نداشتن سیگنال کوالیتی مدیااستار700مینی فراری

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
درود

عکسی اپلود نشده

ای سی s8035 رو تعویض کنید همچنین ممکنه ای سی تیونر خراب شده باشه

بررسی کنید ببنید اب خوردگی نداره و خروجی تیونر چند ولت دارین

درود با تعویض ای سی حل شد
ممنونم از لطفتون

reza3400

سرپرست بخش اخبار و فرکانس ماهواره
2010-08-07
1,595
7,500
فایندر تصویری

سلام دوستان من چندی پیش با ریسیور مینی 700 یونیوا یه فایندر تصویری درست کردم ولی فایندر رو باهاش جهت تنظیم میکردم تصویر نمیداد ونمیده ولی همون فایندر باهمون رسیور رو به جهت تنظیم شده وصل میکنم تصویر میده.....ولی برای جهت یابی نه جواب نمیده... دوستان از ریسیور مینی استفاده کردم ... اگر علت رو بگین ممنون میشم....

آخرین ویرایش:

مهدی مرندی

مدیر بخش استار مکس
2013-07-12
361
1,007
44
سلام دوستان من چندی پیش با ریسیور مینی 700 یونیوا یه فایندر تصویری درست کردم ولی فایندر رو باهاش جهت تنظیم میکردم تصویر نمیداد ونمیده ولی همون فایندر باهمون رسیور رو به جهت تنظیم شده وصل میکنم تصویر میده.....ولی برای جهت یابی نه جواب نمیده... دوستان از ریسیور مینی استفاده کردم ... اگر علت رو بگین ممنون میشم....

درود

معمولا این اتفاق بخاطر همخوانی نبودن ال ان بی رخ میده
تعویض مارک ال ان بی

farbodbest

کاربر
2022-02-12
81
122
سلام...
این مورد رو چک کنید بنده چند نمونه از این مشکل رو با این روش حل کردم و بیشتر مواقع افت سیگنال به خصوص فرکانسهای ورتیکال از جریان کشی نامتعادل دیود اس ام دی پشت تیونر نزدیک پیچ اتصال برد به بدنه با قرار دادن یک خازن ۲۲۰ ولت ۲۵ الی ۳۵ ولت به پایه مثبت دیود و منفی مدار برطرف میشه و حتی مشکل سویچ و چرخش دیش گردان در دوحالت یوژال و دایکست هم به کلی از بین میره ..چک کنید و اطلاع بدید..

بالا