نحوه فعالسازی میکرو را برای x30,50,60,55,معمولی و یواس بی

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
سلام
لطفا یکی توضیح بده که برای این مدلها چطور میکرو را فعال کنیم
ممنون
نرم افزارهاي تمامي اين مدلها به غير از استارست x60 حتي نرم افزارهايي كه اينتراستار زده بود و گفته ميشد اين دانگل را ساپورت ميكند متاسفانه عمل نميكند.فقط x60 به روش زير بايد عمل كرد:
درmenu به قسمت system setting و سپس به قسمت tv setup برويد و در اخر گزینه network protcol را روی on قرار دهید.

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام

مدتی قبل در مورد رسیورهای سری 190 استارست در خواست نرم افزار جهت سازگاری با میکرو باکس از شرکت استارست داشتیم که پاسخ دادند بزودی این کار انجام می شود که متاسفانه تا به حال هیچ اقدامی نشده دلیل هم این است تولید این رسیورها مدتها متوقف شده و اگر اقدامی نمی شود به این دلیل که مصرف کننده مجبور به تهیه مدلهای جدید باشد مانند x97 و .......اما برای x60usb نرم افزاری رسما از سایت satdw ارائه نشد اما زمان ورود میکرو باکس به بازار تنها و آخرین مدل تولید شده مارک استارست رسیور x66 بود که پچ این مدل جهت سازگاری با میکرو باکس توسط شرکت استارست ارائه شد نرم افزار قبلا در سایت آپلود کردم طریقه فعال سازی پروتکل بعد از آپدیت رسیور تنظیم کارخانه کنید و سپس در فسمت تنظیمات osd پروتکل روی حالت on بگذارید تمام

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
درمورد رسيور x50usb ميشه راهنمايي كنيد كه چه جوري ميكرو فعال ميشه تو اين رسيور ، اگه پچه خاصي ميخواد ، لطفا لينكشو بذارين .
ممنونم.
با درود دوست گرامی
متاسفانه تولید کننده ها کلیه مدلهای غیرpvr راتحریم کردند وبرای مدلهای قبلی حتی usb هم نرم افزار تاکنون ارایه نشده است.:sadwalk:

doshman

Banned
2008-02-09
189
393
بله درسته.البته شما می توانید رسیور خود را به مدیااستارپلاس2تبدیل کنید تا رسیور شما میکرو را ساپورت کند.
من یک x50 usb تک کارت دارم پس نمیشه به میکرو وصل کرد چجوری باید تبدیل به مدیااستار کنم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
بله درسته.البته شما می توانید رسیور خود را به مدیااستارپلاس2تبدیل کنید تا رسیور شما میکرو را ساپورت کند.
دوست گرامی
این مورد که شما مطرح میکنید کجا دیدید؟
نرم افزار تبدیل یا فایل فلش یا بوت این مدل که شما می فرمایید ارایه کنید
چون تا بحال هیچ موردی برای استفاده از دانگل بجز رسیورهای pvr ارایه نشده است:eek:k:

m_utd_2010

کاربر
2009-07-14
104
177
با سلام: آیا پیچ جدید برای دستگاه X60usb ارائه شده جهت ساپورت دانگل ؟ آخه با پیچ قدیمیی که ارائه شده مشکل داره و هر کانالی که باز میشه بعد از چند لحظه قطع میشه:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام: آیا پیچ جدید برای دستگاه X60usb ارائه شده جهت ساپورت دانگل ؟ آخه با پیچ قدیمیی که ارائه شده مشکل داره و هر کانالی که باز میشه بعد از چند لحظه قطع میشه:
با درود دوست گرامي
همان پچ هم عجيب وباورنكردني بود چون اين جور كه معلومه اين رسيور جزو فرزندان ناتني كمپاني بوده است!
البته اين چند روز كلا شيرينگ با اشكالات عديده روبرو بوده است:sadwalk:

بالا