نداشن کیفیت و سیکنال در رسیور 4620x در موقعه ای که ال ان بی در حالت جهانی هست

pouyesh142

کاربر
2017-11-19
27
30
سلام و عرض ادب

دوستان این رسیور رو یکی از نصاب ها برام اورد و مدعی هست که وقتی در بخش تنطیم انتن نوع ال ان بی رو به جهانی تعفیر میدم اکثر ماهواره ها از جمله یاهست هیچ سیکنالی نمیده ولی در حالت انفرادی قرار میدم سیکنال و کیفیت به خوبی داره و بنده هم تست کردم درست میگه

ولتاژ در خروجی تیونر 18 ولت هست بند با فایل اپدیتی ک دوستان در انجمن قرار داده بودن اپدیت کردم ولی همچنان همیجوریه

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,544
سلام و عرض ادب

دوستان این رسیور رو یکی از نصاب ها برام اورد و مدعی هست که وقتی در بخش تنطیم انتن نوع ال ان بی رو به جهانی تعفیر میدم اکثر ماهواره ها از جمله یاهست هیچ سیکنالی نمیده ولی در حالت انفرادی قرار میدم سیکنال و کیفیت به خوبی داره و بنده هم تست کردم درست میگه

ولتاژ در خروجی تیونر 18 ولت هست بند با فایل اپدیتی ک دوستان در انجمن قرار داده بودن اپدیت کردم ولی همچنان همیجوریه

اشکال رسیور نرم افزاری هست با تزریق چند ورژن مختلف و رسیت فکتوری کردن مشکل برطرف میشه اگر باز جواب حاصل نشد فلش بزنید.

pouyesh142

کاربر
2017-11-19
27
30
دوتا فایل تو انجمن بود یکی 2015و 2009 زدم جواب نداد اگه فایلی باز شما دارین برایم بفرستین

آخرین ویرایش:

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544
دوتا فایل تو انجمن بود یکی 2015و 2009 زدم جواب نداد اگه فایلی باز شما دارین برایم بفرستین

درود :

فایلهایی رو که به رسیور عنوان میکنید زدید آیا فایلهای فلش بودند ؟

اگر خیر رسیور حتماً رسیت فکتوری باید بشه و اگر فایل فلش بودند دیگر نیازی نیست....

دومین احتمال هم تیونر رسیور میتونه مورد پیدا کرده آیا شما ولتاژ هر دو قطبیت رو دارید...اگر امکان دارد عوض کنید.

pouyesh142

کاربر
2017-11-19
27
30
درود :

فایلهایی رو که به رسیور عنوان میکنید زدید آیا فایلهای فلش بودند ؟

اگر خیر رسیور حتماً رسیت فکتوری باید بشه و اگر فایل فلش بودند دیگر نیازی نیست....

دومین احتمال هم تیونر رسیور میتونه مورد پیدا کرده آیا شما ولتاژ هر دو قطبیت رو دارید...اگر امکان دارد عوض کنید.

بله هم فلاش کردم هم ریست فکتوری هم اپدیت اما چیزی حاصل نشد
منظور شما از ولتاژ هر دو قطبیت چیه ؟
من تو رسیور زیاد تجربه ندارم

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544
بله هم فلاش کردم هم ریست فکتوری هم اپدیت اما چیزی حاصل نشد
منظور شما از ولتاژ هر دو قطبیت چیه ؟
من تو رسیور زیاد تجربه ندارم

درود :

یعنی ولتاژ v و h هر دو دروستن شما اشاره نداشتید به ولتاژ 12 ولت یعنی v

pasha khan

کاربر افتخاری
2009-06-25
670
1,981
49
مهندس این ولتاژ رو باید از خروجی تیونر بگیرم؟ درسته

آره از خروجی تیونر بگیر در حالت ورتیکال 13 ولت ودر حالت هوریزینتال 18 ولت

ببین تیونر آبخوردگی نداشته باشه

pouyesh142

کاربر
2017-11-19
27
30
آره از خروجی تیونر بگیر در حالت ورتیکال 13 ولت ودر حالت هوریزینتال 18 ولت

ببین تیونر آبخوردگی نداشته باشه
الان اندازه گیری کردم در حالت ورتیکال 13.5 و در حالت h هم 18
نه تیونر اب خوردگی نداشت ولی برای محکم کاری یه هیتر هم گرفتم

آخرین ویرایش:

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544
دوستان کسی نیست کمک کنه؟

درودی دیگر :

اگر خارن صافی رو هنوز عوض نکردید عوض شود بعد هم اگر تیونر رو تا حالا عوض نکردید عوض کنید البته اشکال آیسی چهار طرفه همین ایراد رو میتونه داشته باشه هر کدوم برای شما راحت تره اول اونو عوض کنید اشکال در این دو قلم حتمی است منتهی cpu آخرین گزینه این کار است.

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
درود
دوست من اول ولتاژهای منبع تغذیه را چک کنید وحتما خازن متعال کننده ولتاژ که معمولا 1000میکروفراد میباشد را تعویض نمایید و نتیجه را اعلام نمایید.

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
با درود //دوست گرامی من این ایراد را در استارست 2000 داشتم با تعویض تیونر مشکلش حل شد و شما هم احتمال زیاد مشکل از تیونر باشه اول با یک تیونر سالم تست کنید و از سلانت تیونر مطمئن بشید بعدا قسمتهای دیگه را تست کنید

بالا