نحوه فعال سازی تیونردوم برای شیرینگ هوایی ایکلاس9900wifi hd pvr

2009-05-15
0
28,977
نحوه فعال سازی تیونردوم برای شیرینگ هوایی ایکلاس9900wifi hd pvr
باسلام

برای راه اندازی شیرینگ هوایی نیازی نیست یه سیم مستقیم برای تیونر 2 بیاریم. جهت شیرینگ هر کدوم که هست مثلا دبلیو 6را به سوییچ 1 میبندیم .رسیور خودش اتوماتیک سوییچ 1 را شناسایی میکنه که به تیونر دوم وصله

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
یعنی اینطوری همزمان هم میشه شیرینگو فعال کردو هم کانالهای اون ماهواره رو نگاه کرد مثلا اگه یه دیش برای یاه ست باشه به سوییچ وصل کنیم بدون استفاده از ال ان بی دوسوزنه هم شیرینگ برقرار میشه هم کانالها رو دید؟

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
یعنی اینطوری همزمان هم میشه شیرینگو فعال کردو هم کانالهای اون ماهواره رو نگاه کرد مثلا اگه یه دیش برای یاه ست باشه به سوییچ وصل کنیم بدون استفاده از ال ان بی دوسوزنه هم شیرینگ برقرار میشه هم کانالها رو دید؟
البته من سوال پرسیدم آیا ال ان بی دو سوزنه لازم است برای دیدن کانالها و شیرینگ؟؟؟ یا ال ان بی تک سوزنه برای انجام این دو کار کافیه؟

negin89

کاربر افتخاری
2007-10-08
1,156
3,175
این برای حالتی است که داریم از دیش معمولی استفاده می کنیم در صورتی که داریم از دیشگردون استفاده میکنیم مجبوریم از یک دیش معمولی و سیم جداگانه استفاده کنیمَ

mohammad_gm2000

کاربر
2007-05-03
111
530
سلام دوستان عزیز توی سایت درمورد فعال کردن شیرینگ اینترنتی دستگاه 9900 چیزی ندیدم میشه بی زحمت هر کسی که میدونه توضیح بده ؟؟؟ آخه من مثل کا9کا9 که عمل میکنم نمیشه نمیدونم کجای کارم مشکل داره بی زحمت اگه کسی میدونه راهنمائی کنه .
منظورم فعال کردن شیرینگ اینترنتی دستگاه 9900 آیکلاس هستش ممنون.

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
سلام دوستان عزیز توی سایت درمورد فعال کردن شیرینگ اینترنتی دستگاه 9900 چیزی ندیدم میشه بی زحمت هر کسی که میدونه توضیح بده ؟؟؟ آخه من مثل کا9کا9 که عمل میکنم نمیشه نمیدونم کجای کارم مشکل داره بی زحمت اگه کسی میدونه راهنمائی کنه .
منظورم فعال کردن شیرینگ اینترنتی دستگاه 9900 آیکلاس هستش ممنون.

درود
در منوی تنظيمات شرينگ فقط بايستی گزينه شرينگ رسيور روی on باشد و بقييه گزينه ها در حالت off
البته بايستی اگر برای رساندن اينترنت از وای فای استفاده ميکنيد تنظيمات وای فای را انجام دهيد
تا اينترنت به دستگاه برسد.اگر هم که از کابل لن استفاده ميکنيد فقط کافيست کابل لن را به دستگاه متصل نماييد

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
ممنون از شما جناب فرهادی ولی من تمام این کارها رو انجام میدم اما کانالی قرمز نمیشه

درود
دوست من شما باید حتما ازاخرین نرمافزاراستفاده کنید تا کانالها بازشود درضمن اخرین نرمافزارهم روی بعضی ازریسیورها باعث پرش کانال میشود

بالا