ورژن 2.8.6.4 اسکاي گرابر بسياربهتراز ورژن هاي فبلي عمل مي کند چون علاوه بر سرعت عالي ثبات خوبي دارد وزبان فارسي را نيز به نحو مطلوب ساپورت مي کند و مشکل 99? را نيز ندارد من بر روي w3 با فرکانس 10928 با سرعت 250kb/s دانلود داشته ام اين برنامه را همراه با کرک آن از لينک زير دانلود نماييد: http://www.4shared.com/get/65644633...ssionid=45111F1CF79B2EC7C9984A8D2D7FB581.dc90
کارت من ویژن پلاس 1030 چه برنامه ای برای دانلود افلاین استفاده کنم(با اسکانت هم میشه یافقط برای اسکای استاره)؟
وقتی تصویر رو ضبط میکنم با حجم بالا ذخیره میکنه؟هر1 دقیقه رو 10 مگ؟
در ویکی پدیا امده بود که یک یا چند فرکانس هم در هاتبرد برای دانلود افلاین وجود داره
اما اطلاع بیشتری نداد...
بهر حال هر کدام از دوستان این فرکانس ها را میشناسه معرفی کنه .
با سپاس
با عرض سلام خدمت اساتيد محترم.من حدود يكماهيست كه يك كارت sky star 2 v2.8 گرفتم و جهت آن را هم به سوي w3 ,10928 v 27491 3/4* تنظيم كردم. ولي تنها موفق به دانلود عكس ان هم با برنامه اسكاي گرابر شدم و با اين كه از تمام اسكاينت هاي موجود در سايت و حتي سايتهاي ديگر استفاده كرده ام باز هم موفق به دانلود ئوزيك و فيلم نشدم و اصلا انگار اسكاينتها هيچكدام كار نميكنند. مي خواستم كمكم كنيد تا من هم كه در اين امر مبتدي مي باشم بتوانم از دانلوئ آفلاين لذت ببرم.ممنون.