بادرود- دوست عزیز ریست فکتوری کن و نتیجه را اعلام کن.با سلام
خسته نباشید
در دستگاه فوق در خروجی av نداشتن تصویر ولی در hd تصویر دارد
کار های انجام شده شستشوی کامل مین
پروگرام ای سی فلاش
آپدیت با کا بل و فلاش
باتشکر
با سلام بنده هم به این مورد ولی در مدل k99k9 wifi hd برخورد کردم ابتدا به دلیل خرابی تغذیه دستگاه روشن نمی شد و بعد خروجی تصویر av تصویر نداشت چون مشتری از این خروجی استفاده نمیکرد بی خیال شدم ولی همان روز باز برگشت خورد و فقط چراغ قرمز روشن میشد با فلش روشن شد اما همچنان تصویر در خروجی ذکر شده نداشت با مسیر یابی ترک ها متوجه اتصال کوتاه دو سر مقاومت 75 اهم شدم با خارج کردن چند قطعه ی مشکوک هنوز اتصال برجا بود که به پردازنده مشکوک شده با ادامه مسیر پین خروجی مذکور با زمین اتصال داشت منتطر هستم ببینم مشکل پراندن فلش هم ادامه داره یا نه
تشکر به خاطر راهنمایی تون اما به نظر این رسیور مشکل پردازنده داره چون پایه خروجی av تصویر پردازنده با زمین اتصال نشون میده و پردازنده خیلی داغ میکنه . متاسفانه کنترل رو هم همراه نیاوردن تا تست کنم.درود :
دوست عزیز مدلهای ایکلاس و هایویون اشکال خرابی تصویر sd و حتی در بعظی مواقع تصویر پرت مذکول میبینیم قطع بوده اما همان طور که میدونید پرت hd تصویر اون هیچ ایرادی پیدا نمیکنه و کافیه با یک بار فرمت کردن رسیور با کنترل و حتی آپدیت رسیور با کابل rs مشاهده شد اشکال بکلی رفع میشود و رسیور حالت نرمال خود بر میگردد.