نحوه خرید جی باکس

ARASH2020

کاربر
2009-02-01
21
13
42
تقاضای خرید

با سلام خدمت dilaman عزیز
من یه اکانت 3 ماهه می خوام پول رو به همون حساب واریز کنم یا نه

hi-lda

کاربر
2008-05-01
1
0
ایا اکانت تست نیز ارائه میفرمایید اگر این طور است یک اکانت vpn و فایل cwsharingبا پیام خصوصی ارسال فرمایید

rvin@

کاربر
2009-02-27
3
1
40
سلام.
من تازه کارم .میخوام بدونم این gbox که میگید چیه. آیا برای باز کردن کانالهایی مثل مولتی ویژن کاربرد داره؟
اگه اینطوره لطفامنو راهنمایی کنید تا تایپیک مربوط به آموزش و شیوه خرید اکانت و هرچی لازمه رو بدونم.اگر هم راه داره همینجا یه راهنمایی کامل دربارش بهم بگید.
ممنون.

dilaman

کاربر
2007-10-03
239
180
سلام.
من تازه کارم .میخوام بدونم این gbox که میگید چیه. آیا برای باز کردن کانالهایی مثل مولتی ویژن کاربرد داره؟
اگه اینطوره لطفامنو راهنمایی کنید تا تایپیک مربوط به آموزش و شیوه خرید اکانت و هرچی لازمه رو بدونم.اگر هم راه داره همینجا یه راهنمایی کامل دربارش بهم بگید.
ممنون.
اینجا تاپیک سوالات نیست
تاپیک جی باکس چیست را مطالعه کنید
مولتی ها باز نمیشود

ARASH2020

کاربر
2009-02-01
21
13
42
با سلام

با عرض سلام و خسته نباشید
پول واریز شد و فیش را برای شما ارسال کردم

rvin@

کاربر
2009-02-27
3
1
40
اینجا تاپیک سوالات نیست
تاپیک جی باکس چیست را مطالعه کنید
مولتی ها باز نمیشود
خب لااقل آدرس تایپیک رو بده!
ولی فکر کنم بازم متوجه نشم.چون بس که خوب توضیح داده شده!! شایدم مثل یه کلاغ چل کلاغ بس که کپی پیست شده مقادیری از قسمتهای مهمش ناپدید شده!
در یک جمله میتونستی بگی این جی باکس چیه.
میدونم این تایپیک جای این سوال نیست.ولی واقعا قدیما فروما حالش بیشتر بود.الان در بدر باید تو گوگل سرچ کنی دنبال جواب همشم باید دنبال ثبت نام و رجیستر باشی آخرشم جوابت اینه.: اینجا سوال نپرس !
ممنون از اینکه راحت ترین کارو انجام دادی!

dilaman

کاربر
2007-10-03
239
180
خب لااقل آدرس تایپیک رو بده!
ولی فکر کنم بازم متوجه نشم.چون بس که خوب توضیح داده شده!! شایدم مثل یه کلاغ چل کلاغ بس که کپی پیست شده مقادیری از قسمتهای مهمش ناپدید شده!
در یک جمله میتونستی بگی این جی باکس چیه.
میدونم این تایپیک جای این سوال نیست.ولی واقعا قدیما فروما حالش بیشتر بود.الان در بدر باید تو گوگل سرچ کنی دنبال جواب همشم باید دنبال ثبت نام و رجیستر باشی آخرشم جوابت اینه.: اینجا سوال نپرس !
ممنون از اینکه راحت ترین کارو انجام دادی!
شما از طریق اینترنت به سرورهای جی باکس وصل میشوید و کانالهای کارتی را باز میکنید

b1365m

کاربر
2009-03-11
1
1
50
با سلام خدمت dilaman عزیز
من یه اکانت 3 ماهه می خوام لطفا شماره حساب رو برام ارسال کنید.

بالا