Ehsan98-SAT
کاربر
- 2010-04-20
- 154
- 468
- 35
ذکری از قابلیت نشد .باتشكرازوحيدعزيزتايپك مهم شد
یعنی .... هیچی ندارد؟
ذکری از قابلیت نشد .باتشكرازوحيدعزيزتايپك مهم شد
ذکری از قابلیت نشد .
یعنی .... هیچی ندارد؟
با سلام به همکار و مدیر عزیز Vahid 6630 . ظاهرا فایل مربوط به A9A9 PVR Hdmi و K9K9 PVR Hdmi , مشکل داره و با Repair کردن هم در زمان Unzip کردن Error میده. لطفا بررسی بشه و مجدد آپلود بشه. با تشکر.
با سلام وخسته نباشید
من نرم افزار hd 9797 xs pvr xvid دانلود کردم اما چطور باید در رسیور بریزم تا اپدیت بشه؟لودر میخواد یا با خود usb میشه؟
با تشکر
درود شما نرم افزار را از حالت زیپ خارج کن و بر روی فلش مموری بریز و به رسیور وصل کن بعد از چند ثانیه پیغام برای آپگرید شدن دستگاه میاد بالا و بله را میزنید صبر کن تا خود رسیور لود کامل بشود و بیاد بالا بعد از آن یک بار ریست یا تنظیم کارخانه بکن تا پج عمل کند در ضمن یک بک آپ از لیست کانال های خودت داشته باش چون پاک می شودبا سلام وخسته نباشید
من نرم افزار hd 9797 xs pvr xvid دانلود کردم اما چطور باید در رسیور بریزم تا اپدیت بشه؟لودر میخواد یا با خود usb میشه؟
با تشکر
با سلام من با اخرین نرم افزار ریسیورم و پروگرام کردم 9797xspvrولی دیگه گردون ونمیچرخونه مشکل چیه راهنمایی کنید لطفآ[/
قبل از پروگرام از لیست کانال های خود بک اپ گرفته بعد از انتقال و رست فکتوری به رسیور منتقل کنید
سلام
من 9898 hdmi دارم. کانال های فری رو می تونم ضبط کنم ولی کانال های کارتی رو نمی تونم ضبط کنم.
با آخرین نرم افزار هم آبدیت کردم ولی باز مشکل حل نشد.مشکل کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی
درود
اگر کانال با سافتکم باز شده باشد شما قادر به ضبط کردن از ان نخواهید بود
با سلام و خسته نباشی
ممنون از سایت خوبتون و بچه های خوبی که به سرعت راهنمایی میکنند.
ببخشید من نرم افزار hd 9797 xs pvr xvid دانلود کردم و روی فلش ریختم اما هیچی پیغامی نیومد؟چه کنم؟
با سلام ای کلاس مدل k9k9 pvr xvidکه بدون خروجی اچ دی ام ای هست کدوم برنامه بهش میخوره برنامه a9a9 hdmi متاسفانه بهش نخورد
hd 9797 xs pvr xvid در این رسیور چه طور میتونم backup بگیرم . با تشکر فراوان از وحید جان
باسلام اگه میشه لصف کنید تنظیمات رسیور و مودم idslرو جهت باز کردن کانالهای کارتی int a9a9 توضیح بدین من تنظیمات رسیور رو طبق گفته های سایت دقیق انجام دادم سه نرم افزار11373و11338و11361رو هم تست کردم ولی اصلا کانالی باز نشد اگه میشه تنظیمات مودم رو دقیق توضیح بدین که چطور باید باشه ممنونم