نداشتن صدا و تصویر در استارست sr-x97 usb

علیدلی

کاربر
2012-04-08
110
189
سلام
یک رسیور استارست x97 برام اومده که نه تصویر داره و نه صدا . دستگاه روشن میشه و هیچ مشکلی نداره .فقط تصویر و صدا نداره .

ممنون میشم در این زمینه راهنمایی بفرمایئد ./

jalal2011

عضو جدید
2011-02-01
99
291
سلام بر شما دوست عزیزم
شما اول ببین ولتاژ 12 ولت رو در پاور رسیور داری یا نه اگر نبود باید ایراد رو در مسیر 12 ولت پاور دنبال کنی
اما اگر 12 ولت رو داشتی یه بار با کابل و لودر دستگاه رو آپدیت کن
باز اگر جواب نگرفتی باید آیسی فلاش 48 پایه رو با پراگرمر و فایل فلاش فلاش کنی
اگر بازم جواب نداد تست کن ببین آیسی تصویرت داغ میکنه یا نه البته شماره آیسی تصویر تو ذهنم نیست اگر کارت به اونجا رسید یه عکس بذار از مین بردت راهنماییت میکنم
اما اگر بازم جواب نداد باید خط تصویر رو از قبل از آیسی تصویر تا سی پی یو تست کنی ببینی قطعی از کجاست
در آخر این ایراد ا خرابی خود سی پی یو هم میتونه باشه
البته تا یادم نرفته اینم بهت بگم اول نرم افزار با کابل و لودر اگه جواب نداد بعد شستشوی کامل برد مین با مسواک و تینر فوری و بعدا مراحل بالا
شاد و پیروز و سربلند باشید

علیدلی

کاربر
2012-04-08
110
189
سلام بر شما دوست عزیزم
شما اول ببین ولتاژ 12 ولت رو در پاور رسیور داری یا نه اگر نبود باید ایراد رو در مسیر 12 ولت پاور دنبال کنی
اما اگر 12 ولت رو داشتی یه بار با کابل و لودر دستگاه رو آپدیت کن
باز اگر جواب نگرفتی باید آیسی فلاش 48 پایه رو با پراگرمر و فایل فلاش فلاش کنی
اگر بازم جواب نداد تست کن ببین آیسی تصویرت داغ میکنه یا نه البته شماره آیسی تصویر تو ذهنم نیست اگر کارت به اونجا رسید یه عکس بذار از مین بردت راهنماییت میکنم
اما اگر بازم جواب نداد باید خط تصویر رو از قبل از آیسی تصویر تا سی پی یو تست کنی ببینی قطعی از کجاست
در آخر این ایراد ا خرابی خود سی پی یو هم میتونه باشه
البته تا یادم نرفته اینم بهت بگم اول نرم افزار با کابل و لودر اگه جواب نداد بعد شستشوی کامل برد مین با مسواک و تینر فوری و بعدا مراحل بالا
شاد و پیروز و سربلند باشید

سلام

متشکرم
مهندس اگر با بیرون اوردن اوردن ای سی فلش باشه اصلا دست بهش نمیزم:a04IRSAT:

به دردسرش نمی ارزه .
بفرمائید اینم عکس مین برد

پیوست‌ها

• 150.8 کیلوبایت بازدیدها: 117

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
سلام
مشکل شما در این سه قسمت که مشخص کردم هست..
ایسی صدا
ایسی4053
ترانزیستورqv1پشت سوکت..
در نهایت cpu
قبل همه چیز ی ریست فکتوری نمایید با حفظ توالی عملیات از روی رسیور سالم..

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
با سلام . طبق گفته دوست عزیز عادل عمل کنید ابتدا خروجی تصویر را در پایه ورودی به آی سی ویديو 4052 تست کن اگر تصویر هست و در خروجی آی سی تصویر نداری یا خود آی سی سوخته یا ولتاژ تغذیه آی سی قطع است که باید تست کنید . توجه کنید که این آی سی هم برای صدا و هم تصویر میباشد . در ضمن از خروجی های دیگر فیش اسکارت نیز تست کنید

علیدلی

کاربر
2012-04-08
110
189
سلام . دوست عزیز مقاومت 75 اهم بین فیش و ایسی 4052 تست کن بعدش ولتاژ روی ایسی و اگه ولتاژ داشتی در نهایت خود ایسی 4052 خراب هست

سلام
با بررسی مقاومت 75 اهم بین فیش و ای سی مربوطه ؛متوجه شدم که مقاومت سوخته .که با تعویض ان مشکل برطرف شد . از همکاری همگی شما صمیمانه تشکر میکنم

بالا