد برایم همین جا بزارید. اگه قدیمی یا قدیمی تر هم باشه ومشکل بالا حل بشه بازم اشکال نداره ممممممممممممممنونننننننننننننم.

albuterol2007

کاربر
2008-04-15
9
3
سلام عزیر دل برادر من تمام گزینه های موجوددرمنو رو هم با کد2003 وهم 2004 امتحان کردم فایده نداشت محض اطلاع برای کمک به من ( منظورم کمک کنید که بتونم کد دستی وارد کنم و موارد فوق روانجام بدم.)

albuterol2007

کاربر
2008-04-15
9
3
:}:سلام من کابل رو بصورت 2-3 3-2 5-5 بستم ارتباط برقرار نمیشه یکی توصیه کرد 3-3 2-2 5-5 ببندم درست میگه ؟

بالا