نحوه تنظیم دیش (مثلا هاتبرد )با برنامه setup4pc مربوط به dvb + کانال یابی+update transponder ha

farhad_davary

کاربر
2007-03-12
1
4
[FONT=&quot]سلام بر شما سروران گرامی :[/FONT]
[FONT=&quot]من به تازگی یه کارت[/FONT] skystar 2.8 a [FONT=&quot]گرفتم و فکر می کنم با توجه به آموزش موجود درمورد نصب در ویندوز[/FONT] xp [FONT=&quot]آن را به درستی نصب کرده ام.(خودش + کنترلش[/FONT])
[FONT=&quot]در حال حاضر دو دیش 90 +دو ال ان بی[/FONT] star sat + [FONT=&quot]یک سوییچ داشتم که از هم جدا بودند و آنها را سر هم نموده ام[/FONT].
[FONT=&quot]حال نمی دانم از کجا باید شروع کنم .(برای تنظیم روی هاتبرد ونایل ست+ کانال یابی [/FONT])([FONT=&quot]درمورد مسیر تقریبی هاتبرد + کار با فایندر اطلاعاتی نیز دارم، امااین اطلاعات روی[/FONT] dvb [FONT=&quot]یه ریزه قروقاطیه[/FONT])
([FONT=&quot]نحوه تنظیم دیش با[/FONT] dvb [FONT=&quot]چگونه است؟ (قاعدتا باید با[/FONT] setup4pc [FONT=&quot]این کار انجام بشه - ولی هر چی گشتم هیچ آموزشی نیافتم که بگه کجا باید هاتبرد را انتخاب کرد و کجا باید فرکانس نمونه را داد و چرا[/FONT] diseqc [FONT=&quot]های این برنامه اینجوریه و 1و2و3و4 نداره و چرا تو لیستش همه ماهواره ها موجودبرای انتخاب نیست و چه جوری باید اضافه شوند[/FONT])
[FONT=&quot]حتی در مورد کانال یابی هم با برنامه[/FONT] default [FONT=&quot]خود[/FONT] dvb [FONT=&quot]چیزی پیدا نکردم.(یا اصلا کجا باید کانال یابی کنم و کجا باید[/FONT] Transponder [FONT=&quot]ها[/FONT] search [FONT=&quot]شوند ویا دستی اضافه شوند - درمورد همه نوع برنامه ای توضیح داده شده الا[/FONT] default [FONT=&quot]خود[/FONT] dvb. [FONT=&quot]راستش اول یه ریزه با[/FONT]dvb viewer [FONT=&quot]کار کنیم بعد بریم سراغ برنامه ای که پلاگین را ساپرت کند[/FONT] (فوق مبتدی هستم(.
[FONT=&quot]ببخشید سرتون درد آوردم [/FONT] .
[FONT=&quot]لطفا مرا راهنمایی بفرمایید و تاپیک های بدرد بخورد برای من مبتدی را بی زحمت معرفی نمایید[/FONT]
[FONT=&quot]با تشکر فراوان[/FONT]​

aboozar728

کاربر
2009-03-07
3
4
41
سلام من هم همین مشکل رو دارم لطفا اول تنظیمات اولیه برای کانال یابی رو توضیح بدین تا بعد بریم سراغ اینترنت آفلاین ممنون از شما .

aboozar728

کاربر
2009-03-07
3
4
41
بعد از نصب cd کارت رسیور و ری استارت حال در دسکتاپ از start ویندوز به all programs برو و ازtechnisat pvr برنامهDVBViewer را انتخاب کنید از بالای برنامه channel و از آنجا channellist را انتخاب کنید به قسمت channel scan بروید در قسمت target root ماهواره خود مثلا هاتبرد رو انتخاب کنید در قسمت reception type گزینه satellist را انتخاب کنید و در قسمت transponder list مثلا هاتبرد را و در قسمت symbolrates عدد 27500 را وارد کنید در قسمت frequency عدد 10733 و در قسمت end frequency عدد 12728 را وحالا گزینه scan range را بزنید و تا تکمیل سرچ صبر کنید پس از اتمام سرچ دکمه export رو بزنید و اونو یه جایی سیو کنید وok را بزنید و از قسمت channellist به channels رفته و کانال مورد نظرتون رو پیدا کنید من تازه دیشب کارت خریدم اگه دوستان تو توضیحات اولیه اشکالی میبینن خواهشا برطرف کنند با امید موفقیت .

بالا